Düşük sonrası yeni gebelik planlamadan önce folikasit&multivitamin &takviyesi için sanırım doktorlar genelde bunu veriryorlarmışBu ılac ne ıcın?
Aynen öyle çok güzel demişsin canımHep diyorum yeterki bu kez sağlıklı evlatlarımız olsun o süreci güzel ferah ferah tadını çıkararak yaşayalımne yapalım o süreye kadar yaşadıklarımızda sınavımız olmuş olsun sonu güzel olsun ne güzel
Bu arada clife macunu yeni gördüm kızlar malum böyle şeyleri hiç araştırmayınca acaba cidden faydası var mı ki insanlar Fsh bile düşürdü yazmış da
1 2 gun daha bekleyelim canım, rahime gelmesi gecıkmıstır..10 ve 12. Gun muallak yoksa.. Diyorum ya 11.gun cok cok silikti ben de.. Yoksa da hayırlısı olsun. Onumuzdekı aya bakarızCanım 10 ve 12. Gün (bugün) yaptım test ve negatif çıktı hep, sanırım olmadı .
Ben daha once Hıc duymamaıısım, ama piyasada cok fazla takviye var, kullanın zararı olmaz, yumurta kaliteniz artarDüşük sonrası yeni gebelik planlamadan önce folikasit&multivitamin &takviyesi için sanırım doktorlar genelde bunu veriryorlarmış
Aynen canım hayırlısı olsun ne yapalım1 2 gun daha bekleyelim canım, rahime gelmesi gecıkmıstır..10 ve 12. Gun muallak yoksa.. Diyorum ya 11.gun cok cok silikti ben de.. Yoksa da hayırlısı olsun. Onumuzdekı aya bakarız
birde Koenzim Q10. doktorum bu da çok iyidir yumurtalıklar için devam et demişti bana.Düşük sonrası yeni gebelik planlamadan önce folikasit&multivitamin &takviyesi için sanırım doktorlar genelde bunu veriryorlarmış
Napalım canım. Eskı dongume kavusacagım gunu beklıyorum ben de, dogum kontrol ılacı verdı 2 ay kullan fedı beklıyorum oyle
Hayırlısı Insallahh, kontrol ıyıdır, memlekete gıtmıyorsun o zamanBende bugün doktora gidim dedim 1 yıl 3 ay sonrasıra bulamadım şehir hast. De sadece 37 haftalık hamile kabul ediyordu, özelden randevu aldım yarın için. Ya yemin ediyorum yarısından fazlası suriyeliydi, insan ayırmam ama kendi ülkemde imkan bulamıyorum bunlar yüzünden.. Biraz sinirlendim yani zaten kendimi zorla götürmüştü sabahın köründe , yarın Bi kontrol baksın rahme sonra da artık ne diyecek bakalım, adet 3 gün gecikti ama antibiyotik kullanmıştım o yüzden gecikmiştir diye düşündüm, Bi de hormon baktırırım, folik asit VS oldu bitttiii diye düşündüm.
Merhaba canım, bol bulantılı bir hamilelik geçiriyorum, çok şükür halimize, cuma günü kontrolüm üz var, inşallah güzel şeyler duyarım
Aynen öyle canım sağlıkla olsun daRabbim yeterki hayırlı zamanda sağlıklı şekilde versin ne diyelim demekki bizim de daha zamanımız var
Aminn canımmMerhaba canım, bol bulantılı bir hamilelik geçiriyorum, çok şükür halimize, cuma günü kontrolüm üz var, inşallah güzel şeyler duyarım
Sizleri de okudukça dua ediyorum inşallah en hayırlı vakitte kolaylıkla sağlıkla ve hayırla evlatlarınız okur canım benim
Peki neden ara vereceksin genelde insanlar arka arkaya yapınca artık etkisimi oluyor nedir 2.veya 3. Aşılama daha ihtimali yüksek oluyorduAynen öyle canım sağlıkla olsun da
Sen napıyosun gülümmPeki neden ara vereceksin genelde insanlar arka arkaya yapınca artık etkisimi oluyor nedir 2.veya 3. Aşılama daha ihtimali yüksek oluyordu
Ne yapayım ramazan ile evde günler geçiyor bir şekildeSen napıyosun gülümm
Ben de oyle, yemek temizlik günler geçip gidiyor..Ne yapayım ramazan ile evde günler geçiyor bir şekildesen ne yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?