Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşılamam tutmadı kızlar kan verdim bugün. Sohrab @Ha-ri ejce
Bir süre tedavisiz kendimiz deneriz hayırlısı Allahtan
Hayırlı vakitte sağlıkla gelsin yavrum inşallah canımm
Aminn canımm
Cinsiyet ogreneceksıniz yoksa
Gösterirse göreceğiz inşallah
Aaahamile misin maşallah kuzumçok sevindim, Allah güç kuvvet versin, kolaylık versin..
Allah razı olsun canım darısı isteyen herkese sağlıkla
Seninde kontrolün çok güzel geçsin

Hamilemisin canım sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah

2 katı olmus fiyatlar, zam gelmeyen ne kaldı ki insallah gerek kalmaz, sen de denesene mfk yı

Bahcecı napıyo boyle yaa asılama bu fiyat ise tüp ne olmustur kım bilir, Rabbım evlat isteyenlerın yardımcısı olsun ınsallah maddi olarak cok yıpratıyor, 2 asılama 2 tüp bebek denemıs bırı olarak soyluyorum

Hani tahmın yapmıyor muyuz ben erkek diyorum, 3.de erkek

Ben Medicana da bir doktora yaptıracağım, aynı hastane de Prof da var ama zaten fiyat farkı çok değil. Prof içime sinmedi gibi
Hadi bakalım inşallah kuzum
Bahçeci çok pahalı cidden ya o nedir
2 katı olmus fiyatlar, zam gelmeyen ne kaldı ki insallah gerek kalmaz, sen de denesene mfk yı
Aynen canım uçtu herşey.
İlişki günlerini onun dediği gibi yapayım diyorum. Takviyelerine bakmadım ona da bakayım doktor da bitane önerdi eşimle bana belkide onu alırım

Ben aldım, dogum kontrol ilacları bitince baslıcam, hem esıme hem kendime.. Bir de bunu deneyim.. Piyasadaki diğer macun yağları denemıstim geçmşş zamanda, bu eksik kalmasın

Sohrab öğlen 1,5 gibi test yaptım temizdi, sonra bıraktım akşam üstü 5 gibi ikinci cizgi silik çıkmış. Kuruma çizgisi diye suya tuttum ama silinmedi. Tecrübe ettin mi böyle bir şey
Etmez olur muyum canım, kuruma cızgısı bazı testlerde olmazsa olmaz bazen siliniyor, bazen silinmiyor.. Muallak..sen ıyısi sabah ilk idrar ile yap, 5 dk mutlaka basında bekle

Canım naptın var mı gelişme

Cok gecmıs olsun rabbim sabır versin size de

Etmez olur muyum canım, kuruma cızgısı bazı testlerde olmazsa olmaz bazen siliniyor, bazen silinmiyor.. Muallak..sen ıyısi sabah ilk idrar ile yap, 5 dk mutlaka basında bekle
Sabah ilk 5 dakikadan çıkmadığına eminin baktım. 2 saat sonra falan eşim çizgi var dedi öyle baktım bissürü sular döktüm ama kaldı çizgi du atam sana

Bu ilk 5. Dakikada çektiğim fotoğraf.

Bu da 2 saat sonra görüp su tuttuktan sonra çektiklerim

Çok geçmiş olsun öncelikle çok yakın zamanda benzer durumu yaşamış olan biri olarak Rabbim sabırlar versin ve tez zamanda sağlıcakla bebeğine kavuşacağın bir hamilelik yaşatsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…