Canım sohrab bazen düşünüyorum ben de her şeyim var çok şükür istediğim her şeye sahibim hayatta bakanın imrendiği türden ama ben de çocuk eksikliğini çekiyorum. Evim olmasaydı ne bileyim arabam olmasaydı vs işte sahip olduğum bir çok seyi bu uğurda feda edebilirim ama insanlar bilmiyor. Onların da neleri vardır kimbilir diyorum ne dertleri.Günaydın kızlar
Az evvel eski bat takıbı yaptıgımız konulardan biri denk geldi, baktım da tek ben kalmısım evlat sahibi olmayan.. Herkesın isminin altından dogumdan bugune şu kadar zaman gectı diyor..
Ah kuzum o kadar iyi anlıyorum ki seni, 8 burukluğu çok iyi tanıyorum.Günaydın kızlar
Az evvel eski bat takıbı yaptıgımız konulardan biri denk geldi, baktım da tek ben kalmısım evlat sahibi olmayan.. Herkesın isminin altından dogumdan bugune şu kadar zaman gectı diyor..
İnşallah canım benımAh kuzum o kadar iyi anlıyorum ki seni, 8 burukluğu çok iyi tanıyorum.
Biz de göreceğiz, gittikçe yaklaşıyoruz üzülme
Yaaa çok heyecanlı saat kaçta olacak peki tüm duam seninle
14.00 de olacak canımYaaa çok heyecanlı saat kaçta olacak peki tüm duam seninle
Hadi bakalım çok çok heyecanlandım ya kendim gibi14.00 de olacak canım
Yaa tüm sürecimi bilen ve burada olanlar var ismim biraz çık edecek gibi oldu
Tamam o zamanYaa tüm sürecimi bilen ve burada olanlar var ismim biraz çık edecek gibi oldu
Sayende buraları sürekli bizden başka okuyan da var anlamış oldumTamam o zaman
E sen nasıl anladın akraba oldugunu, acık acık yazmıs mı adını falanSayende buraları sürekli bizden başka okuyan da var anlamış oldum
Ben onunkini biliyorum ne amaçla buralara girdiğini de bilince girdiği yerlerde altta gözüküyorE sen nasıl anladın akraba oldugunu, acık acık yazmıs mı adını falan
Ay yazık yaBen onunkini biliyorum ne amaçla buralara girdiğini de bilince girdiği yerlerde altta gözüküyor
Valla böyle bişey oldu işteAy yazık ya
Profil resmindeki karakter mi hariValla böyle bişey oldu işte
Yok isim yeni dizimden ismi çok hoşuma gittiProfil resmindeki karakter mi hari
Güle güle kullan canımYok isim yeni dizimden ismi çok hoşuma gitti
Çok teşekkür ederimGüle güle kullan canım
Hayırlı olsun kuzum ama ben senin eski ismini de çok seviyorduuumYaa tüm sürecimi bilen ve burada olanlar var ismim biraz çık edecek gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?