Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
9. Gündeyim canım doktor 8 nisanda çağırdı ama acaba biraz daha geç mi gitsem dedim evde belki haftasonu test yaparım
Ben 11.günü cok cok silik cızgıyle ogrenmıstim 27 cıkmıstı deger.. 12.güne kadar bekle bence

Dozu dusurdugu halde, ıgne güzel etkiliyor demek kı senı.. Degerlendırme yapmıs mıydınız ?
Anaammm senin yumurtalar hızlı çıktııı. Ee değerlendirmiş miydin ne olacak şimdi?
Sıkıntı da o iki günüdür bir misafirlik bir bize geldiler diye öncesi de başka iş çıktı diye hiç olmadı 3 4 gündür

Ben 11.günü cok cok silik cızgıyle ogrenmıstim 27 cıkmıstı deger.. 12.güne kadar bekle bence
Aynen öyle düşündüm canım bakalım hayırlısı
Sıkıntı da o iki günüdür bir misafirlik bir bize geldiler diye öncesi de başka iş çıktı diye hiç olmadı 3 4 gündür
Doktor ne dedi?

Bugün ve yarın sabah yine de ilişki olsun dedi ama ne bileyim bakalım ne olur böyle belirsize aşılama yaptıramazdı gün geçmiş çünkü
Benım asılamayı ikisinde de 75 dozla yapmıstı, tek yumurta olusmustu, son zamanlarda 2 gune bır cagırdı, hatta en son kontrolu 2 gun ust uste gıtmıstım.. Catlatma yı oyle yaptırmıştı, cok ıyı hatırlıyorum bır gunde 4mm büyümüştü, ıyıkı cagırmısım yoksa kacıracaktık demıstı.. Vardır bır hayır kuzum belkı yumurtalar duruyorsa asılama ya gerek kalmadan kendılıgınden dollenecektır

Kızlar biliyorsunuz cumartesi yumurtam 13 mm demişti doktor pazartesi hafif bir ağrım olmuştu ama hiç çatladı diye düşünmemiştim bugün ölçüm için gittim yumurta erken çatlamış
Canım benim yumurtalar da ortamala 1,5-2mm büyümüştü takip döneminde.
Demek ki 3-4 günlük sürede çatlayıvermiş.
Genelde 1 mm büyür diye düşünülünce demek bugün çağırmadı çok normal aslında.
Allahtan Ümit kesilmez siz yine yapın değerlendirmelerinizi.
Belki aşılamaya bişe gerek kalmayacaktır.
Demek ki çatlama problemi de yok :)

Bu günü değerlendiririz yine de nasip tabi, benim zaten tüm takiplerimde hiç çatlama sorunum olmadı,bu seferde hatta araya pazar girmesin ne olur ne olmaz diye cumartesi çağırmıştı kaçmasın diye baktık tam 13 mm bile değil yumurta bugün sabah erkene gel demişti ama pazartesi ağrım sabah başladı ayağıma vuran acaba dedim sonra saçmalama cumartesi daha tam 13 bile değildi dedim, bu ay olmaz ise adet ol her gün bakarım asla riske atmam artık dedi, doktor da bakmadan önce kapıdan girince Allahım çok heyecanlıyım diyordu bir anda adam çöktü hiç hareketli yumurta kalmamış resmen pazartesi sabah ne oldu ise ter temiz bişey yok öyle olunca pek de bu aydan umudum yok açık konuşmak gerekirse

Diğer ay da inşallah bayrama denk gelmez ya

3.bir yumurta daha vardı, geriden gelen.. Onda hareketlenme olmamıs mı?

Hadi guzel haberlerle gel, yumurta takıbı mı yaptırıyorsun?
Bir aşılama devlette olmuştu ikinciyi özelde yaptıracağım diye düşünüyorum o yüzden bu reglde siklus izliyoruz tam takip yaptırmadım aslında canım çünkü doktoru değiştirmiştim ben

Bir aşılama devlette olmuştu ikinciyi özelde yaptıracağım diye düşünüyorum o yüzden bu reglde siklus izliyoruz tam takip yaptırmadım aslında canım çünkü doktoru değiştirmiştim ben
Hayırlısı olsun ınsallah, yenı doktorun ıcıne de sindiyse gelsin bebiş

Hosgeldin canım, gitme bırdaha
Beni biliyorsun kuzum eserekliyim, hala kafamda tam oturmuş değil ama hayırlısıyla Bi yerden başlamak lazım dedim, rabbim Nasib etsin hepimize güzel ramazan ayı hürmetine, güzel Allahım rızkımızı bereketlendirdiği gibi yuvalarımızı evlatlarımıza yana bereketlendirsin amin

Ha-ri inşallah döllenmiştir kendi kendine kuzum sağlıkla hayırlısıyla kulağımız sende