Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar
Az evvel eski bat takıbı yaptıgımız konulardan biri denk geldi, baktım da tek ben kalmısım evlat sahibi olmayan.. Herkesın isminin altından dogumdan bugune şu kadar zaman gectı diyor..
Canım sohrab bazen düşünüyorum ben de her şeyim var çok şükür istediğim her şeye sahibim hayatta bakanın imrendiği türden ama ben de çocuk eksikliğini çekiyorum. Evim olmasaydı ne bileyim arabam olmasaydı vs işte sahip olduğum bir çok seyi bu uğurda feda edebilirim ama insanlar bilmiyor. Onların da neleri vardır kimbilir diyorum ne dertleri.
Sonra bana da şükretmek kalıyor şükür sahip olduklarıma bana hayal kurma gücü veren allaha geleceği umutla bekliyorum güzel günleri. Bunları hepimiz için diliyorum allahtan kalbinizden gecen hep onunuze gelsin inşallah. Bu ara iyi düşün iyi olsun a sardım. Her sabah kendime sen sagliklisin bedenin ve ruhun çocuk doğurmaya elverişli falan diyorum ablamin tavsiyesiyle size de ben tavsiye etmiş olayım allahım önce bize sağlık versin sevdiklerimizle birlikte. sonrasında gönlümüzdekini hayırlı hayırlısını da nasip etsin diyelim.

Günaydın kızlar
Az evvel eski bat takıbı yaptıgımız konulardan biri denk geldi, baktım da tek ben kalmısım evlat sahibi olmayan.. Herkesın isminin altından dogumdan bugune şu kadar zaman gectı diyor..
Ah kuzum o kadar iyi anlıyorum ki seni, 8 burukluğu çok iyi tanıyorum.

Biz de göreceğiz, gittikçe yaklaşıyoruz üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…