Senin Paı heterozigot okuduklarıma aşırı kilo olmadığı sürece hep sana verildiği gibi vermişler benimki homozigot olunca gebelik olursa 0,6 lık bakalım hadi sen önden güzel güzel iğnelere alış bebişe iyi gelsin arkadan bana da anlatırsın0,44 vermiş Eki Görüntüle 3051542
Kilo yok bende, iğneyi de istersen verelim çok gerek yok bence dedi ama ben verin hocam riske atmayalım dedim öyle verdiSenin Paı heterozigot okuduklarıma aşırı kilo olmadığı sürece hep sana verildiği gibi vermişler benimki homozigot olunca gebelik olursa 0,6 lık bakalım hadi sen önden güzel güzel iğnelere alış bebişe iyi gelsin arkadan bana da anlatırsın
Ben bu konu ile ilgili çok bilgili değilim ama arkadaşım hamile sağlık ocağında yüksek çıkınca dahiliye de kan vermiş o da 4 e yakın değer çıkınca ilaç başlatmış, 12. Haftasında öğrendi işte yeni daha ilaca başladıBakalım endokrin ne diyecek. Kadın doğum doktorunun sorun yok demesi tuhafıma gitti. Nereyi okusam 2,5 altı olması lazım diyor
Bitiyorum bu topu bize atıp istersen verelim demelerine sanki şeker bu hani yersin istersen der gibiKilo yok bende, iğneyi de istersen verelim çok gerek yok bence dedi ama ben verin hocam riske atmayalım dedim öyle verdi
İnşallah hemencecik gel canım benim
Hamile bir arkadaşım var onun da 4.4 çıkmış.Bakalım endokrin ne diyecek. Kadın doğum doktorunun sorun yok demesi tuhafıma gitti. Nereyi okusam 2,5 altı olması lazım diyor
Kızlar hcg istmemiş salak asistan, yarın sabah tekrar sağlık ocağında verecem, tam 2 gün geçmiş olacak. Daha iyi rakip ederiz.
Tiroid için endokrine yönlendirdi, 25 lik düşük doz başlar dedi, çok büyük bir sorun yok dedi 5 e kadar ( kimsenin doktoru böyle bir şey dememiş anlamadım)
Claxen mi ne diye bir sulandırıcı yazmış artık üretilmiyormuş, git oxapar yazsın dedi eczacı yoksa fark fazla çıkar dedi
Yarın hem endokrine gidicem hem de iğneyi yazdırıcam
Bakalım endokrin ne diyecek. Kadın doğum doktorunun sorun yok demesi tuhafıma gitti. Nereyi okusam 2,5 altı olması lazım diyor
Eşim de duydu ya istersen verelim lafını, hemen atla zaten doktor lazım olsa vermez mi diye bıdıbıdı yaptı çıkınca ayhhhBitiyorum bu topu bize atıp istersen verelim demelerine sanki şeker bu hani yersin istersen der gibiyav yok almam diyebilir mi kayıp yaşayan insan ay Allahım
Bakalım nasip artık
Ay önce benimki de öyleydi doktor ne derse o, ben abartıyorum sanıyordu ne zamanki doktorun biri yüzünden histeroskopi yapıp bişeyin yok diye yollayıp ikinci histeroskopi oldum gözü açıldı şimdi benden önce o soruyor şunu verecek misiniz şu yapılacak mı diyeEşim de duydu ya istersen verelim lafını, hemen atla zaten doktor lazım olsa vermez mi diye bıdıbıdı yaptı çıkınca ayhhh
Kızlar ben doğurdum birazcık9-9.30 gibi tuvaletten kalktım birden suyum geldi. Apar topar geldik hastaneye. Açılman başlamış dediler sonra nöbetçi doktor geldi, ne demişlerdi dedi. Dedim yarın alalım bu çocuk iri dediler. Nstye bağlıydım zaten sonra kalp atışları biraz sıkıntılı alıyorum o zaman dedi. İyi dedim. Hemen aldılar. 3900 küsur doğmuş eşim heyecandan anlamamış iki uç tur emzirdim. Şimdi uyuyor ikimizde iyiyiz çok şükür. Yatarken dua ettim sizlere unutmadım. Zaten o an içimden dua etmekten başka birşey gelmedi. Rabbim hepinizi evlatlarınıza sağlıkla kavuştursun Allah analı babalı büyütsün bütün güzellikler sizin olsun çok sevindim maşaAllah
YaaaaaaaaKızlar ben doğurdum birazcık9-9.30 gibi tuvaletten kalktım birden suyum geldi. Apar topar geldik hastaneye. Açılman başlamış dediler sonra nöbetçi doktor geldi, ne demişlerdi dedi. Dedim yarın alalım bu çocuk iri dediler. Nstye bağlıydım zaten sonra kalp atışları biraz sıkıntılı alıyorum o zaman dedi. İyi dedim. Hemen aldılar. 3900 küsur doğmuş eşim heyecandan anlamamış iki uç tur emzirdim. Şimdi uyuyor ikimizde iyiyiz çok şükür. Yatarken dua ettim sizlere unutmadım. Zaten o an içimden dua etmekten başka birşey gelmedi. Rabbim hepinizi evlatlarınıza sağlıkla kavuştursun
Ay önce benimki de öyleydi doktor ne derse o, ben abartıyorum sanıyordu ne zamanki doktorun biri yüzünden histeroskopi yapıp bişeyin yok diye yollayıp ikinci histeroskopi oldum gözü açıldı şimdi benden önce o soruyor şunu verecek misiniz şu yapılacak mı diye
Senim sürecin ne durumda şimdi kuzu? Bat ne zaman?Ay önce benimki de öyleydi doktor ne derse o, ben abartıyorum sanıyordu ne zamanki doktorun biri yüzünden histeroskopi yapıp bişeyin yok diye yollayıp ikinci histeroskopi oldum gözü açıldı şimdi benden önce o soruyor şunu verecek misiniz şu yapılacak mı diye
Saglikla sıhhatle sizle büyüsun minnoş canimKızlar ben doğurdum birazcık9-9.30 gibi tuvaletten kalktım birden suyum geldi. Apar topar geldik hastaneye. Açılman başlamış dediler sonra nöbetçi doktor geldi, ne demişlerdi dedi. Dedim yarın alalım bu çocuk iri dediler. Nstye bağlıydım zaten sonra kalp atışları biraz sıkıntılı alıyorum o zaman dedi. İyi dedim. Hemen aldılar. 3900 küsur doğmuş eşim heyecandan anlamamış iki uç tur emzirdim. Şimdi uyuyor ikimizde iyiyiz çok şükür. Yatarken dua ettim sizlere unutmadım. Zaten o an içimden dua etmekten başka birşey gelmedi. Rabbim hepinizi evlatlarınıza sağlıkla kavuştursun
Valla bat 23 Nisan ama adet geldi gelecek oradan sonrası nasip artıkSenim sürecin ne durumda şimdi kuzu? Bat ne zaman?
İnşallah gelmez kız dur bakalımValla bat 23 Nisan ama adet geldi gelecek oradan sonrası nasip artık
Yok tüm adet belirtileri geliyorİnşallah gelmez kız dur bakalım
Ben hala adet olacam diye lavaboya gidiyorum aynı ağrı aynı belirtiYok tüm adet belirtileri geliyor
Yok sökülme başladı sadece tam net gelemedi o kadarBen hala adet olacam diye lavaboya gidiyorum aynı ağrı aynı belirti
Neyse bir dahaki ay tut yumurtları önceden çatlamasınYok sökülme başladı sadece tam net gelemedi o kadar
Her gün gideceğim üşenmeden deli miyim artıkNeyse bir dahaki ay tut yumurtları önceden çatlamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?