- 28 Mayıs 2015
- 173
- 135
- 103
Çok teşekkür ederim yazdıklarınız diğer arkadaşların yazdıkları gerçekten beni umutlandırdı.İnsanın yalnız olmadığını bilmesi ,aynı şeyleri yaşayan insanlarla birşeyler paylaşması ya da onların tecrübelerini dinlemesi daha bir başka oluyor.daha kayda değer kalıyor insanın yüreğinde.sonuçta en birbirini aynı acıyı çekenler anlıyor .dilerim siz de ben de yarın güzel şeyler duyarız doktorumuzdan .seninle aynı günde aynı teşhisle kürtaj olmuşum. Benim ikinci gebeliğimdi. İlk gebeliğim bundan 5 ay önceydi ve aniden bebeğin kalbi durdu. İkincisinde ise kese var ama bebek yok yani boş gebelik. benim de kontrolüm yarın. Kontrolde doktor rahimde herhangi bir parça kalmışım diye diye kontrol edecek. İlaçlarını kullandıysan ve kendine dikkat ettiysen hiç bir şey olmaz. İnan ki insan vücudu öyle mükemmel bir mekanizma ki kendini çok çabuk iyileştiriyor. Sana tavsiyem en azından 2 adet vaktini geçirmen hamile kalmak için. Rahmine dinlenmesi için biraz zaman vermen gerekli. Bu süreçte de şunu bil asla yalnız değilsin, ilk defa senin başına gelmiyor, İnan ki sayısı azımsanmayacak kadar çok kadın bizlerin yaşadıklarını yaşıyor.
önemli olan sensin. Önemli olan herhangi bir dış müdahaleye ihtiyaç duymadan hamile kalabiliyor olman. Asla moralini bozma. Dışarı çık yürüyüş yap arkadaşlarınla buluş, sinemaya git , mutlaka sosyalleş, kendini asla diş dünyaya kapatma. Moralin ne kadar yüksek olursa o kadar hızlı toparlanır ve o kadar sağlıklı bir hamilelik yaşarsın.
Rabbim ben dahil isteyen herkese sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin. Asla ümitsizliğe kapılma Arkadaşım. İleride sende çok cici bir anne olacaksın.