- 10 Nisan 2021
- 1.631
- 1.642
- 63
Yegenim bağıriyordu sevinçten kediyi görünce. Bizimki direk bir yere pismis orda gidene kadar kalıyordu. Ama ne zaman yeğenimin inadı tutsa kediden örnek veriyorduk hemen inadindan vazgeçiyor dediğimizi yapıyordu.Gercekten çocuklu biri gelince bızımkı kacacak delık arıyor
Aynen çok iyi geldi banadaBenimde 11 yaşına geldi bebekken almıştım. İyi geliyor kediler insana. Bir anda havasını psikolojisini insanın düzeltiyor
Allah razı olsun sizden vallahı, o bebege bakıyorsunuz, Rabbım sizleri korusun, kazadan beladan esirgesin inşallah, benım de kediden sonra bakıs acım degıstı, sokakta kedi kopek göreyim de karnını doyuarayım dıye gözlerim arıyor, cantamda yas mama bulunduruyorum hepBenim oğlumda goldenla büyüdü, kocamanve gün içerisinde köpeğin yatağında birlikte yatarlardı. Köpeğim resmen ona bakıcılık yaptı. Ağladığında duymazsam haber verirdi, kafasıyla beşiğini sallardı, yürümeyi bile ona tutunarak öğrendi. O kadar güzeller ki, hayvansız bir hayat düşünemiyorum ben. Şimdi başka bir minnak var, evimizin bebeği. Bir de kalp ve şeker hastası. Hiçbir yere gidemiyorum. İnsülini ilaçları ölçümleri saatli hep. Bir ayağım hep veterinerde, çok zor zamanlar geçirdim onunla birlikte ama Allah yokluğunu göstermesin, evimizin neşesi o bebekken hayvanlarla büyüyen bir çocuk hasta olmuyor mesela. Hem fiziksel hem ruhsal sağlıkları için, duygusal gelişimleri için o kadar önemli ki...
Ayy evet zaten onlar oyle sevınc cıglıgı atınca korkup saklanıyor, Hıc ilgilenmeyen misafir olursa da dikkatini cekmeye calısıyor, yavas yavas yanasıyor onaYegenim bağıriyordu sevinçten kediyi görünce. Bizimki direk bir yere pismis orda gidene kadar kalıyordu. Ama ne zaman yeğenimin inadı tutsa kediden örnek veriyorduk hemen inadindan vazgeçiyor dediğimizi yapıyordu.
Evet gerçekten duyguların bambaşka oluyor ve hep söylerim, hayvansever insandan zarar gelmez vicdanlı merhametli olurlar. Çok masrafı oluyor ve hiçbir yere çıkamıyorum diye uğraşılır mı böyle, söyle uyutsunlar diyenler olduAllah razı olsun sizden vallahı, o bebege bakıyorsunuz, Rabbım sizleri korusun, kazadan beladan esirgesin inşallah, benım de kediden sonra bakıs acım degıstı, sokakta kedi kopek göreyim de karnını doyuarayım dıye gözlerim arıyor, cantamda yas mama bulunduruyorum hep
Uyutsunlar diye nasıl derler yaaaEvet gerçekten duyguların bambaşka oluyor ve hep söylerim, hayvansever insandan zarar gelmez vicdanlı merhametli olurlar. Çok masrafı oluyor ve hiçbir yere çıkamıyorum diye uğraşılır mı böyle, söyle uyutsunlar diyenler oldupeki dedim Allah korusun sizin çocuğunuza bişey olursa söylersiniz uyuturlar.. ya çıldırdım gerçekten, ben onlara gerçekten insanlardan daha çok kıymet veriyorum
Nasıl insanlar var ya, Rabbım hepimizi korusun onlardan.. Evet masrafı var ama onun sevgisi cok daha agır basıyorEvet gerçekten duyguların bambaşka oluyor ve hep söylerim, hayvansever insandan zarar gelmez vicdanlı merhametli olurlar. Çok masrafı oluyor ve hiçbir yere çıkamıyorum diye uğraşılır mı böyle, söyle uyutsunlar diyenler oldupeki dedim Allah korusun sizin çocuğunuza bişey olursa söylersiniz uyuturlar.. ya çıldırdım gerçekten, ben onlara gerçekten insanlardan daha çok kıymet veriyorum
Uyutsunlar diye nasıl derler yaaanasıl içleri alıp da böyle düşünebiliyorlar acaba ben evde kedi köpek bakamam çok korkuyorum yalan yok en yakın arkadaşımız ailecek kedisi ile kalmalı geldi 2 gün gece simsiyahtı tuvalete bile koşarak gidip geliyordum gece aniden üstüne mi basarım diye ama sevmemek buz gibi böyle cani bakmak çok ayrı ne diyeyim Rabbim herkesin gönlüne merhamet versin
Onları evlatlarımız gibi gördüğümüzü anlayamıyorlar işte. Hareketli çocuğumuz olsa bu olmadı başka yapın mı dicekler? Korkmaya çok saygı duyarım ama sevmeyen insana ben de önyargılı oluyorum. Bazen şoka giriyor şekeri düştüğünde aklımı kaçıracak gibi oluyorum. Eksik olmasınlar hayatımızda vallaNasıl insanlar var ya, Rabbım hepimizi korusun onlardan.. Evet masrafı var ama onun sevgisi cok daha agır basıyor
Benım kedi bıraz hareketli, kayınvalıde acımasızca bunu atın, Baska alın diyor..boyle insana ne desen bos
Ne diyeyim Rabbim cidden herkesin kalbine merhamet versin ya, eşimin ailesinin de evde kedisi var ben ne kadar korkuyorsam o da beni o kadar seviyor normalde hiç bayan sevmezmiş annesini de sevmez yaklaşmaz ne zaman onlara gitsek gece hep benim ayak üstünde uyur bende ne yapayım yorgan başıma kadar çekili devam ediyorum bir ritim tutturdukOnları evlatlarımız gibi gördüğümüzü anlayamıyorlar işte. Hareketli çocuğumuz olsa bu olmadı başka yapın mı dicekler? Korkmaya çok saygı duyarım ama sevmeyen insana ben de önyargılı oluyorum. Bazen şoka giriyor şekeri düştüğünde aklımı kaçıracak gibi oluyorum. Eksik olmasınlar hayatımızda valla
Ahh kıyamam yaa, böyle güzeldir kalpleri de böyle insanların işteNe diyeyim Rabbim cidden herkesin kalbine merhamet versin ya, eşimin ailesinin de evde kedisi var ben ne kadar korkuyorsam o da beni o kadar seviyor normalde hiç bayan sevmezmiş annesini de sevmez yaklaşmaz ne zaman onlara gitsek gece hep benim ayak üstünde uyur bende ne yapayım yorgan başıma kadar çekili devam ediyorum bir ritim tutturdukkorkuyorum diye kimisi pist vs deyip korkutur onu göze alamam küser diye küsüyor çünkü gururlu
Testin kendi çizgisi gibi duruyorKizlaaaar adetime daha 3 gun varken , sizce positifmi?
Bu şekilde etiket yapınca bana bildirim gelmemiş, hiç stres yapma sakın belki tek seferlik böyle denk gelmiştir rahim kaç mm dedi peki sana, bana doğum kontrol hapı vermedi doğum kontrol hapını histeroskopi zamanı adet ile verdi tam tersi rahim ince kalsın diye sonrada histeroskopi yapmıştı, rahim için o zamanlar hatırlıyor musun bi iğne demiştim adını unuttum onu iki kez rahim içine verdi ama ne kadar fayda etti tartışılırMerhaba kızlar
Korktugum başıma geldi, bugun kontrole gittim, adetim bittikten 11 gun sonra kanama geldi, doktor da cagırdı bakmak ıcın, suan donguye gore ovulasyona 2 gun kaldı, ama rahım duvarı ince, 2 ay dogum kontrol hapı kullanıcam rahmı desteklicek dedi
@Sosyalsosyalci sana ne ilacı vermıstı canım doktorun, desteklemek ıcın
Ayy kusura bakma canım, alıskanlık Hıc dusunemedım etiketiBu şekilde etiket yapınca bana bildirim gelmemiş, hiç stres yapma sakın belki tek seferlik böyle denk gelmiştir rahim kaç mm dedi peki sana, bana doğum kontrol hapı vermedi doğum kontrol hapını histeroskopi zamanı adet ile verdi tam tersi rahim ince kalsın diye sonrada histeroskopi yapmıştı, rahim için o zamanlar hatırlıyor musun bi iğne demiştim adını unuttum onu iki kez rahim içine verdi ama ne kadar fayda etti tartışılırbende 2 ay üst üste estrofem kullandırıp rahimi esnetti o ara bol bol protein tüket özellikle yumurta dedi, o kısma kan akışı güzel olacak hareketler yap bol su iç demişti
Bende onu diyecektim sana senin şuan kanaman var kanama var iken zaten ince olacak o kafaya takılacak bişey değil, doğum kontrol hapı hormonları da böyle şeylerde çok güzel dengeliyormuş bence mantıklı yapmış 2 adet böyle düzene sokması iyi olur sanmıyorum sonrasında sıkıntı olacağını beni öyle bir etkilemişti ki kürtaj hatırla ilk başta yumurta rezervleri bile kötü gözüküyordu folekül az gözüküyor ultrasonda diyordu ama şimdi düzgün diyor şükürAyy kusura bakma canım, alıskanlık Hıc dusunemedım etiketi
Suan az bı kanamam da var muhtemelen kanamadan ötürü incelme oldu, bır de senin döngünü bozduk dıyor, dogum kontrol ılacı rahmı toparlar dedı..mm soylemedı canım,Bir de normalde adetle veriyorlarmış bu ılacı , dongunun ortasında baslıyorz, duzensız lik olcak dedı, bakalım 2 ay sonra ne olacak, 21 gun kullan 1 hafta ara tekrar 21 gun ılac bıtınce haberleşelim dedı, yumurtalık rezervin cok ıyı gorunuyor dedı, yumurta takıbı yapalım bı dedı tüp bebege gerk kalmaz dıyor bakalım nasip
Rahmın ıcıne sıkılan ıgne leucostım onu ben gobekten yaptım, transfer gununden oncekı kontrolde de rahmın ıcıne sıkmıstı, o beyaz kan hucrelerını artırıyor cok ıyı bı ıgne
Düzelir ınsallah ya, biliyorsun en korktugum seydi.. Ne bileyim adet oluyormusum gıbı kanama var sımdı de, sabah hıcbısey yoktu carsamba da vardı persembe yoktu.. Sacma sapan bir döngü ıcındeyim işte..Bende onu diyecektim sana senin şuan kanaman var kanama var iken zaten ince olacak o kafaya takılacak bişey değil, doğum kontrol hapı hormonları da böyle şeylerde çok güzel dengeliyormuş bence mantıklı yapmış 2 adet böyle düzene sokması iyi olur sanmıyorum sonrasında sıkıntı olacağını beni öyle bir etkilemişti ki kürtaj hatırla ilk başta yumurta rezervleri bile kötü gözüküyordu folekül az gözüküyor ultrasonda diyordu ama şimdi düzgün diyor şükür
Ben yumurtalar için cidden arı sütü etki etti diye düşünüyorum birde bu düzenli beslenme işi sen beslenmene çok dikkat et rahim içinde, hareketli ol bol su iç bide proteini sürekli hayvansal gıdadan değil de bakliyattan ve yumurtadan almaya çalışın diyorlar, bu süreçte benim diyetisyen asla hazır tavuk zaten yok diyor eti de alınabiliyorsa güvenilir yerden kuzu diyor büyükbaşa verilen ilaçlar da bize zararmış
Emin ol senin öyle olmayacak bak gör ama sen en başından işini sağlam tut dikkat et sadece birde sürekli ince mi kaldı diye odaklanma bak ben bunu kafadan attım cidden etkisi oluyor inşallah bir an önce düzene girer de aklın rahata ederDüzelir ınsallah ya, biliyorsun en korktugum seydi.. Ne bileyim adet oluyormusum gıbı kanama var sımdı de, sabah hıcbısey yoktu carsamba da vardı persembe yoktu.. Sacma sapan bir döngü ıcındeyim işte..
Beslenmede soyledıklerıne de dıkkat edeyim cnm cok tesekkürler
Dongunun düzensizliğinden de oluyor, mesela şuan ne yaşıyorum bılmıyorum, ovulasyon zamanı, ama kanama varEmin ol senin öyle olmayacak bak gör ama sen en başından işini sağlam tut dikkat et sadece birde sürekli ince mi kaldı diye odaklanma bak ben bunu kafadan attım cidden etkisi oluyor inşallah bir an önce düzene girer de aklın rahata eder
Doğum kontrol hapı düzene sokuyormuş sen onu kullan bakalım onunla kurtulursun bu belirsizlikten inşallahDongunun düzensizliğinden de oluyor, mesela şuan ne yaşıyorum bılmıyorum, ovulasyon zamanı, ama kanama var2 gun gelmiyor 1 gun gelıyor ilginc.. Bakalım zaman ne gosterrcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?