• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende komadin kullanayım diyorum haftaya Bi doktor kontrolü, doktora durumu anlatıp, ama ayaklarım nasıl geri gidiyor, bu kontrolü kendime borçluyum kürtajdan sonra hiç doktora gitmedim çünkü.. Ruh hali parçalı bulut 😜🤪

Hepsi kayıp belki yarım saatten fazla orada baktı adam yok anlamadığım bişey, hatirla bir kez kez de geçen sene ilaçsız böyle kaybolmuştu

Kızlar biliyorsunuz cumartesi yumurtam 13 mm demişti doktor pazartesi hafif bir ağrım olmuştu ama hiç çatladı diye düşünmemiştim bugün ölçüm için gittim yumurta erken çatlamış
Allah Allah, şaşılacak olay gerçekten. 4 gün önce bile değerlendirmiş olsanız şansı var canım, nasibi varsa gelecek inşallah mucize olur 😍

Allah Allah, şaşılacak olay gerçekten. 4 gün önce bile değerlendirmiş olsanız şansı var canım, nasibi varsa gelecek inşallah mucize olur 😍
Cidden benimde şaşırttı bakalım 20 sine adet gelir gelmez ona göre bir yol çizilir 😇

Merhabalar arkadaşlar benim doktorum kürtaj sonrası muayeneden sonra elebit pronatal verdi.yeni gebelik olana o kadar sürekli kullanmamı söyledi.bu ilacı başka kullanan arkadaşlar var mı? Eczacı istediğin zaman alabikirsin dedi ama emilimin daha fazla olabileceği şekilde bir zaman dilimi belirten oldu mu doktorlarınızdan ?

Merhabalar arkadaşlar benim doktorum kürtaj sonrası muayeneden sonra elebit pronatal verdi.yeni gebelik olana o kadar sürekli kullanmamı söyledi.bu ilacı başka kullanan arkadaşlar var mı? Eczacı istediğin zaman alabikirsin dedi ama emilimin daha fazla olabileceği şekilde bir zaman dilimi belirten oldu mu doktorlarınızdan ?
Bu ılac ne ıcın?

Canım 10 ve 12. Gün (bugün) yaptım test ve negatif çıktı hep, sanırım olmadı . 🤔😔
Ama daha erken değil mi okuduklarımız 14. Veya 13.gün silik görmüş hep dur bakalım 😳hiç kendince belirti var mı peki

Ama daha erken değil mi okuduklarımız 14. Veya 13.gün silik görmüş hep dur bakalım 😳hiç kendince belirti var mı peki
Ptesi doktoruma gidicem zaten canım kanda bakar o da. İnşallah erkendir😔
Belirti var akıntı, göğüs hassasiyeti, alt karında sertlik falan

Ptesi doktoruma gidicem zaten canım kanda bakar o da. İnşallah erkendir😔
Belirti var akıntı, göğüs hassasiyeti, alt karında sertlik falan
Bak hassasiyet varmış adet belirtin olarak da hassasiyet oluyor muydu da, dur bakalım herkesin 12.gün net çizgi çıkmıyor o aşılama yada çatlatma iğnesi kullanan çoğu başlığı okumuştum, hatta insanlar çatlatma iğnesi silik çizgisi bile yok deyip 14. Gün şok olmuşlar vs bilemeyiz ki 🙈

Bak hassasiyet varmış adet belirtin olarak da hassasiyet oluyor muydu da, dur bakalım herkesin 12.gün net çizgi çıkmıyor o aşılama yada çatlatma iğnesi kullanan çoğu başlığı okumuştum, hatta insanlar çatlatma iğnesi silik çizgisi bile yok deyip 14. Gün şok olmuşlar vs bilemeyiz ki 🙈
Ay inşallah canım ya 😔🤲🏻
Allahtan umut kesilmez .
Sen nasılsın?

Ay inşallah canım ya 😔🤲🏻
Allahtan umut kesilmez .
Sen nasılsın?
Hiiiç olumsuz olma kırmızılar gelmeden daha ışık vardır daha 12. Gün diyorsun, ha o da gelirse dur bakalım bu başlangıç yılmak yok sen hamile kalabilen bir insansın bunu gördük 3. Aşılamaya gelmeden yada onu geçmeden olacak ki bu iş benim umudum var 🥰

Ben iyiyim çok şükür hiç bir sıkıntım yok bat geldi mi hemen sil baştan başlıyoruz aşılamaya 🥰

Hiiiç olumsuz olma kırmızılar gelmeden daha ışık vardır daha 12. Gün diyorsun, ha o da gelirse dur bakalım bu başlangıç yılmak yok sen hamile kalabilen bir insansın bunu gördük 3. Aşılamaya gelmeden yada onu geçmeden olacak ki bu iş benim umudum var 🥰

Ben iyiyim çok şükür hiç bir sıkıntım yok bat geldi mi hemen sil baştan başlıyoruz aşılamaya 🥰
Ahh sağol canım desteğin için evet aslında 3 kere pozitif gördüğüm için belirtiler çok gebelik gibi gelmişti 🥰🥰 artık öğrendim gibi😅😅 ama bakalım hayırlısı🥰🤲🏻

İyi çok şükür canım. Bu sefer aceleci davranmaz yumurtaların inşallah takibi sıkı tutar doktor inşallah arayı açmasın😬♥️

Ahh sağol canım desteğin için evet aslında 3 kere pozitif gördüğüm için belirtiler çok gebelik gibi gelmişti 🥰🥰 artık öğrendim gibi😅😅 ama bakalım hayırlısı🥰🤲🏻

İyi çok şükür canım. Bu sefer aceleci davranmaz yumurtaların inşallah takibi sıkı tutar doktor inşallah arayı açmasın😬♥️
Yani bak nasibimiz yoktur o çok ayrı bişey ama biz normal şartlarda hamile kalabilen insanlarız bak gör aşılama ile olacak bu iş Rabbim de uygun görürse sen hiç olumsuz düşünme 🥰

Aaa zaten günlük bakarım dedi artık başka şans yok Allahtan eve yürüme 10 dk 😂

Yani bak nasibimiz yoktur o çok ayrı bişey ama biz normal şartlarda hamile kalabilen insanlarız bak gör aşılama ile olacak bu iş Rabbim de uygun görürse sen hiç olumsuz düşünme 🥰

Aaa zaten günlük bakarım dedi artık başka şans yok Allahtan eve yürüme 10 dk 😂
Haha😀 doktor da şaşırmıştır .
Hadi inşallah bu sefer olacak canım sende çok sabrettin Allahım bu sefer sağlıkla nasip etsin 🥰♥️🤲🏻
Sona yaklaşıyoruz artık güzel olacak 🤗🥰😍

Haha😀 doktor da şaşırmıştır .
Hadi inşallah bu sefer olacak canım sende çok sabrettin Allahım bu sefer sağlıkla nasip etsin 🥰♥️🤲🏻
Sona yaklaşıyoruz artık güzel olacak 🤗🥰😍
Hep diyorum yeterki bu kez sağlıklı evlatlarımız olsun o süreci güzel ferah ferah tadını çıkararak yaşayalım 🤲🏻💜ne yapalım o süreye kadar yaşadıklarımızda sınavımız olmuş olsun sonu güzel olsun ne güzel 🥰🥰

Bu arada clife macunu yeni gördüm kızlar malum böyle şeyleri hiç araştırmayınca acaba cidden faydası var mı ki insanlar Fsh bile düşürdü yazmış da 🙈

Back
X