Çok teşekkür ederim yazdıklarınız diğer arkadaşların yazdıkları gerçekten beni umutlandırdı.İnsanın yalnız olmadığını bilmesi ,aynı şeyleri yaşayan insanlarla birşeyler paylaşması ya da onların tecrübelerini dinlemesi daha bir başka oluyor.daha kayda değer kalıyor insanın yüreğinde.sonuçta en birbirini aynı acıyı çekenler anlıyor .dilerim siz de ben de yarın güzel şeyler duyarız doktorumuzdan .seninle aynı günde aynı teşhisle kürtaj olmuşum. Benim ikinci gebeliğimdi. İlk gebeliğim bundan 5 ay önceydi ve aniden bebeğin kalbi durdu. İkincisinde ise kese var ama bebek yok yani boş gebelik. benim de kontrolüm yarın. Kontrolde doktor rahimde herhangi bir parça kalmışım diye diye kontrol edecek. İlaçlarını kullandıysan ve kendine dikkat ettiysen hiç bir şey olmaz. İnan ki insan vücudu öyle mükemmel bir mekanizma ki kendini çok çabuk iyileştiriyor. Sana tavsiyem en azından 2 adet vaktini geçirmen hamile kalmak için. Rahmine dinlenmesi için biraz zaman vermen gerekli. Bu süreçte de şunu bil asla yalnız değilsin, ilk defa senin başına gelmiyor, İnan ki sayısı azımsanmayacak kadar çok kadın bizlerin yaşadıklarını yaşıyor.
önemli olan sensin. Önemli olan herhangi bir dış müdahaleye ihtiyaç duymadan hamile kalabiliyor olman. Asla moralini bozma. Dışarı çık yürüyüş yap arkadaşlarınla buluş, sinemaya git , mutlaka sosyalleş, kendini asla diş dünyaya kapatma. Moralin ne kadar yüksek olursa o kadar hızlı toparlanır ve o kadar sağlıklı bir hamilelik yaşarsın.
Rabbim ben dahil isteyen herkese sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin. Asla ümitsizliğe kapılma Arkadaşım. İleride sende çok cici bir anne olacaksın.
Evett daha belli değil haftası ama son adete göre 5+1Yaa maşallah, hamile misinkac haftalık oldu
Amin canim teşekkür ederimMaşallah cnm cok sevındım hem eşinle sıkıntını halletmene hem bebeğine, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim..
Hoşbuldum canım arkadaşımAy neler olmuş grup çok sessiz diye bakayım dedim bana bildirim gelmemiş meğerse
Ha-ri hadi bakalım güzel güzel büyüsün yumoşlar o ikinci yumoşa dikkat çatlamaz sanmayın üçüncü bile olabilir tabii bence olmasın iki tane bile çok zor çok
Sohrab inşallah ilaçlar şifa olur rahmin toparlar ben kalınlığa pek takılmıyorum biliyorsun ama doktorlar ille kalın olsun istiyor onlar daha iyi bilir tabi
Mammamia2 hoşgeldin kuzuuum
A Azize26 sen de hoşgeldin canımsorunlarınızı çözmenize sevindim inşallah birdaha seni üzmezler Gebeliğin de hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
HoşgeldiiiinMerhaba dostlar, ben geldim, kendimi toparladım vee geldim, şaşkınım grupta neler oldu böylebana bir özet geçiverin yine özlendiniz hemşom Sohrab nasılsın? Sanki yolunda gitmeyen birşeyler var gibi sezdim umarım yanılıyorumdur
Sağlıkla ilerlesin inşallahEvett daha belli değil haftası ama son adete göre 5+1
Yaaa deme öyleAy neler olmuş grup çok sessiz diye bakayım dedim bana bildirim gelmemiş meğerse
Ha-ri hadi bakalım güzel güzel büyüsün yumoşlar o ikinci yumoşa dikkat çatlamaz sanmayın üçüncü bile olabilir tabii bence olmasın iki tane bile çok zor çok
Sohrab inşallah ilaçlar şifa olur rahmin toparlar ben kalınlığa pek takılmıyorum biliyorsun ama doktorlar ille kalın olsun istiyor onlar daha iyi bilir tabi
Mammamia2 hoşgeldin kuzuuum
A Azize26 sen de hoşgeldin canımsorunlarınızı çözmenize sevindim inşallah birdaha seni üzmezler Gebeliğin de hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Sağlıkla gelsin kuzumEvett daha belli değil haftası ama son adete göre 5+1
İyiyim çok şükür geçen ay uzun süre sonra yumurta takibine başlamıştık ovulasyon dönemi covid oldukHoşbuldum bebişimm sen nasılsınyumoş lafı duydum
Merhaba canımMerhaba dostlar, ben geldim, kendimi toparladım vee geldim, şaşkınım grupta neler oldu böylebana bir özet geçiverin yine özlendiniz hemşom Sohrab nasılsın? Sanki yolunda gitmeyen birşeyler var gibi sezdim umarım yanılıyorumdur
Zor kuzum ya benim minnaklar çok erken doğdukları için dertleri bitmiyor ilaçlar vitaminler doktorlar hangisine ne verdik yazıp duruyoruz aynı anda bakmak da zor tabii biri ağlıyor alıyorum diğeri bana melül melül bakıyor ağlamaya başlıyor beni de al diye aynı anda acıkıyorlar uykuları geliyor tek başıma bakma hayallerim yalan oldu mecburen koloni halinde yaşıyoruzHoşbuldum canım arkadaşımnasılsın minnoşların nasıl, analık nasıl gidiyor zor demişsin valla kolay değil gerçekten kuzum Allah kolaylaştırsın
Nasip kuzum valla olacağı varsa her türlü olurYaaa deme öylevalla bilmiyorum 3.yumurta hareketlenmiş deyince korktum çarşamba baktığında aşılama iptal olur diye ama nasip tabi paylaşımlarına bakıyorum da hep aşılama sonucu ikiz nadir tek var bana da istermisin olsa sorun olur mu dedi, dedim hocam ben isterim ama benim bünye takini kaldırmadı kan sulandırıcı ile vs sağlıklı ilerlerse neden istemeyeyim
Ama eminim ki bakımı da zordur dediğin gibi ilk başlarda asla pembe gözlükle bakmıyorum hele benim olsa annem asla gelemez kalmaya kv zaten gelemezneyse yeterki sağlıkla olsun tek çift Rabbim verir bir kolaylık
Rabbim hayırlısını versin ama ben çoğul gebelik yürütemem gibi geliyor ha Rabbim nasip edecektir sonuna kadar sağlıklı o ayrı mesele ama kendime bakıyorum 152 boy 48 kilo, kan pıhtılaşması da var tabi zor gibi sankiZor kuzum ya benim minnaklar çok erken doğdukları için dertleri bitmiyor ilaçlar vitaminler doktorlar hangisine ne verdik yazıp duruyoruz aynı anda bakmak da zor tabii biri ağlıyor alıyorum diğeri bana melül melül bakıyor ağlamaya başlıyor beni de al diye aynı anda acıkıyorlar uykuları geliyor tek başıma bakma hayallerim yalan oldu mecburen koloni halinde yaşıyoruzsen nasılsın?
Nasip kuzum valla olacağı varsa her türlü olursen bana bakma çok zor ama asla da farklı olsun istemem böyle bir delilik hali tabii gebelik kısmı zor bak onu bil yani hele üçüz olursa hayal edemiyorum hep bir endişe. Sen bir de minyondun sanırım benim gibi hayırlısı diyelim
Ay evet hayırlısı sağlıklısı olsun kuzum biz de senin gibi bu mutlu haberi bekliyoruzRabbim hayırlısını versin ama ben çoğul gebelik yürütemem gibi geliyor ha Rabbim nasip edecektir sonuna kadar sağlıklı o ayrı mesele ama kendime bakıyorum 152 boy 48 kilo, kan pıhtılaşması da var tabi zor gibi sanki
Ahh bakalım inşallahAy evet hayırlısı sağlıklısı olsun kuzum biz de senin gibi bu mutlu haberi bekliyoruz
Çoğul gebeliğin riskleri var maalesef, benden biliyosunuz zaten.. Ama düşünsene tek bebek zaten büyük bir mutluluk, iki bebek mutlulugun ıkı katıRabbim hayırlısını versin ama ben çoğul gebelik yürütemem gibi geliyor ha Rabbim nasip edecektir sonuna kadar sağlıklı o ayrı mesele ama kendime bakıyorum 152 boy 48 kilo, kan pıhtılaşması da var tabi zor gibi sanki
Yerim ben onlarıZor kuzum ya benim minnaklar çok erken doğdukları için dertleri bitmiyor ilaçlar vitaminler doktorlar hangisine ne verdik yazıp duruyoruz aynı anda bakmak da zor tabii biri ağlıyor alıyorum diğeri bana melül melül bakıyor ağlamaya başlıyor beni de al diye aynı anda acıkıyorlar uykuları geliyor tek başıma bakma hayallerim yalan oldu mecburen koloni halinde yaşıyoruzsen nasılsın?
Nasip kuzum valla olacağı varsa her türlü olursen bana bakma çok zor ama asla da farklı olsun istemem böyle bir delilik hali tabii gebelik kısmı zor bak onu bil yani hele üçüz olursa hayal edemiyorum hep bir endişe. Sen bir de minyondun sanırım benim gibi hayırlısı diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?