Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama onlar da geçip gidiyor yeter ki sağlık olsun
Öyle hava değil de aslında hani damara mı geldi diye bakıyolar ya onu kastetmiştim ben. Batırmadan önce hava var mı onu bilmiyorum bile

İnşallah olumlu sonuçlanır cnm

Yaa ne guzel olmus, benım ilk gebelıgım asılama ile olmustu, sormak istedigin olursa seve seve yardımcı olurum
İnşallah bana da nasip olur tatlım, tedaviyi bırakacağım artık çünkü. Tek merak ettiğim şu, mesela doktorum bana ilişkiden sonra 2 saat kalkma diyor ama aşılamadan sonra 15 dk falan yatıyorsun heralde, yeterli olmaz mı acaba diye korkuyorum. Biliyorum saniyeler içinde ulaşıyor aslında ama ahh bu kuruntular daha önce tecrübe etmediğim için bişey de soramıyorum ama dikkat etmem gereken bişey varsa söylersen sevinirim tabii
İnşallah olumlu sonuçlanır cnm
İnşallah canım amin sağol

Yaaaa @Random33 ne güzel haber bu bak eskilerden bir de sen varsın ne olur benden önce güzel haberi verde şurada yine mutlu haber için kullandığımemoji ile dans edeyim benim sana vereceğim bir tecrübe yok biliyorsun aşılamaya niyet ettim 1. Covid ile iptal 2.yumurta kendince çatladı ama bool boool dua ederim bak ara ara haber ver ne nedir nasıl gidiyor diye

Ah canım hadi bakalım tutar inşallah

Aşılamada aletlerle iyice içeriye bırakıyorlar zaten spermleri. 15 dakikada giden gitmiş olur

Ahh kuzum benim artık biz de güzel haberler paylaşsak da zil takıp oynasak valla olacak kuzum az daha sabredicez, zamanı değilmiş hayırlısı değilmiş deyip geçiyoruz işte. Peş peşe anneler topiğine transfer olalım inşallah
Ah canım hadi bakalım tutar inşallah

Aşılamada aletlerle iyice içeriye bırakıyorlar zaten spermleri. 15 dakikada giden gitmiş olur
İnşallah canım benim amin evet kendimi pimpirikli olmamaya zorlayacağım, rahat olmaya çalışacağım

Hadi bakalım Rabbim en hayırlısını versin inşallah

Kız ben 15 dk deıl 5 dk bıle yatamadım. İdrara sıkısık oldugum ıcın hemen Kostur Kostur lavaboya gıtmıstım.. Spermi yumurtaya en yakın yere bırakıyor, diyelim yumurta sag tarafta o tarafa dogru bırakıyor.. Ayaga kalkman hıcbıseyı etkilemez.. Hatta benim vajina gırısınde igneler eden dolayı mantar baslamıstı ona bile aglamıstım. Sonra doktor bir tane fıtıl verdi onu da kullanmıstım, rahmın ıcınde deıl bızım orayla isimiz yok falan teselli etmıstı, hatta mantarı var dıye aglayan nadir insanlardan biriymısım.. Hatta hastaneden cıkıp notere falan gıtmıstık, 2 saat kadar yataga gırememıstım, normal hayatına devam ediyorsun.. Ayakta ılık su ile dus alıcaksın.. Bı yere uzanmıcaksın agır kaldırmıcaksın.. Baska da ilacını ıgnenı duzenlı kullanıp 14 gun sabredeceksin

Canım benim ya çok teşekkür ederim sen tabii mantarın var diye değil, mantar engel olacak diye ağlamışsın ben olsam ben de ağlardım biliyordum gereksiz bi endişe olduğunu ama senden duyunca daha bi rahatladı içim. İdrara sıkışık olmak mı gerekiyor peki? Bana öyle bişey söylemedi de..

Ah kuzum bazen ne yaparsan yap Allahın Nasib etmesi Nasib olsun inşallah yoruyor kuzum ummadığın bir zamanda oluveriyor. Çok teşekkür ederim saolasın valla kim kaldı beee neyse kalanlarla bebişleneceğiz

Sağlıkla olsun kuzum oluversinvesile olur inşallah yöntemler, tüp gerçekten maddi manevi çok zor

Evet birsürü su içiriyorlar ya da suyla gel diyorlar kuzu bende öyle hatırlıyorum

Geçmiş olsun canım benim aminn

Öğrendiğim iyi oldu, yoksa ben özellikle girmeden wcye giderdim, gelmesin diye
Hayırlısı olsun canım inşallah aşılaman tutar ben sıkışık değildim aşırı doktor da demedi öyle birşey. Sonrasında yarım saat yattım orada.

Hayırlısı olsun canım inşallah aşılaman tutar ben sıkışık değildim aşırı doktor da demedi öyle birşey. Sonrasında yarım saat yattım orada.
Bana da bişey demedi ama ben gider gitmez sorarım artık. Ooo sen iyi yatmışsın, bıraksalar ben 2 saat kalayım burda derim inşallah güzel bi haber paylaşabilirim canım sağol

Aynen engel olacak dıye agladım cok sukur engel olmadı ama kalp atısı alamadık bana ozellıkle soylemıslerdı, sen yine de idrara sıkısık git, rahime yukarıdan baskı yapınca daha ıyı olur koyması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…