Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hangi diziyi izliyorsun ben de arıyorum izleyecek bir şeyler, eskisi gibi güzel dizi gelmedi bu aralar
Cidden eskisi gibisi yeni yok ama Business Proposal şimdilik kendini izlettiriyor ama sor eskilerden Ohoo şahane diziler sıralarım şuraya

Cidden eskisi gibisi yeni yok ama Business Proposal şimdilik kendini izlettiriyor ama sor eskilerden Ohoo şahane diziler sıralarım şuraya
Eskilerden izlemediğim az dizi vardır ama yine de öner bakalım

Gözün aydın canım, 14 gun heyecanlı bekleyiş basladı demek
Sağol canım. Ay evet sabırsız geçecek
Allahım inşallah bu kez pozitif haberi sağlıkla görüp sağlıklı ilerlemesini nasip etsinevet bende yarın gidiyorum bakalım süreç başlıyor
İnşallah canım aminnn
Hadi bakalım Hayırlı olsun

Yaa tüm sürecimi bilen ve burada olanlar var ismim biraz çık edecek gibi oldu

Düşünüyorum da etrafımda hıckımse bu siteden bahsetmedi simdiye kadar, ben de bahsetmedim gerçi.. Aslında meslek falan soylememek gerek
Benim de öyle, hiçbir arkadaşımın girdiğini sanmıyorum ama onlar da benim buraya girdiğimi sanmıyor olabilir
Burası iyi ki var..
İyi kötü her şey burada yaşandı.
Allah razı olsun canım
İyi geçti hiç anlamadım bile ne ara oldu bitti, biraz dinlendim çıktım sonra evde yattım azcık
Senin de yarın değil mi kontrol?
Canım sürecin hayırlı uğurlu olsun bildirim gelmediğinden ben hiç farketmemişim. İnşallah 12-13 gün sonra o hep çok beklediğimiz güzel haberleri almak nasip olur
Allahım inşallah bu kez pozitif haberi sağlıkla görüp sağlıklı ilerlemesini nasip etsinevet bende yarın gidiyorum bakalım süreç başlıyor
Güzel kız; ben de bu kim dedim önce sonra yazışmalardan anladım
Bugünkü kontrolün çok ama çok güzel geçsin. Saat kaçta ?

Güzel sonuçlar olsun inşallah
İnşallah canım
İnşallah canım

Eskilerden izlemediğim az dizi vardır ama yine de öner bakalım
Le min Ho oynadığı bazı diziler güzel benim için son yeni çıkan bir tek cazip gelmedi ama bof, faith, personal taste, the lengend of blue sea, şehir avcısı, the King eternal monarch bunlar iyiydi bunlar dışında
Scarlet heart ryeo, The Red Sleeve
Muhteşem kraliçe, The King's Affection
Empress ki, Lovers of the Red Sky
Mr Queen, Rookie Historian Goo Hae-Ryung, Iljimae, Gu Family Book, Sungkyunkwan Skandalı, Doom at Your Service, Tale of the Nine Tailed, My Love from the Star, my roommate is a gumiho, W - Two Worlds, secret garden, Strong Woman Do Bong-Soon, Live Up To Your Name, rooftop Prince,

En eski ve aklımda kalmayanlar belki sende bilirsin bir site vardı yeppuda diye oradaydı ama kapanmış ne zamandır

Bazen bende kendi yazdığımı bu kim diye okuyorum gözüm alışmadıbugünki için bir heyecanım yok yumurta çok büyümedi diye iğne verecek kesin ama herşey 14:30 da belli olacak bakalım

2,3 tanesi dışında hepsini izlemişim yeppudaa kapandı, koreanturk var. Orada da hepsi var. Gerçi netflix çıktı mertlik bozuldu

2,3 tanesi dışında hepsini izlemişim yeppudaa kapandı, koreanturk var. Orada da hepsi var. Gerçi netflix çıktı mertlik bozuldu
Netfilix de de çok karışık ya şöyle düzgün bir sıralama yok bir tane mini dizi vardı adı aklıma bir türlü gelmedi onu da yazacaktım ama yok bulamadım kız günümüzden pat diye geçmişte ayin kazanı içine düşüyordu

Bana da bir şey çağrıştırmadı

Scand of a woman, my girl listede olması gerekenler. Bunları da izle

İnşallah kuzum
Sen napıyorsun bebiş nasıl?
Bebisim idare ediyor cnm burnu cok tıkalı ydi toparlanamadi doktora götürdük bronşit başlangıcı dediler baya üzüldüm hasta ettim diye, 3 gece hastanede kaldik ilaçlarla daha iyi ama tıkanıyor arada burnu yine.. Bide gazlı ve yaramaz bi cocuk, zor büyüyor biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…