Ahh canım benim. Rabbim şifa versin. Çok geçmiş olsun canım ya olabilir böyle şeyler bakamamak değil. Yaramazı öp benim yerimmeeBebisim idare ediyor cnm burnu cok tıkalı ydi toparlanamadi doktora götürdük bronşit başlangıcı dediler baya üzüldüm hasta ettim diye, 3 gece hastanede kaldik ilaçlarla daha iyi ama tıkanıyor arada burnu yine.. Bide gazlı ve yaramaz bi cocuk, zor büyüyor biraz
Öyle cnm ama insanın canını sıkıyorlar yok nasıl hasta ettiniz yok daha küçücük deyip.. Elbette öperimAhh canım benim. Rabbim şifa versin. Çok geçmiş olsun canım ya olabilir böyle şeyler bakamamak değil. Yaramazı öp benim yerimmee
Çok geçmiş olsun, kendını suclama sakın sen onun annesisin senden daha ıyı kımse dusunemez onu, kimseyi de takma kafana, cabucak ıyılesır, toparlar hemen, öyle öyle büyücek mınikBebisim idare ediyor cnm burnu cok tıkalı ydi toparlanamadi doktora götürdük bronşit başlangıcı dediler baya üzüldüm hasta ettim diye, 3 gece hastanede kaldik ilaçlarla daha iyi ama tıkanıyor arada burnu yine.. Bide gazlı ve yaramaz bi cocuk, zor büyüyor biraz
Kuzuuum nasıl geçti?Bazen bende kendi yazdığımı bu kim diye okuyorum gözüm alışmadıbugünki için bir heyecanım yok yumurta çok büyümedi diye iğne verecek kesin ama herşey 14:30 da belli olacak bakalım
Eve geldim şimdi rahim henüz ince ama vaktimiz var daha, 2 tane 450 lik gonalf aldım ilkini doktor vurdu 112,5 şeklinde 6 gün kullan dedi, cumartesi tekrar randevum var bakalımKuzuuum nasıl geçti?
Hayırlı olsun tedavinEve geldim şimdi rahim henüz ince ama vaktimiz var daha, 2 tane 450 lik gonalf aldım ilkini doktor vurdu 112,5 şeklinde 6 gün kullan dedi, cumartesi tekrar randevum var bakalımmikroçip aşılama yapacakmış şimdilik haberler bunlar
Hepimiz güzel haberler verelim inşallahHayırlı olsun tedavin
GüZel haberler olsun inşallah
Aa mikroçip nasıl oluyor acaba?Eve geldim şimdi rahim henüz ince ama vaktimiz var daha, 2 tane 450 lik gonalf aldım ilkini doktor vurdu 112,5 şeklinde 6 gün kullan dedi, cumartesi tekrar randevum var bakalımmikroçip aşılama yapacakmış şimdilik haberler bunlar
O ara anlattı ama inan aklım iğneyi öğrenmekte olunca tam anlamadım ama özeti en hızlı spermleri seçiyormuş galiba düz anladığım oAa mikroçip nasıl oluyor acaba?hadi hayırlı olsun canım rahmin kalınlığını boşver sen olacağı varsa her türlü olur inşallahhh
Ay canım hadi bakalım hayırlı olsunEve geldim şimdi rahim henüz ince ama vaktimiz var daha, 2 tane 450 lik gonalf aldım ilkini doktor vurdu 112,5 şeklinde 6 gün kullan dedi, cumartesi tekrar randevum var bakalımmikroçip aşılama yapacakmış şimdilik haberler bunlar
Ay canım hadi bakalım hayırlı olsun
Mikroçipli ne kadar olacak? Yumurtan kaç mm civarıymış?
Ay çok iyi canım çok sevindim ve senin adına çok umutlandımDirek mikroçipli fiyatını vermiş normalde 3. 500 bizim burda bir arkadaşa da bu fiyat ile yaptı ama biz uzun süredir hastasıyız diye 3 bin dedi, şuan hiç iğne ilaç kullanmadan gittim 7.gün 8 ile 9 mm gördü bakalım artık ne olur
Vallahi mikroçipli çok değiştiriyor mu ne yapıyor bilmiyorum böyle yapalım dedi tamam dedim çok detaylı anlattı da o an aklım fikrim iğnede olunca odaklanamadımAy çok iyi canım çok sevindim ve senin adına çok umutlandım
Mikroçipli başlaman da çok iyi Allahımmm inşallah ilk aşılamada tutar
Daha şansı yüksek olabilir tabi canım.Vallahi mikroçipli çok değiştiriyor mu ne yapıyor bilmiyorum böyle yapalım dedi tamam dedim çok detaylı anlattı da o an aklım fikrim iğnede olunca odaklanamadımama o da çok basitmiş doktor bide ilk kendi orada vuracaktı hadi ben söyleyeceğim sen vur dedi elim titreye titreye vurdum
İnşallah şuraya güzel haberler vermek bize de nasip olsun, bende hepimiz için umutluyum valla eskisi gibi karamsar hiç bakmıyorum
Hadi bakalım önce sen güzel haberleri ver nasipse bende arkadan geliyorum daha benim yol uzunDaha şansı yüksek olabilir tabi canım.
Ay bende iğneyi anlayamamıştımama basitmiş sonradan öğrenince
İnşallah canım bende olumlu bakıyorum
Aynen inşallahHadi bakalım önce sen güzel haberleri ver nasipse bende arkadan geliyorum daha benim yol uzun
İyi iyi çok şükür kuzum modun yerinde olsun en önemlisi oO ara anlattı ama inan aklım iğneyi öğrenmekte olunca tam anlamadım ama özeti en hızlı spermleri seçiyormuş galiba düz anladığım oValla herşey nasip şimdi düzgün beslenip, sakin sakin yoga yapıp aşılama bekleme zamanı modum gayet yerinde olmasa da Rabbim den ben elimden geleni yapayım da
Bu kez cidden zaman geçiyor çünkü önceki gibi hiç gün saymıyorum hayatıma devam ediyorum bir baktım çoktan kontrol günü gelmiş önce olsa geçmezdi hiçAynen inşallah
Nasıl geçiyor anlamazsın bile canım
Yoga da hiç yaptığım şey değil ama gevşemiş olmak önemli dediler diye dikkat ediyorum bu ara cidden de iyi geldiİyi iyi çok şükür kuzum modun yerinde olsun en önemlisi oantalyadasın denize karşı yap yoganı havalar da güzel artık oh mis
İnşallah cnm inşallahÇok geçmiş olsun, kendını suclama sakın sen onun annesisin senden daha ıyı kımse dusunemez onu, kimseyi de takma kafana, cabucak ıyılesır, toparlar hemen, öyle öyle büyücek mınik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?