Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu kez cidden zaman geçiyor çünkü önceki gibi hiç gün saymıyorum hayatıma devam ediyorum bir baktım çoktan kontrol günü gelmiş önce olsa geçmezdi hiç
Bende öyle hiç saymayacağım zaten Ramazan geliyor , he bide kedi sahiplendim geçen ay onla takılıyorum bana iyi geliyor

Bende öyle hiç saymayacağım zaten Ramazan geliyor , he bide kedi sahiplendim geçen ay onla takılıyorum bana iyi geliyor
Allahım evde öyle bir canlı direk zaten insanın modunu değiştirir hadi bakalım bu üzerinde durmamalar bize geri olumlu dönsün inşallah

Merhaba kızlar
Bugun dondum evime, ben hayatımda böyle birr yolculuk gecırmedım,gece 1 gıbı adanadan cıktık arac bozuldu, 1 saat bekledik Baska arac geldı içinde az yolcusuyla, 10 dk ilerlemeden o arac da bozuldu.. Bu sefer 3 saat sonunda mersinden bir arac buldular onu getirdiler.. 50 kısı bır otobuse tıkıs tıkıs bindik 10 kısı ayakta, perisan bir sekılde geldık..tartısmalar, kavgalar, bol aksiyonlu bir gece oldu.. Sabah 6 da inecekken, 11 de ınebıldım, basımın agrısı gecmıyor, duzgun uyuyamadım Hıc, hayatımın en kotu yolculuğuydu, haa bir de 4 parca her bırı birbirinden agır yukumle o otobus ten dıger otobuse savruldum.. Uzunca bir süre otobuse binmem artık

Ha-ri hayrılı ugurlu olsun tedavin canım, 2 3 tane yumoşun olsun ınsallah

sutlaacc canım senin de bebegın hayırlı olsun, o size ilac olcak, can olcak, benım de 1bucuk yasında sarman oğlum var, yaramazlık yapsa da canımdan çok seviyorum onu

Ayyy çok kötü olmuş canım ya şansına neyse dinlen güzelce evinde
Evet ya gerçekten çocuğumuz gibi oldu çok seviyoruz bizde. Çok güzel bir duyguymuş Okula gidince falan özlüyorum napıyor acaba diyorum hep

Seni dinleyince üniversite için akdenizden Karadenize iki aktarma gittiğim günler aklıma geldi Allahım

Ayy ben de oyleydım, gelır gelmez kapıya kosması yok mu hele, benımkı boynumda uyuyarak büyüdü, cenemi emerdi
Cok sevındım sizin adınıza

Ayy ben de oyleydım, gelır gelmez kapıya kosması yok mu hele, benımkı boynumda uyuyarak büyüdü, cenemi emerdi
Cok sevındım sizin adınıza
Bebek düşünüyoruz diye istemiyordum aslında ama yok zarardan çok yararı var
Bizimde belli bi sarılma saatimiz oluyor boynumda saçımı koklayarak yatıyor

Mikroçip dediği yıkama yapıp kaliteli Spermleri ayırıyorlar öyle biliyorum dimi?
Oyyy kuzum ya sen hangi şehirdeydin kii

Bebek düşünüyoruz diye istemiyordum aslında ama yok zarardan çok yararı var
Bizimde belli bi sarılma saatimiz oluyor boynumda saçımı koklayarak yatıyor
Bıze de cok baskı yaptılar verin diye.ya insan evladını verır mı baskasına

Hahah çok güzel video
Aynen birlikte büyüyecekler zaten bebeğe zarar vermiyor kediler de çocuk biraz kediye zarar verebilir

Benim oğlumda goldenla büyüdü, kocaman ve gün içerisinde köpeğin yatağında birlikte yatarlardı. Köpeğim resmen ona bakıcılık yaptı. Ağladığında duymazsam haber verirdi, kafasıyla beşiğini sallardı, yürümeyi bile ona tutunarak öğrendi. O kadar güzeller ki, hayvansız bir hayat düşünemiyorum ben. Şimdi başka bir minnak var, evimizin bebeği. Bir de kalp ve şeker hastası. Hiçbir yere gidemiyorum. İnsülini ilaçları ölçümleri saatli hep. Bir ayağım hep veterinerde, çok zor zamanlar geçirdim onunla birlikte ama Allah yokluğunu göstermesin, evimizin neşesi o bebekken hayvanlarla büyüyen bir çocuk hasta olmuyor mesela. Hem fiziksel hem ruhsal sağlıkları için, duygusal gelişimleri için o kadar önemli ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…