Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim vücudun toparlanma sürecindedir inşallah bir an önce düzene girer Sohrab
Ben şimdi duphaston estrofem falan içiyorum ya mecbur bi sahur bi iftar sonrası içeceğim sorun olmaz inşallah dimi

Canım benim vücudun toparlanma sürecindedir inşallah bir an önce düzene girer Sohrab
Ben şimdi duphaston estrofem falan içiyorum ya mecbur bi sahur bi iftar sonrası içeceğim sorun olmaz inşallah dimi
Insallah canım, 8 9 saat süre oluyor arada , cok sorun olmaz, duzenlı ıctıgın sürece

Kızlar bugün doktordan geldim
Rahim 7 mm eskiden ortada bir çizgi gibi bişey oluyor o bile gözükmezdi katmanları ama şimdi gözüküyor şükür bu günleri gördük benim için öyle kıymetli ki sürekli ovulasyon günü bile 4mm olurdu şükür o günler bitti galiba

Yumurtalar da 13 ve 11 iki tane var hatta bir tane de arkadan geliyor dedi o yüzden dozu 75e düşürdü üçüz ister misin diye sorup dedim hocam isteme değil de bünyem kaldırmaz onu şimdi 4 gün de 75 doz ile devam bakalım

Canım öyle sevindim ki okuyunca

Aşılama olacak değil mi bu ay senin? He şey gönlünce, sabrının sonu selamet olsun

Gözün aydın canım bak yoluna giriyor herşey çok şükür
İyi büyümüş yumurtalarda bir haftaya çatlama iğnesini de olursun gibi
3 yumurta ve fazlası pek istenmiyormuş evet

Canım öyle sevindim ki okuyunca

Aşılama olacak değil mi bu ay senin? He şey gönlünce, sabrının sonu selamet olsun
Eğer ısrarla 3. Bir yumurta büyümez ise aşılama olacak büyürse yapamam üçü de tutar diye dedi ki Rabbim hayırlısını versin ama bende istemem gönlüm istese bile bünyem o kadar sağlam değil sanmıyorum
Hep dua ediyorum Rabbim hepimizin işini kolaylaştırsın çok şükür bu günleri görmek bile beni mutlu etti

Etmez mi?
Ne zorlu yollardan geldin sen bugünlere, şuan her şey olmadı gerektiği gibi çok şükür
Artık bından sonrası Allah’ın bileceği iş.
Mübarek günlerde güzel bir adım attın canım devamı da gelecektir inşallah

Gözün aydın canım bak yoluna giriyor herşey çok şükür
İyi büyümüş yumurtalarda bir haftaya çatlama iğnesini de olursun gibi
3 yumurta ve fazlası pek istenmiyormuş evet
Onun korkusuna dozu düşürdü zaten arkadan geliyor belli dedi valla çok şükür bu günleri de gördük inşallah hepimiz için güzel şeyler olur sen nasılsın peki hoş daha erken ama

Hepimiz zorlu şeyler yaşadık hepiniz duamdasınız bebeği olanlar için bebeği sağlıklı hayırlı büyüsün, doğum bekleyenler için sağlıkla gelsin o günler bizim gibi bekleyenler de sağlıkla güzel haberler alsın inşallah ne gelirse Rabbimden biz yeterki olumlu bakalım güzel düşünelim

Onun korkusuna dozu düşürdü zaten arkadan geliyor belli dedi valla çok şükür bu günleri de gördük inşallah hepimiz için güzel şeyler olur sen nasılsın peki hoş daha erken ama
Çok şükür canım
İnşallah güzelce döllenip tutunurlar
Bende iyiyim aynen daha erken ilaçların yan etkisidir diye düşünüyorum göğüslerim ağrımaya başladı bide arada kasık ağrısı oluyor. İlk iki gün de çok gaz sancısı oldu hepsi ilaçlardan

Cok sevindim cnm insallah bebeğine(belki de bebeklerine) kavusmana vesile olsun inşallah

Yaaa çok heyecanlı hadi inşallah benden önce şuraya bir pozitif test at içimiz şenlensin

Maşallah canıma ikizler geliyor mu ne

Merhabalar arkadaşlar sayfaya yeni katılıyorum. Ne yazık ki 28 martta 9. Haftamda düşük yaptım.bir doktor bebek var ama 6.hafta gibi gelişmemiş dedi sonrakiler boş gebelik dedi .kalp atışı alamadığımız için kürtaj oldum 28martta. ilk gebeliğimdi yaşım 32 .işlem sonrası bir hafta olmak üzere ama kahverengi leke tarzı kanamalarım oluyor.Bu normal mi ve de ne kadar sürdü sizlerde aşağı yukarı ?işlem sonrası yoktu ilk gün sonradan başladı . Kürtaj sonrası nelere dikkat ettiniz ?Yeni gebelik için ne kadar ara verdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…