Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen nasıl bir altın kalplisin inşallah gönlüm ferah senin de benim de yüzümüz gülecek bak gör zaten hele sen dünya tatlısı bir anne olacaksın öyle inanıyorum ki valla beni üçüz çok korkuttu yalan yok ama ikiz olup sağlıkla devam edecekse ona tabiki insan bin kere şükür eder

Canım benım sen de oylesin bunu yürekten söylüyorum, bu grubu actıgım ilk andan beri birlikteyiz, birbirimizi görmesek de o kadar ıyı tanıyor ve anlıyoruz ki, sen daha altın kalplisindestegını hıcbır zaman unutmam
İnşallah herşey gönlünce olsun

Ohooo sen daha dur biz bebek bakımı da konuşacağız bunu dil ile söylemiyorum kalben inanıyorum birde artık çok çok içten olumlu bakıyorum çünkü ne kadar yaşadığımız olumsuzluklara bakarsak o kadar üzerimize çekiyoruz hiç gerek yok, Rabbim yeterki nasip etmek istesin bak gör bizim de o şahane güzel günlerimiz gelecek

İnşalllahh canım inşallah

Yerim ben onları maşallahh
İşe baslamıcaksın deıl mı daha
Yok kuzum mayısta bitiyor 6 ay da ücretsiz izin alıcam üstüne. Daha fazla istiyorum ama özel sektörde vermiyorlar. Bebişleri bırakmaya hiç hazır değilim nasıl olacak bilmiyorum aslında 2 yıl bakmak istiyordum en az ama ekonomi de berbat her şey çok pahalı ve işi bıraksam tekrar iş bulmak hiç kolay olmaz muhtemelen Size 2 yıla kadar izin veriyorlar dimi ablamdan biliyorum çok iyi ya

Bu tatlış muhabbetlere beni de eklemeyi unutmayın bak küserim sonra.

Olsun epey toparlanmıs olurlar ucretsız de bitene kadar, yarım gun çalısma secenegı var mı sizde bılmıyorum ama onu da degerlendırebılırsın, bızım meslegın bu yonu cok ıyı, 15 saat derse girip yarım gun de secebılıyoruz..

Evet çok iyi canım annem çok dedi bana öğretmen ol diye de olmadık işte bence çok da zor meslek bir yandan allah kolaylık versin Yarı zamanlıya geçme sanırım bizde de var ama ücretsiz izin alamıyorsun galiba o zaman direkt ona geçmen gerekiyor öyle anladım hiç kullanan da görmedim o hakkını

Bu tatlış muhabbetlere beni de eklemeyi unutmayın bak küserim sonra.
Öyle düşünme bizim o şekilde konuşma sebebimiz Sohrab topiği açtığından beri daimi üye gibi en eskiden kalmamız yoksa tabloya bakınca zaten şuan şimdilik ikimizin adı var bakıp bakıp dua ediyorum bir kapatsak şurayı diye sonra sürece başlayınca da Sohrab güzel haberi vermiş olsa daha ne isteriz ki

İnşallah canım inşallah. Allahım daha çok bekletmesin inşallah bu yaz bizim yazımız olsun

İnşallah canım inşallah. Allahım daha çok bekletmesin inşallah bu yaz bizim yazımız olsun
Beklemeye sabrım var bak şimdi nankörlük etmek istemem, benim daha uğraştığım kaç yıl bazı insanlara göre ama inşallah özellikle bu topiğe kaybı olup uğrayan hepimiz kendimiz sağlıklı bebeklerimiz sağlıklı süreci tamamladığımız günleri görürüz en çok dua ettiğim bu eminim bir kere sağlıkla atlatsak bu süreci nasip olup minnoşları görünce uğraştığımız zamanın acısı hafifleyecektir unutacağız diyemiyorum çünkü meleklerimiz de evlat onlar da bizim hayatımızın bir parçası artık

Oyle kuzum her meslegı zorlukları var elbette, ama tam da kadınlar ıcın uygun bir meslek.. Süt iznini kullanamıyorsun mesela yarı zamanlı olunca, sizde nasıl bılemıyorum..

Benım tüp bebek doktoru hep derdi, o bebek öyle ya da böyle gelecek merak etme diye.. Sabır, şükür, dua.. Hayırlısıyla ve saglıkla gelsın inşallah..

Kızlar ben az once mfk ürününden siparis ettim. Bir de adalis diye bir ürün zayıflamaya yardımcı, dogum kilolarından tam anlamıyla kurtulmuş deılım.. Benım dogum kontrol kutuları bitmeye yakın baslayayım dıyorum.. Benım doktor da folik asit ve vitamin baslarız demıstı o kutular bıtınce.. Belki bize de vesile olur

Şifa olsun inşallah

Oyle kuzum her meslegı zorlukları var elbette, ama tam da kadınlar ıcın uygun bir meslek.. Süt iznini kullanamıyorsun mesela yarı zamanlı olunca, sizde nasıl bılemıyorum..
Süt izni ilk 1 yıl oluyor ama yarı zamanlıda yoktur bence de canım ben onu kullanamam muhtemelen ücretsiz izin alıcam bakalım sonrasında işe dönebilecek miyim… Hayırlısı olsun artık napalım Annem de tam olarak kadınlar için en uygun meslek diyip durmuştu ben de ergen bir feminist olarak ne demek kadınlar için uygun erkekler için de uygun ama ben mühendis olacam diye tutturmuştum hala söyleniyor ben sana demiştim diye hatta 2’ye katlandılar kv öğretmen o da aynı şeyi söyleyip duruyor hayattaki şansım Neyse ki eşim memnun durumdan

Şifa olsun vesile olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…