Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benım de Baska hayallerim vardı ucuk kacık, nasıp ıste yıcecek ekmegımız bu meslektenmiş

Evet olmadı bagısıklıgı destekler ınsallah

Aminn canım, sen ne durumdasın suanda
Ben regl olmadım canım beklemedeyim hala, işler değişik benim anlamadım

Yumurtlamayı erken gördüm, ona göre 21 mart regl olması gerekiyordu. Tarihlere göre test yaptım negatif gördüm. Regl de olmadım. Negatiften sonra ovulasyon yapmaya devam ettim bir daha koyulaşma görmedim. Normal döngünüm 25 gün ama 28. Gündeyim şuan bakalım. Birkaç gün daha olmazsam bir test daha yaparım

21 mart demişim 29 olacaktı

Testi 5 gun once mı yaptın?

Testi 5 gun once mı yaptın?
Yumurtlamanın üstünden 12 gün geçince yaptım. Ama ondan sonra ovulasyona da devam ettim onlar da hep silikti hiç koyulaşmadı. Gebelik olunca ovulasyon da koyulaşıyor ya o yüzden ihtimal vermedin canım

Yumurtlamanın üstünden 12 gün geçince yaptım. Ama ondan sonra ovulasyona da devam ettim onlar da hep silikti hiç koyulaşmadı. Gebelik olunca ovulasyon da koyulaşıyor ya o yüzden ihtimal vermedin canım
Neden gecıkti kı acaba

Ama herkeste ovulasyon koyulaşmıyor ki buralara çok atan olmuştu ovulasyon silik hcg koyu olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…