Belki sonradan bir yumurta olustu, ınsallah mucizedirKist falan olmuş olabilir belki ya ds mevsim geçişi olabilir ya da küçük bir mucize en istediğim
Darısı bize ınsallahHisteroskopi sonrası benim de ayarlarım bozulmuştu tövbe yarabbim hiç mi insanın aklına gelmez ama şükür sonra sonra düzeldi Allahtan
2 gun kaldı şurda, sennyarın yap en ıyisiAha buraya yazıyorum 30. Güne kadar regl olmazsam yapacam testi
Ah kuzum inşallah Bi an önce toparlar lar minnoşlarımız, koloni halinde yaşamak şimdilik en iyi fikir gibi geldi bana daZor kuzum ya benim minnaklar çok erken doğdukları için dertleri bitmiyor ilaçlar vitaminler doktorlar hangisine ne verdik yazıp duruyoruz aynı anda bakmak da zor tabii biri ağlıyor alıyorum diğeri bana melül melül bakıyor ağlamaya başlıyor beni de al diye aynı anda acıkıyorlar uykuları geliyor tek başıma bakma hayallerim yalan oldu mecburen koloni halinde yaşıyoruzsen nasılsın?
Nasip kuzum valla olacağı varsa her türlü olursen bana bakma çok zor ama asla da farklı olsun istemem böyle bir delilik hali tabii gebelik kısmı zor bak onu bil yani hele üçüz olursa hayal edemiyorum hep bir endişe. Sen bir de minyondun sanırım benim gibi hayırlısı diyelim
İyiyim Kuzum çok şükür, bu uzun zaman bana iyi geldi, sahalara döndümMerhaba canımnasılsın, uzun zaman oldu
Sabahki ruh halime göre değerlendireyim2 gun kaldı şurda, sennyarın yap en ıyisi
Sebep olsun inşallah cancağzım aşılamaİyiyim çok şükür geçen ay uzun süre sonra yumurta takibine başlamıştık ovulasyon dönemi covid oldukşimdi aşılama sürecine başladık bakalım nasip
Ovülasyon herkeste koyulaşmıyor ki canım bence tekrar test yap adet olmazsan. İnşallah da güzel haber gelirYumurtlamanın üstünden 12 gün geçince yaptım. Ama ondan sonra ovulasyona da devam ettim onlar da hep silikti hiç koyulaşmadı. Gebelik olunca ovulasyon da koyulaşıyor ya o yüzden ihtimal vermedin canım
Amin yarabbi çok şükürOvülasyon herkeste koyulaşmıyor ki canım bence tekrar test yap adet olmazsan. İnşallah da güzel haber gelir
İyyim canım bendeHOşvulduk kuzum çok şükür iyiyim, sen nasılsın nasıl gidiyor
Hosgeldin canım, gitme bırdahaİyiyim Kuzum çok şükür, bu uzun zaman bana iyi geldi, sahalara döndümyine korksam da burdayım
Teşekkür canımAy neler olmuş grup çok sessiz diye bakayım dedim bana bildirim gelmemiş meğerse
Ha-ri hadi bakalım güzel güzel büyüsün yumoşlar o ikinci yumoşa dikkat çatlamaz sanmayın üçüncü bile olabilir tabii bence olmasın iki tane bile çok zor çok
Sohrab inşallah ilaçlar şifa olur rahmin toparlar ben kalınlığa pek takılmıyorum biliyorsun ama doktorlar ille kalın olsun istiyor onlar daha iyi bilir tabi
Mammamia2 hoşgeldin kuzuuum
A Azize26 sen de hoşgeldin canımsorunlarınızı çözmenize sevindim inşallah birdaha seni üzmezler Gebeliğin de hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Dozu dusurdugu halde, ıgne güzel etkiliyor demek kı senı.. Degerlendırme yapmıs mıydınız ?Kızlar biliyorsunuz cumartesi yumurtam 13 mm demişti doktor pazartesi hafif bir ağrım olmuştu ama hiç çatladı diye düşünmemiştim bugün ölçüm için gittim yumurta erken çatlamış
Anaammm senin yumurtalar hızlı çıktııı. Ee değerlendirmiş miydin ne olacak şimdi?Kızlar biliyorsunuz cumartesi yumurtam 13 mm demişti doktor pazartesi hafif bir ağrım olmuştu ama hiç çatladı diye düşünmemiştim bugün ölçüm için gittim yumurta erken çatlamış
Canım senın kacıncı gun bugun test gunu ne zamanAnaammm senin yumurtalar hızlı çıktııı. Ee değerlendirmiş miydin ne olacak şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?