Tamam canım sağolBatırdıktan sonrayı bılmıyorum da, yaparken havasını almana gerek yok.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım sağolBatırdıktan sonrayı bılmıyorum da, yaparken havasını almana gerek yok.
Ama onlar da geçip gidiyorGeriye dönüp baktığımda zaman ne kadar hızlı geçmiş diyorum ama önüme bakınca da zaman geçmek bilmiyor
Ben iğneyi batırmadan önce havasını alıyorum o hava daha çok acıtıyor canımı. İçindeki hava ilacı enjekte ettiğinde ilacın baloncuk olmasını engelliyor. 6,5 aydır havasını alıyorum herhangi bir zararını görmedim ama kesinliğini bilmediğim bişeyi de yap diyemem
İnşallah olumlu sonuçlanır cnmKızlar ben bu ay ilk defa iğneye başladım, yazmıştım. 7 tane 75lik meriofert vuruldum. 11.gün gittiğimde hala 14 mm falandı yumurtalar. 2 gün daha iğne dedi doktor bugün tekrar kontrolüm vardı. 1 yumurta çok güzel gelişmiş dedi. Olmazsa iğne tedavisine devam edelim dedi, ben bu aydan sonra tedaviyi bırakacağını söyleyince o zaman aşılama yapalım bu güzel yumurtayı değerlendirelim şansa bırakmayalım dedi. Ben tabii bi anda aşılama deyince çok gerildim, hiç gündemimizde yoktu. Ama son şansım olduğu için kabul ettim. Cumartesi sabah eşim sperm verecekmiş, öğlen de aşılama yapılacakmış. Tecrübelerinize ve dualarınıza ihtiyacım var![]()
İnşallah bana da nasip olur tatlım, tedaviyi bırakacağım artık çünkü. Tek merak ettiğim şu, mesela doktorum bana ilişkiden sonra 2 saat kalkma diyor ama aşılamadan sonra 15 dk falan yatıyorsun heralde, yeterli olmaz mı acaba diye korkuyorum. Biliyorum saniyeler içinde ulaşıyor aslında ama ahh bu kuruntularYaa ne guzel olmus, benım ilk gebelıgım asılama ile olmustu, sormak istedigin olursa seve seve yardımcı olurum![]()
İnşallah canım amin sağolİnşallah olumlu sonuçlanır cnm
Yaaaa @Random33 ne güzel haber bu bak eskilerden bir de sen varsın ne olur benden önce güzel haberi verde şurada yine mutlu haber için kullandığımKızlar ben bu ay ilk defa iğneye başladım, yazmıştım. 7 tane 75lik meriofert vuruldum. 11.gün gittiğimde hala 14 mm falandı yumurtalar. 2 gün daha iğne dedi doktor bugün tekrar kontrolüm vardı. 1 yumurta çok güzel gelişmiş dedi. Olmazsa iğne tedavisine devam edelim dedi, ben bu aydan sonra tedaviyi bırakacağını söyleyince o zaman aşılama yapalım bu güzel yumurtayı değerlendirelim şansa bırakmayalım dedi. Ben tabii bi anda aşılama deyince çok gerildim, hiç gündemimizde yoktu. Ama son şansım olduğu için kabul ettim. Cumartesi sabah eşim sperm verecekmiş, öğlen de aşılama yapılacakmış. Tecrübelerinize ve dualarınıza ihtiyacım var![]()
Ah canım hadi bakalım tutar inşallahKızlar ben bu ay ilk defa iğneye başladım, yazmıştım. 7 tane 75lik meriofert vuruldum. 11.gün gittiğimde hala 14 mm falandı yumurtalar. 2 gün daha iğne dedi doktor bugün tekrar kontrolüm vardı. 1 yumurta çok güzel gelişmiş dedi. Olmazsa iğne tedavisine devam edelim dedi, ben bu aydan sonra tedaviyi bırakacağını söyleyince o zaman aşılama yapalım bu güzel yumurtayı değerlendirelim şansa bırakmayalım dedi. Ben tabii bi anda aşılama deyince çok gerildim, hiç gündemimizde yoktu. Ama son şansım olduğu için kabul ettim. Cumartesi sabah eşim sperm verecekmiş, öğlen de aşılama yapılacakmış. Tecrübelerinize ve dualarınıza ihtiyacım var![]()
Aşılamada aletlerle iyice içeriye bırakıyorlar zaten spermleri. 15 dakikada giden gitmiş olurİnşallah bana da nasip olur tatlım, tedaviyi bırakacağım artık çünkü. Tek merak ettiğim şu, mesela doktorum bana ilişkiden sonra 2 saat kalkma diyor ama aşılamadan sonra 15 dk falan yatıyorsun heralde, yeterli olmaz mı acaba diye korkuyorum. Biliyorum saniyeler içinde ulaşıyor aslında ama ahh bu kuruntulardaha önce tecrübe etmediğim için bişey de soramıyorum ama dikkat etmem gereken bişey varsa söylersen sevinirim tabii
İnşallah canım amin sağol![]()
Ahh kuzum benim artık biz de güzel haberler paylaşsak da zil takıp oynasak vallaYaaaa @Random33 ne güzel haber bu bak eskilerden bir de sen varsın ne olur benden önce güzel haberi verde şurada yine mutlu haber için kullandığımemoji ile dans edeyim
benim sana vereceğim bir tecrübe yok biliyorsun aşılamaya niyet ettim 1. Covid ile iptal 2.yumurta kendince çatladı
ama bool boool dua ederim bak ara ara haber ver ne nedir nasıl gidiyor diye
![]()
Ah canım hadi bakalım tutar inşallah![]()
İnşallah canım benim aminAşılamada aletlerle iyice içeriye bırakıyorlar zaten spermleri. 15 dakikada giden gitmiş olur![]()
Hadi bakalım Rabbim en hayırlısını versin inşallahAhh kuzum benim artık biz de güzel haberler paylaşsak da zil takıp oynasak vallaolacak kuzum az daha sabredicez, zamanı değilmiş hayırlısı değilmiş deyip geçiyoruz işte. Peş peşe anneler topiğine transfer olalım inşallah
İnşallah canım benim aminevet kendimi pimpirikli olmamaya zorlayacağım, rahat olmaya çalışacağım
![]()
Kız ben 15 dk deıl 5 dk bıle yatamadım. İdrara sıkısık oldugum ıcın hemen Kostur Kostur lavaboya gıtmıstım.. Spermi yumurtaya en yakın yere bırakıyor, diyelim yumurta sag tarafta o tarafa dogru bırakıyor.. Ayaga kalkman hıcbıseyı etkilemez.. Hatta benim vajina gırısınde igneler eden dolayı mantar baslamıstı ona bile aglamıstım. Sonra doktor bir tane fıtıl verdi onu da kullanmıstım, rahmın ıcınde deıl bızım orayla isimiz yok falan teselli etmıstı, hatta mantarı var dıye aglayan nadir insanlardan biriymısım.. Hatta hastaneden cıkıp notere falan gıtmıstık, 2 saat kadar yataga gırememıstım, normal hayatına devam ediyorsun.. Ayakta ılık su ile dus alıcaksın.. Bı yere uzanmıcaksın agır kaldırmıcaksın.. Baska da ilacını ıgnenı duzenlı kullanıp 14 gun sabredeceksinİnşallah bana da nasip olur tatlım, tedaviyi bırakacağım artık çünkü. Tek merak ettiğim şu, mesela doktorum bana ilişkiden sonra 2 saat kalkma diyor ama aşılamadan sonra 15 dk falan yatıyorsun heralde, yeterli olmaz mı acaba diye korkuyorum. Biliyorum saniyeler içinde ulaşıyor aslında ama ahh bu kuruntulardaha önce tecrübe etmediğim için bişey de soramıyorum ama dikkat etmem gereken bişey varsa söylersen sevinirim tabii
İnşallah canım amin sağol![]()
Canım benim ya çok teşekkür ederimKız ben 15 dk deıl 5 dk bıle yatamadım. İdrara sıkısık oldugum ıcın hemen Kostur Kostur lavaboya gıtmıstım.. Spermi yumurtaya en yakın yere bırakıyor, diyelim yumurta sag tarafta o tarafa dogru bırakıyor.. Ayaga kalkman hıcbıseyı etkilemez.. Hatta benim vajina gırısınde igneler eden dolayı mantar baslamıstı ona bile aglamıstım. Sonra doktor bir tane fıtıl verdi onu da kullanmıstım, rahmın ıcınde deıl bızım orayla isimiz yok falan teselli etmıstı, hatta mantarı var dıye aglayan nadir insanlardan biriymısım.. Hatta hastaneden cıkıp notere falan gıtmıstık, 2 saat kadar yataga gırememıstım, normal hayatına devam ediyorsun.. Ayakta ılık su ile dus alıcaksın.. Bı yere uzanmıcaksın agır kaldırmıcaksın.. Baska da ilacını ıgnenı duzenlı kullanıp 14 gun sabredeceksin![]()
Ah kuzum bazen ne yaparsan yap Allahın Nasib etmesi Nasib olsun inşallahHeheeyytt eskilerden kim kaldı beeben de varım o en eskilerden ve tablodan hala adı silinmeyenlerden
ama artık bat da vermiyorum, dön dolaş aynı şeyler.. yüreğim sıkıldı be yaa.. yazmışken özet geçeyim. Yine bi 3 aylık Femara ve ovitrelle hayal kırıklığı. Bu ay doktor iğneye geçme kararı aldı. Merional (yeni adı meriofert) başladık 75 ünite 7 gün. Aslında yumurtalarım gelişiyor benim niye iğne onu da anlamadım
çok da istekli değildim bu sefer ama hadi bunu da denemedik demeyelim diye başladık. Bu ay da olmazsa yine uzun bir süre elimi eteğimi çekicem olmuyorsa var demek ki bi hayır dicem. Çok yoruldum 2 yıl oldu.
Bu arada hoşgeldinMammamia2 görmeyi özlemişiz
![]()
Sağlıkla olsun kuzum oluversinDonmus yok maalesef cnm, benım doktor yumurta takıbı yapalım, gebe kalıyorsun, gerek yok tüpe diyor, bi kac ay kendim deneyip yaza belki asılama düşünebilirim..
Tüp için bastan baslamam gerek onun ıcın de maddi manevi hazır deilim henuz.
Evet birsürü su içiriyorlar ya da suyla gel diyorlar kuzu bende öyle hatırlıyorumCanım benim ya çok teşekkür ederimsen tabii mantarın var diye değil, mantar engel olacak diye ağlamışsın ben olsam ben de ağlardım
biliyordum gereksiz bi endişe olduğunu ama senden duyunca daha bi rahatladı içim. İdrara sıkışık olmak mı gerekiyor peki? Bana öyle bişey söylemedi de..
Geçmiş olsun canım benimHerkese merhaba 8 Nisan'da ilk gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım küretaj oldum. Cuma günü kontrolüm var. Umarım bu sıkıntılı süreç bi an önce biter sağlıklı ve hayırlı bir gebelik yaşamayı nasip eder rabbimhamile olanlara da sağlıklı gebelik diliyorum
![]()
Öğrendiğim iyi oldu, yoksa ben özellikle girmeden wcye giderdim, gelmesin diyeEvet birsürü su içiriyorlar ya da suyla gel diyorlar kuzu bende öyle hatırlıyorum
Hayırlısı olsun canım inşallah aşılaman tutarÖğrendiğim iyi oldu, yoksa ben özellikle girmeden wcye giderdim, gelmesin diye![]()
Bana da bişey demedi ama ben gider gitmez sorarım artık. Ooo sen iyi yatmışsın, bıraksalar ben 2 saat kalayım burda derimHayırlısı olsun canım inşallah aşılaman tutarben sıkışık değildim aşırı doktor da demedi öyle birşey. Sonrasında yarım saat yattım orada.
Aynen engel olacak dıye agladımCanım benim ya çok teşekkür ederimsen tabii mantarın var diye değil, mantar engel olacak diye ağlamışsın ben olsam ben de ağlardım
biliyordum gereksiz bi endişe olduğunu ama senden duyunca daha bi rahatladı içim. İdrara sıkışık olmak mı gerekiyor peki? Bana öyle bişey söylemedi de..
Gercekten de oyle, nasıp beklıcez artık..Sağlıkla olsun kuzum oluversinvesile olur inşallah yöntemler, tüp gerçekten maddi manevi çok zor