Bende öyle hiç saymayacağım zaten Ramazan geliyor , he bide kedi sahiplendim geçen ay onla takılıyorum bana iyi geliyorBu kez cidden zaman geçiyor çünkü önceki gibi hiç gün saymıyorum hayatıma devam ediyorum bir baktım çoktan kontrol günü gelmiş önce olsa geçmezdi hiç
Allahım evde öyle bir canlı direk zaten insanın modunu değiştirirBende öyle hiç saymayacağım zaten Ramazan geliyor , he bide kedi sahiplendim geçen ay onla takılıyorum bana iyi geliyor
Ayyy çok kötü olmuş canım ya şansınaMerhaba kızlar
Bugun dondum evime, ben hayatımda böyle birr yolculuk gecırmedım,gece 1 gıbı adanadan cıktık arac bozuldu, 1 saat bekledik Baska arac geldı içinde az yolcusuyla, 10 dk ilerlemeden o arac da bozuldu.. Bu sefer 3 saat sonunda mersinden bir arac buldular onu getirdiler.. 50 kısı bır otobuse tıkıs tıkıs bindik 10 kısı ayakta, perisan bir sekılde geldık..tartısmalar, kavgalar, bol aksiyonlu bir gece oldu.. Sabah 6 da inecekken, 11 de ınebıldım, basımın agrısı gecmıyor, duzgun uyuyamadım Hıc, hayatımın en kotu yolculuğuydu, haa bir de 4 parca her bırı birbirinden agır yukumle o otobus ten dıger otobuse savruldum.. Uzunca bir süre otobuse binmem artık
Ha-ri hayrılı ugurlu olsun tedavin canım, 2 3 tane yumoşun olsun ınsallah
sutlaacc canım senin de bebegın hayırlı olsun, o size ilac olcak, can olcak, benım de 1bucuk yasında sarman oğlum var, yaramazlık yapsa da canımdan çok seviyorum onu
Seni dinleyince üniversite için akdenizden Karadenize iki aktarma gittiğim günler aklıma geldi AllahımMerhaba kızlar
Bugun dondum evime, ben hayatımda böyle birr yolculuk gecırmedım,gece 1 gıbı adanadan cıktık arac bozuldu, 1 saat bekledik Baska arac geldı içinde az yolcusuyla, 10 dk ilerlemeden o arac da bozuldu.. Bu sefer 3 saat sonunda mersinden bir arac buldular onu getirdiler.. 50 kısı bır otobuse tıkıs tıkıs bindik 10 kısı ayakta, perisan bir sekılde geldık..tartısmalar, kavgalar, bol aksiyonlu bir gece oldu.. Sabah 6 da inecekken, 11 de ınebıldım, basımın agrısı gecmıyor, duzgun uyuyamadım Hıc, hayatımın en kotu yolculuğuydu, haa bir de 4 parca her bırı birbirinden agır yukumle o otobus ten dıger otobuse savruldum.. Uzunca bir süre otobuse binmem artık
sutlaacc canım senin de bebegın hayırlı olsun, o size ilac olcak, can olcak, benım de 1bucuk yasında sarman oğlum var, yaramazlık yapsa da canımdan çok seviyorum onu
Ayy ben de oyleydım, gelır gelmez kapıya kosması yok mu hele, benımkı boynumda uyuyarak büyüdü, cenemi emerdiAyyy çok kötü olmuş canım ya şansınaneyse dinlen güzelce evinde
Evet ya gerçekten çocuğumuz gibi oldu çok seviyoruz bizde. Çok güzel bir duyguymuşOkula gidince falan özlüyorum napıyor acaba diyorum hep
Aktarma cok zor ya, insan boyle olunca bidaha binmem dıyor ama ıste yük de cok olunca mecbur kalıyorsunSeni dinleyince üniversite için akdenizden Karadenize iki aktarma gittiğim günler aklıma geldi Allahım
Bebek düşünüyoruz diye istemiyordum aslında ama yok zarardan çok yararı varAyy ben de oyleydım, gelır gelmez kapıya kosması yok mu hele, benımkı boynumda uyuyarak büyüdü, cenemi emerdi
Cok sevındım sizin adınıza
Mikroçip dediği yıkama yapıp kaliteli Spermleri ayırıyorlar öyle biliyorum dimi?Eve geldim şimdi rahim henüz ince ama vaktimiz var daha, 2 tane 450 lik gonalf aldım ilkini doktor vurdu 112,5 şeklinde 6 gün kullan dedi, cumartesi tekrar randevum var bakalımmikroçip aşılama yapacakmış şimdilik haberler bunlar
Oyyy kuzum ya sen hangi şehirdeydin kiiMerhaba kızlar
Bıze de cok baskı yaptılar verin diye.ya insan evladını verır mı baskasınaBebek düşünüyoruz diye istemiyordum aslında ama yok zarardan çok yararı var
Bizimde belli bi sarılma saatimiz oluyor boynumda saçımı koklayarak yatıyor
Ankara canımMikroçip dediği yıkama yapıp kaliteli Spermleri ayırıyorlar öyle biliyorum dimi?
Oyyy kuzum ya sen hangi şehirdeydin kii
Normal aşılamada da yıkama işlemi yapılıyor, hareketli hızlı olanlar secılıyor, mikriçipdeki fark buMikroçip dediği yıkama yapıp kaliteli Spermleri ayırıyorlar öyle biliyorum dimi?
Mikroçip dediği yıkama yapıp kaliteli Spermleri ayırıyorlar öyle biliyorum dimi?
Oyyy kuzum ya sen hangi şehirdeydin kii
Galiba istemsizce oluyor, belkı rahatsız olanlar vardır ya
Hahah çok güzel videoBıze de cok baskı yaptılar verin diye.ya insan evladını verır mı baskasına
Patigeek 🐾 on Instagram: "Birlikte büyüteceğiz? 🥰 .- Via : [ 📹 TikTok : iremekrn48 ] (Etiket için lütfen DM)"
8,977 likes, 92 comments - patigeek on March 16, 2022: "Birlikte büyüteceğiz? 🥰 .- Via : [ 📹 TikTok : iremekrn48 ] (Etiket için lütfen DM)".www.instagram.com
Benim için gayet iyi oluyor vallaGaliba istemsizce oluyor, belkı rahatsız olanlar vardır yakusuruma bakmayın lutfen
Gercekten çocuklu biri gelince bızımkı kacacak delık arıyorHahah çok güzel video
Aynen birlikte büyüyecekler zaten bebeğe zarar vermiyor kediler de çocuk biraz kediye zarar verebilir
Aynen sevmiyorlar hiç çocukGercekten çocuklu biri gelince bızımkı kacacak delık arıyor
Benimde 11 yaşına geldi bebekken almıştım. İyi geliyor kediler insana. Bir anda havasını psikolojisini insanın düzeltiyorBende öyle hiç saymayacağım zaten Ramazan geliyor , he bide kedi sahiplendim geçen ay onla takılıyorum bana iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?