Cidden eskisi gibisi yeni yok ama Business Proposal şimdilik kendini izlettiriyorHangi diziyi izliyorsun ben de arıyorum izleyecek bir şeyler, eskisi gibi güzel dizi gelmedi bu aralar
İnşallah Rabbim hepimize en güzelini en hayırlısını nasip etsin bizim için en iyisini o biliyorSenin de guzel haberlerini bekliyoruz
Eskilerden izlemediğim az dizi vardırCidden eskisi gibisi yeni yok ama Business Proposal şimdilik kendini izlettiriyorama sor eskilerden Ohoo şahane diziler sıralarım şuraya
Ne tür seviyosun cnmEskilerden izlemediğim az dizi vardırama yine de öner bakalım
Kendini izleten her tür izlerim ayırmamNe tür seviyosun cnm
En son ozark bitirdim, orphan Black basladım yarım kaldı, memlekete geldim. Bunlar guzeldiKendini izleten her tür izlerim ayırmam
Sağol canım. Ay evet sabırsız geçecekGözün aydın canım, 14 gun heyecanlı bekleyiş basladı demek
İnşallah canım aminnnAllahım inşallah bu kez pozitif haberi sağlıkla görüp sağlıklı ilerlemesini nasip etsinevet bende yarın gidiyorum bakalım süreç başlıyor
Güzel sonuçlar olsun inşallahSağol canım. Ay evet sabırsız geçecek
İnşallah canım aminnn
Hadi bakalım Hayırlı olsun
Yaa tüm sürecimi bilen ve burada olanlar var ismim biraz çık edecek gibi oldu
Benim de öyle, hiçbir arkadaşımın girdiğini sanmıyorum ama onlar da benim buraya girdiğimi sanmıyor olabilirDüşünüyorum da etrafımda hıckımse bu siteden bahsetmedi simdiye kadar, ben de bahsetmedim gerçi.. Aslında meslek falan soylememek gerek
Canım sürecin hayırlı uğurlu olsun bildirim gelmediğinden ben hiç farketmemişim. İnşallah 12-13 gün sonra o hep çok beklediğimiz güzel haberleri almak nasip olurAllah razı olsun canım
İyi geçti hiç anlamadım bile ne ara oldu bitti, biraz dinlendim çıktım sonra evde yattım azcık
Senin de yarın değil mi kontrol?
Güzel kız; ben de bu kim dedim önce sonra yazışmalardan anladımAllahım inşallah bu kez pozitif haberi sağlıkla görüp sağlıklı ilerlemesini nasip etsinevet bende yarın gidiyorum bakalım süreç başlıyor
Kesınlıkle kımseye anlatamadıgımız seyleri burada paylasabıliyoruzBenim de öyle, hiçbir arkadaşımın girdiğini sanmıyorum ama onlar da benim buraya girdiğimi sanmıyor olabilir
Burası iyi ki var..
İyi kötü her şey burada yaşandı.
İnşallah canımGüzel sonuçlar olsun inşallah
İnşallah canımBenim de öyle, hiçbir arkadaşımın girdiğini sanmıyorum ama onlar da benim buraya girdiğimi sanmıyor olabilir
Burası iyi ki var..
Canım sürecin hayırlı uğurlu olsun bildirim gelmediğinden ben hiç farketmemişim. İnşallah 12-13 gün sonra o hep çok beklediğimiz güzel haberleri almak nasip olur
Güzel kız; ben de bu kim dedim önce sonra yazışmalardan anladım
Bugünkü kontrolün çok ama çok güzel geçsin. Saat kaçta ?
Cnm insallah güzel haberler alirizİnşallah canım
İnşallah canım
Le min Ho oynadığı bazı diziler güzel benim için son yeni çıkan bir tek cazip gelmedi ama bof, faith, personal taste, the lengend of blue sea, şehir avcısı, the King eternal monarch bunlar iyiydi bunlar dışındaEskilerden izlemediğim az dizi vardırama yine de öner bakalım
Bazen bende kendi yazdığımı bu kim diye okuyorum gözüm alışmadıBenim de öyle, hiçbir arkadaşımın girdiğini sanmıyorum ama onlar da benim buraya girdiğimi sanmıyor olabilir
Burası iyi ki var..
Canım sürecin hayırlı uğurlu olsun bildirim gelmediğinden ben hiç farketmemişim. İnşallah 12-13 gün sonra o hep çok beklediğimiz güzel haberleri almak nasip olur
Güzel kız; ben de bu kim dedim önce sonra yazışmalardan anladım
Bugünkü kontrolün çok ama çok güzel geçsin. Saat kaçta ?
2,3 tanesi dışında hepsini izlemişimLe min Ho oynadığı bazı diziler güzel benim için son yeni çıkan bir tek cazip gelmedi ama bof, faith, personal taste, the lengend of blue sea, şehir avcısı, the King eternal monarch bunlar iyiydi bunlar dışında
Scarlet heart ryeo, The Red Sleeve
Muhteşem kraliçe, The King's Affection
Empress ki, Lovers of the Red Sky
Mr Queen, Rookie Historian Goo Hae-Ryung, Iljimae, Gu Family Book, Sungkyunkwan Skandalı, Doom at Your Service, Tale of the Nine Tailed, My Love from the Star, my roommate is a gumiho, W - Two Worlds, secret garden, Strong Woman Do Bong-Soon, Live Up To Your Name, rooftop Prince,
En eski ve aklımda kalmayanlar belki sende bilirsin bir site vardı yeppuda diye oradaydı ama kapanmış ne zamandır
Netfilix de de çok karışık ya şöyle düzgün bir sıralama yok2,3 tanesi dışında hepsini izlemişimyeppudaa kapandı, koreanturk var. Orada da hepsi var. Gerçi netflix çıktı mertlik bozuldu
Bana da bir şey çağrıştırmadıNetfilix de de çok karışık ya şöyle düzgün bir sıralama yokbir tane mini dizi vardı adı aklıma bir türlü gelmedi onu da yazacaktım ama yok bulamadım kız günümüzden pat diye geçmişte ayin kazanı içine düşüyordu
Son diziden sonra sıra bunlarda o zamanBana da bir şey çağrıştırmadı
Scand of a woman, my girl listede olması gerekenler. Bunları da izle
İnşallah kuzumCnm insallah güzel haberler aliriz
Bebisim idare ediyor cnm burnu cok tıkalı ydi toparlanamadi doktora götürdük bronşit başlangıcı dediler baya üzüldüm hasta ettim diye, 3 gece hastanede kaldik ilaçlarla daha iyi ama tıkanıyor arada burnu yine.. Bide gazlı ve yaramaz bi cocuk, zor büyüyor birazİnşallah kuzum
Sen napıyorsun bebiş nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?