Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kilo yok bende, iğneyi de istersen verelim çok gerek yok bence dedi ama ben verin hocam riske atmayalım dedim öyle verdi

İnşallah hemencecik gel canım benim

Bakalım endokrin ne diyecek. Kadın doğum doktorunun sorun yok demesi tuhafıma gitti. Nereyi okusam 2,5 altı olması lazım diyor
Ben bu konu ile ilgili çok bilgili değilim ama arkadaşım hamile sağlık ocağında yüksek çıkınca dahiliye de kan vermiş o da 4 e yakın değer çıkınca ilaç başlatmış, 12. Haftasında öğrendi işte yeni daha ilaca başladı

Kilo yok bende, iğneyi de istersen verelim çok gerek yok bence dedi ama ben verin hocam riske atmayalım dedim öyle verdi

İnşallah hemencecik gel canım benim
Bitiyorum bu topu bize atıp istersen verelim demelerine sanki şeker bu hani yersin istersen der gibi yav yok almam diyebilir mi kayıp yaşayan insan ay Allahım

Bakalım nasip artık

Bakalım endokrin ne diyecek. Kadın doğum doktorunun sorun yok demesi tuhafıma gitti. Nereyi okusam 2,5 altı olması lazım diyor
Hamile bir arkadaşım var onun da 4.4 çıkmış.
Ona da söyledim 2.5 altı olmalı diye ona da doktoru gerek yok ilaca demiş

Ben de ısrar etmedim çok ama 2.5 altı olmalı diye okudum ben de hep ve bana da doktorum ilaca başlamalısın demişti.

Benim doktor prof kesinlikle 2,5 altı olması gerekiyor diyor, ve çok sıkı takip ediyor belki diğer hamilelikler imde oldu diye, ama çok titiz, her ay tahlil istiyor, bütün hepsini inceliyor sen git endokrine bacım, için rahat etsin

Bitiyorum bu topu bize atıp istersen verelim demelerine sanki şeker bu hani yersin istersen der gibi yav yok almam diyebilir mi kayıp yaşayan insan ay Allahım

Bakalım nasip artık
Eşim de duydu ya istersen verelim lafını, hemen atla zaten doktor lazım olsa vermez mi diye bıdıbıdı yaptı çıkınca ayhhh

Eşim de duydu ya istersen verelim lafını, hemen atla zaten doktor lazım olsa vermez mi diye bıdıbıdı yaptı çıkınca ayhhh
Ay önce benimki de öyleydi doktor ne derse o, ben abartıyorum sanıyordu ne zamanki doktorun biri yüzünden histeroskopi yapıp bişeyin yok diye yollayıp ikinci histeroskopi oldum gözü açıldı şimdi benden önce o soruyor şunu verecek misiniz şu yapılacak mı diye

Yaaaaaaaa

Senim sürecin ne durumda şimdi kuzu? Bat ne zaman?

Saglikla sıhhatle sizle büyüsun minnoş canim

Kızlar bu oxapar pahalı bir şey mi? İnternette 300 tl falan yazıyor. Ohe, doktor yazınca da mı bu fiyata alıyoruz? Kaç tane var içnde? Aydınlatın hele beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…