- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canımDoğum kontrol hapı düzene sokuyormuş sen onu kullan bakalım onunla kurtulursun bu belirsizlikten inşallah
Insallah canım, 8 9 saat süre oluyor arada , cok sorun olmaz, duzenlı ıctıgın süreceCanım benim vücudun toparlanma sürecindedir inşallah bir an önce düzene girer![]()
Sohrab
Ben şimdi duphaston estrofem falan içiyorum ya mecbur bi sahur bi iftar sonrası içeceğim sorun olmaz inşallah dimi
Canım öyle sevindim ki okuyuncaKızlar bugün doktordan geldim
Rahim 7 mm eskiden ortada bir çizgi gibi bişey oluyor o bile gözükmezdi katmanları ama şimdi gözüküyor şükür bu günleri gördük benim için öyle kıymetli ki sürekli ovulasyon günü bile 4mm olurdu şükür o günler bitti galiba
Yumurtalar da 13 ve 11 iki tane var hatta bir tane de arkadan geliyor dedi o yüzden dozu 75e düşürdü üçüz ister misin diye sorup dedim hocam isteme değil de bünyem kaldırmaz onuşimdi 4 gün de 75 doz ile devam bakalım
![]()
Gözün aydın canım bak yoluna giriyor herşey çok şükürKızlar bugün doktordan geldim
Rahim 7 mm eskiden ortada bir çizgi gibi bişey oluyor o bile gözükmezdi katmanları ama şimdi gözüküyor şükür bu günleri gördük benim için öyle kıymetli ki sürekli ovulasyon günü bile 4mm olurdu şükür o günler bitti galiba
Yumurtalar da 13 ve 11 iki tane var hatta bir tane de arkadan geliyor dedi o yüzden dozu 75e düşürdü üçüz ister misin diye sorup dedim hocam isteme değil de bünyem kaldırmaz onuşimdi 4 gün de 75 doz ile devam bakalım
![]()
Eğer ısrarla 3. Bir yumurta büyümez ise aşılama olacak büyürse yapamam üçü de tutar diye dedi ki Rabbim hayırlısını versin ama bende istemem gönlüm istese bile bünyem o kadar sağlam değil sanmıyorumCanım öyle sevindim ki okuyunca
Aşılama olacak değil mi bu ay senin? He şey gönlünce, sabrının sonu selamet olsun![]()
Etmez mi?Eğer ısrarla 3. Bir yumurta büyümez ise aşılama olacak büyürse yapamam üçü de tutar diye dedi ki Rabbim hayırlısını versin ama bende istemem gönlüm istese bile bünyem o kadar sağlam değil sanmıyorum
Hep dua ediyorum Rabbim hepimizin işini kolaylaştırsın çok şükür bu günleri görmek bile beni mutlu etti![]()
Onun korkusuna dozu düşürdü zaten arkadan geliyor belli dediGözün aydın canım bak yoluna giriyor herşey çok şükür
İyi büyümüş yumurtalarda bir haftaya çatlama iğnesini de olursun gibi![]()
3 yumurta ve fazlası pek istenmiyormuş evet![]()
Hepimiz zorlu şeyler yaşadık hepiniz duamdasınız bebeği olanlar için bebeği sağlıklı hayırlı büyüsün, doğum bekleyenler için sağlıkla gelsin o günler bizim gibi bekleyenler de sağlıkla güzel haberler alsın inşallahEtmez mi?
Ne zorlu yollardan geldin sen bugünlere, şuan her şey olmadı gerektiği gibi çok şükür
Artık bından sonrası Allah’ın bileceği iş.
Mübarek günlerde güzel bir adım attın canım devamı da gelecektir inşallah![]()
Çok şükür canımOnun korkusuna dozu düşürdü zaten arkadan geliyor belli dedivalla çok şükür bu günleri de gördük
inşallah hepimiz için güzel şeyler olur
sen nasılsın peki hoş daha erken ama
![]()
Cok sevindim cnm insallah bebeğine(belki de bebeklerine) kavusmana vesile olsun inşallahKızlar bugün doktordan geldim
![]()
Yaaa çok heyecanlı hadi inşallah benden önce şuraya bir pozitif test at içimiz şenlensinÇok şükür canım
İnşallah güzelce döllenip tutunurlar
Bende iyiyim aynen daha erken ilaçların yan etkisidir diye düşünüyorum göğüslerim ağrımaya başladı bide arada kasık ağrısı oluyor. İlk iki gün de çok gaz sancısı olduhepsi ilaçlardan
![]()
Amin amin inşallahCok sevindim cnm insallah bebeğine(belki de bebeklerine) kavusmana vesile olsun inşallah![]()
İnşallah canımYaaa çok heyecanlı hadi inşallah benden önce şuraya bir pozitif test at içimiz şenlensin![]()
Maşallah canımaKızlar bugün doktordan geldim
![]()
YaaaMaşallah canımaikizler geliyor mu ne
![]()
Güzel olsun inşallah mutlu haberler duyalımYaaavalla yeterki sağlıklı olsun cidden sonunu görebileyim tek çift erkek kız hiç fark etmez
![]()
İnşallah hepimiz güzel haberler verelim hepGüzel olsun inşallah mutlu haberler duyalım![]()