Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çalışıyorum sadece şu covid memleket dönemi biraz sıkıntı oldu ama elimden geldiğince devamBen de oyle, yemek temizlik günler geçip gidiyor..
Kpss calısıyorsun deil mi
Pespese gelsın guzel haberler ınsallah canımÇalışıyorum sadece şu covid memleket dönemi biraz sıkıntı oldu ama elimden geldiğince devam![]()
Nasip inşallah yeterki hayırlı olanı versin RabbimPespese gelsın guzel haberler ınsallah canım![]()
Hayırlısı olsun canım, acaba ara vermeden bir deneme daha mi yapsan, ilacları etkısı devam ediyorken
Maddi olarak zorlayacak bizi canım o nedenle hemde psikolojik olarak da yıpratıyor süreçler. İlacın etkisi devam edet kendiniz deneyin dedi doktor da. Belki art arda daha fazla olur şans ama artık nasip. Eğer doğal olmazsa temmuz,Ağustos gibi denerim. Sonra zaten rapor hakkım çıkar tüp bebeğe yönelme durumu olursa onu kullanırım.Peki neden ara vereceksin genelde insanlar arka arkaya yapınca artık etkisimi oluyor nedir 2.veya 3. Aşılama daha ihtimali yüksek oluyordu
İnşallah canım ,bende seninMerhaba canım
Gerçekten de öyle.. umarım Kısmetin yakındır
Güzel haberlerini bekliyoruminanıyorum
Beklemek can sıkıcı kuzum ama toparlanman için şart, peki toparlandıktan sonra ne yapacaksın tekrar transfer mi?Napalım canım. Eskı dongume kavusacagım gunu beklıyorum ben de, dogum kontrol ılacı verdı 2 ay kullan fedı beklıyorum oyle
Hayırlısı Insallahh, kontrol ıyıdır, memlekete gıtmıyorsun o zaman
Aaahamile misin maşallah kuzumçok sevindim,Merhaba canım, bol bulantılı bir hamilelik geçiriyorum, çok şükür halimize, cuma günü kontrolüm üz var, inşallah güzel şeyler duyarım
Sizleri de okudukça dua ediyorum inşallah en hayırlı vakitte kolaylıkla sağlıkla ve hayırla evlatlarınız okur canım benim![]()
Aşılama ücret ne kadar bu yıl? Gecen sene eylul de 1200 düMaddi olarak zorlayacak bizi canım o nedenle hemde psikolojik olarak da yıpratıyor süreçler. İlacın etkisi devam edet kendiniz deneyin dedi doktor da. Belki art arda daha fazla olur şans ama artık nasip. Eğer doğal olmazsa temmuz,Ağustos gibi denerim. Sonra zaten rapor hakkım çıkar tüp bebeğe yönelme durumu olursa onu kullanırım.
İnşallah canım ,bende seninsen başladın mı 2. Aşılama sürecine? Diğer ay mıydı?
Donmus yok maalesef cnm, benım doktor yumurta takıbı yapalım, gebe kalıyorsun, gerek yok tüpe diyor, bi kac ay kendim deneyip yaza belki asılama düşünebilirim..Beklemek can sıkıcı kuzum ama toparlanman için şart, peki toparlandıktan sonra ne yapacaksın tekrar transfer mi?
Gitmeyeceğim canım oruçluk, enerjim olmuyor zaten, temizlik ütü yemek derken vakit geçer biraz evde yatıp dinleneceğim, buna dinlenmek denirse![]()
Kuzum 2100 aşılama 580 civarı laboratuvara verdik ilaçlarda derken 3 bini bulduk geçtik hatta.Aşılama ücret ne kadar bu yıl? Gecen sene eylul de 1200 dü
Kaç cm miyom vardı ne kadar oldu canımMiyomu olanlarda işe yaramıyor .şekil A ben. daha kötü yaptı benisenin var mıydi miyom vs
Canım regl gelirse başlayacağım, araştırma hastanesi tadilatta olduğu için ikinciyi özelde yapacağım görünüyor. tüp bebek sırası var hastanede, ortalama 6 ay gibi bir zamanda geliyor sıra. Vakit kaybetmemek adına böyle düşündüm ama nasipMaddi olarak zorlayacak bizi canım o nedenle hemde psikolojik olarak da yıpratıyor süreçler. İlacın etkisi devam edet kendiniz deneyin dedi doktor da. Belki art arda daha fazla olur şans ama artık nasip. Eğer doğal olmazsa temmuz,Ağustos gibi denerim. Sonra zaten rapor hakkım çıkar tüp bebeğe yönelme durumu olursa onu kullanırım.
İnşallah canım ,bende seninsen başladın mı 2. Aşılama sürecine? Diğer ay mıydı?
Canım tüp bebeği özelde raporlu mu düşündün?Kuzum 2100 aşılama 580 civarı laboratuvara verdik ilaçlarda derken 3 bini bulduk geçtik hatta.
Devlete gitmek istemiyorum şuan burada doktorumu seviyorum kasımdan beri birlikteyiz. Hayırlısıyla yazın yaparım doğal olmaz ise.
İyi düşünmüşsün canım dene bakalım. Bencede dinlenmek lazım aşırı etkiliyor bende çok şişlik oldu karın ,göğüs falan.Canım regl gelirse başlayacağım, araştırma hastanesi tadilatta olduğu için ikinciyi özelde yapacağım görünüyor. tüp bebek sırası var hastanede, ortalama 6 ay gibi bir zamanda geliyor sıra. Vakit kaybetmemek adına böyle düşündüm ama nasip
Bu araca herkes arka arkaya aşılama dene demiş ama ben şöyle bir şey yaşadım, aşılama sonrası 22. Günde regl gördüm. 11. Gün aşılamam olmuştu.
Diğer ay doğaldı süreç ama 22. Gün geldi gene. Bu ay normale dönmüş görünüyor 25. Gündeyim. Genelde 28 günde bir gelir.
Diyeceğim o ki bir ay en az dinlenmek hormonlarına iyi gelebilirben iki regl dinlenmiş oldum.
Doktorum devlete de gidebilirsin sıra oluyor çok kalabalık dedi özelde nasıl diye sordum yarısını karşılıyormuş devlet aslında inşallah gerek kalmaz şuan için düşünmüyorum ama raporu çıkarmak için bir aşılama daha yaparızCanım tüp bebeği özelde raporlu mu düşündün?
Yarısı tam yarısı mı iyice sor çünkü tam öyle olmayabiliyor.. raporlu olduğunda ilaçların büyük kısmı ödeniyor. Ama hastane meblağsı çok düşük oranda değişiyor.İyi düşünmüşsün canım dene bakalım. Bencede dinlenmek lazım aşırı etkiliyor bende çok şişlik oldu karın ,göğüs falan.
Kulladığımız ilaçlar,hormonlar kötü etkiliyor
Doktorum devlete de gidebilirsin sıra oluyor çok kalabalık dedi özelde nasıl diye sordum yarısını karşılıyormuş devlet aslında inşallah gerek kalmaz şuan için düşünmüyorum ama raporu çıkarmak için bir aşılama daha yaparız
Canım ben özel bir hastane de (Medicana) 1500 fiyat aldım ama sperm yıkama işlemi de artı 600 total meblağ bu ama bahçeci 5.200 dedi acıbadem 4.700 ki bunlar ilaçsız.Aşılama ücret ne kadar bu yıl? Gecen sene eylul de 1200 dü
Hımm burada devlette sıra nasıldır acaba bi gidip görüşmek lazım haklısın canım.Yarısı tam yarısı mı iyice sor çünkü tam öyle olmayabiliyor.. raporlu olduğunda ilaçların büyük kısmı ödeniyor. Ama hastane meblağsı çok düşük oranda değişiyor.
Devlet düşünüyorsan yaza kadar bekleme devlette sürecini başlat derim..
Sen nereyi düşünüyorsunCanım ben özel bir hastane de (Medicana) 1500 fiyat aldım ama sperm yıkama işlemi de artı 600 total meblağ bu ama bahçeci 5.200 dedi acıbadem 4.700 ki bunlar ilaçsız.
Medicana da bir Prof ise toplam 2500 dedi ilaçsız bu şekilde fiyatlar