Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim yazdıklarınız diğer arkadaşların yazdıkları gerçekten beni umutlandırdı.İnsanın yalnız olmadığını bilmesi ,aynı şeyleri yaşayan insanlarla birşeyler paylaşması ya da onların tecrübelerini dinlemesi daha bir başka oluyor.daha kayda değer kalıyor insanın yüreğinde.sonuçta en birbirini aynı acıyı çekenler anlıyor .dilerim siz de ben de yarın güzel şeyler duyarız doktorumuzdan .

Merhaba dostlar, ben geldim, kendimi toparladım vee geldim, şaşkınım grupta neler oldu böyle bana bir özet geçiverin yine özlendiniz hemşom Sohrab nasılsın? Sanki yolunda gitmeyen birşeyler var gibi sezdim umarım yanılıyorumdur

Ay neler olmuş grup çok sessiz diye bakayım dedim bana bildirim gelmemiş meğerse

Ha-ri hadi bakalım güzel güzel büyüsün yumoşlar o ikinci yumoşa dikkat çatlamaz sanmayın üçüncü bile olabilir tabii bence olmasın iki tane bile çok zor çok

Sohrab inşallah ilaçlar şifa olur rahmin toparlar ben kalınlığa pek takılmıyorum biliyorsun ama doktorlar ille kalın olsun istiyor onlar daha iyi bilir tabi

Mammamia2 hoşgeldin kuzuuum

A Azize26 sen de hoşgeldin canım sorunlarınızı çözmenize sevindim inşallah birdaha seni üzmezler Gebeliğin de hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah

Hoşbuldum canım arkadaşım nasılsın minnoşların nasıl, analık nasıl gidiyor zor demişsin valla kolay değil gerçekten kuzum Allah kolaylaştırsın

Hoşgeldiiiin

Yaaa deme öyle valla bilmiyorum 3.yumurta hareketlenmiş deyince korktum çarşamba baktığında aşılama iptal olur diye ama nasip tabi paylaşımlarına bakıyorum da hep aşılama sonucu ikiz nadir tek var bana da istermisin olsa sorun olur mu dedi, dedim hocam ben isterim ama benim bünye takini kaldırmadı kan sulandırıcı ile vs sağlıklı ilerlerse neden istemeyeyim

Ama eminim ki bakımı da zordur dediğin gibi ilk başlarda asla pembe gözlükle bakmıyorum hele benim olsa annem asla gelemez kalmaya kv zaten gelemez neyse yeterki sağlıkla olsun tek çift Rabbim verir bir kolaylık

Merhaba canım nasılsın, uzun zaman oldu

Hoşbuldum canım arkadaşım nasılsın minnoşların nasıl, analık nasıl gidiyor zor demişsin valla kolay değil gerçekten kuzum Allah kolaylaştırsın
Zor kuzum ya benim minnaklar çok erken doğdukları için dertleri bitmiyor ilaçlar vitaminler doktorlar hangisine ne verdik yazıp duruyoruz aynı anda bakmak da zor tabii biri ağlıyor alıyorum diğeri bana melül melül bakıyor ağlamaya başlıyor beni de al diye aynı anda acıkıyorlar uykuları geliyor tek başıma bakma hayallerim yalan oldu mecburen koloni halinde yaşıyoruz sen nasılsın?
Nasip kuzum valla olacağı varsa her türlü olur sen bana bakma çok zor ama asla da farklı olsun istemem böyle bir delilik hali tabii gebelik kısmı zor bak onu bil yani hele üçüz olursa hayal edemiyorum hep bir endişe. Sen bir de minyondun sanırım benim gibi hayırlısı diyelim

Rabbim hayırlısını versin ama ben çoğul gebelik yürütemem gibi geliyor ha Rabbim nasip edecektir sonuna kadar sağlıklı o ayrı mesele ama kendime bakıyorum 152 boy 48 kilo, kan pıhtılaşması da var tabi zor gibi sanki

Ay evet hayırlısı sağlıklısı olsun kuzum biz de senin gibi bu mutlu haberi bekliyoruz

Çoğul gebeliğin riskleri var maalesef, benden biliyosunuz zaten.. Ama düşünsene tek bebek zaten büyük bir mutluluk, iki bebek mutlulugun ıkı katı ıkız gebe kalırsan sana kitaplarımı da gonderırım canım

Yerim ben onları maşallahh
İşe baslamıcaksın deıl mı daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…