Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah kuzum inşallah Bi an önce toparlar lar minnoşlarımız, koloni halinde yaşamak şimdilik en iyi fikir gibi geldi bana da zorluğunu bilmesem de tahmin edebiliyorum Allah kolaylaştırsın kuzum

İyiyim çok şükür geçen ay uzun süre sonra yumurta takibine başlamıştık ovulasyon dönemi covid oldukşimdi aşılama sürecine başladık bakalım nasip
Sebep olsun inşallah cancağzım aşılama tüüüü kısmet kuzum işte bak yaa, bu sefer Nasib olsun inşallah

Yumurtlamanın üstünden 12 gün geçince yaptım. Ama ondan sonra ovulasyona da devam ettim onlar da hep silikti hiç koyulaşmadı. Gebelik olunca ovulasyon da koyulaşıyor ya o yüzden ihtimal vermedin canım
Ovülasyon herkeste koyulaşmıyor ki canım bence tekrar test yap adet olmazsan. İnşallah da güzel haber gelir

Teşekkür canım

Kızlar biliyorsunuz cumartesi yumurtam 13 mm demişti doktor pazartesi hafif bir ağrım olmuştu ama hiç çatladı diye düşünmemiştim bugün ölçüm için gittim yumurta erken çatlamış
Dozu dusurdugu halde, ıgne güzel etkiliyor demek kı senı.. Degerlendırme yapmıs mıydınız ?

Kızlar biliyorsunuz cumartesi yumurtam 13 mm demişti doktor pazartesi hafif bir ağrım olmuştu ama hiç çatladı diye düşünmemiştim bugün ölçüm için gittim yumurta erken çatlamış
Anaammm senin yumurtalar hızlı çıktııı. Ee değerlendirmiş miydin ne olacak şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…