Evet olmadı bagısıklıgı destekler ınsallahArı ürünü düznenli kullanınca bana sanki daha bir dinçlik verdi şimdilik tecrübem bu bakalım
Aminn canım, sen ne durumdasın suandaŞifa olsun vesile olsun canım benim
Destekler destekler bak görEvet olmadı bagısıklıgı destekler ınsallah
Aminn canım, sen ne durumdasın suanda
Süt izni ilk 1 yıl oluyor ama yarı zamanlıda yoktur bence de canım ben onu kullanamam muhtemelen ücretsiz izin alıcam bakalım sonrasında işe dönebilecek miyim… Hayırlısı olsun artık napalımAnnem de tam olarak kadınlar için en uygun meslek diyip durmuştu ben de ergen bir feminist olarak ne demek kadınlar için uygun erkekler için de uygun ama ben mühendis olacam diye tutturmuştum hala söyleniyor ben sana demiştim diye hatta 2’ye katlandılar kv öğretmen o da aynı şeyi söyleyip duruyor hayattaki şansım Neyse ki eşim memnun durumdan
Cinsel istekliliği de artırıyormus bu ürünDestekler destekler bak gör
Yaa beni nasıl güldürdünCinsel istekliliği de artırıyormus bu ürünkankalıkyan terfi ederız ınsallah
Ben regl olmadım canım beklemedeyim hala, işler değişik benim anlamadımEvet olmadı bagısıklıgı destekler ınsallah
Aminn canım, sen ne durumdasın suanda
21 mart demişim 29 olacaktıBen regl olmadım canım beklemedeyim hala, işler değişik benim anlamadım
Yumurtlamayı erken gördüm, ona göre 21 mart regl olması gerekiyordu. Tarihlere göre test yaptım negatif gördüm. Regl de olmadım. Negatiften sonra ovulasyon yapmaya devam ettim bir daha koyulaşma görmedim. Normal döngünüm 25 gün ama 28. Gündeyim şuan bakalım. Birkaç gün daha olmazsam bir test daha yaparım
Napim oyle ama temmuzdan beriYaa beni nasıl güldürdünama evet onu bende okudum bak
Testi 5 gun once mı yaptın?Ben regl olmadım canım beklemedeyim hala, işler değişik benim anlamadım
Yumurtlamayı erken gördüm, ona göre 21 mart regl olması gerekiyordu. Tarihlere göre test yaptım negatif gördüm. Regl de olmadım. Negatiften sonra ovulasyon yapmaya devam ettim bir daha koyulaşma görmedim. Normal döngünüm 25 gün ama 28. Gündeyim şuan bakalım. Birkaç gün daha olmazsam bir test daha yaparım
Yumurtlamanın üstünden 12 gün geçince yaptım. Ama ondan sonra ovulasyona da devam ettim onlar da hep silikti hiç koyulaşmadı. Gebelik olunca ovulasyon da koyulaşıyor ya o yüzden ihtimal vermedin canımTesti 5 gun once mı yaptın?
Neden gecıkti kı acabaYumurtlamanın üstünden 12 gün geçince yaptım. Ama ondan sonra ovulasyona da devam ettim onlar da hep silikti hiç koyulaşmadı. Gebelik olunca ovulasyon da koyulaşıyor ya o yüzden ihtimal vermedin canım
Kist falan olmuş olabilir belki ya ds mevsim geçişi olabilir ya da küçük bir mucize en istediğimNeden gecıkti kı acaba
Histeroskopi sonrası benim de ayarlarım bozulmuştu tövbe yarabbim hiç mi insanın aklına gelmez ama şükür sonra sonra düzeldi AllahtanNapim oyle ama temmuzdan beri
Ama herkeste ovulasyon koyulaşmıyor ki buralara çok atan olmuştu ovulasyon silik hcg koyu olanYumurtlamanın üstünden 12 gün geçince yaptım. Ama ondan sonra ovulasyona da devam ettim onlar da hep silikti hiç koyulaşmadı. Gebelik olunca ovulasyon da koyulaşıyor ya o yüzden ihtimal vermedin canım
Verdiğin umutlar beni benden alır ama gülümAma herkeste ovulasyon koyulaşmıyor ki buralara çok atan olmuştu ovulasyon silik hcg koyu olan
Ne dedim bu ay pozitif kelebek modumu sonuna kadar açtımVerdiğin umutlar beni benden alır ama gülüm
Getirin ulen testleriNe dedim bu ay pozitif kelebek modumu sonuna kadar açtım
Şu verdiğin enerji ile daha aşılama olmadan benim teste koşasım geldi yarabbimGetirin ulen testleri
Aha buraya yazıyorum 30. Güne kadar regl olmazsam yapacam testiŞu verdiğin enerji ile daha aşılama olmadan benim teste koşasım geldi yarabbim
İnşallah bebek yüzünden olmuyorsundur Allahım çokça aminAha buraya yazıyorum 30. Güne kadar regl olmazsam yapacam testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?