Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Düşünüyorum da etrafımda hıckımse bu siteden bahsetmedi simdiye kadar, ben de bahsetmedim gerçi.. Aslında meslek falan soylememek gerek
Doğru valla ben söylemiştim meslek, ikiz bebek, yaş ve şehir beni ele verebilir biraz bunlar zor bir araya gelir 😬 ben de çok yakın arkadaşlarıma söylemiştim sadece ama nickimi bilmiyorlar bir de baksalar da bilmedikleri bir şey yok 😂

Doğru valla ben söylemiştim meslek, ikiz bebek, yaş ve şehir beni ele verebilir biraz bunlar zor bir araya gelir 😬 ben de çok yakın arkadaşlarıma söylemiştim sadece ama nickimi bilmiyorlar bir de baksalar da bilmedikleri bir şey yok 😂
Valla ben de soyledım onları .. Hepsını bırlestırıp bulabilen olursa helal olsun ne dıyım 🤷‍♀️

Merhaba 2 düşük ve bir negatif tüp bebek denemesi var genetik test yaptırmak istiyorum geçen hafta düşük yaptım genetik test için ne zman kan verebilirm bir süresi var mı bilen yardımcı olabilir mi

Merhaba 2 düşük ve bir negatif tüp bebek denemesi var genetik test yaptırmak istiyorum geçen hafta düşük yaptım genetik test için ne zman kan verebilirm bir süresi var mı bilen yardımcı olabilir mi
Geçmiş olsun, Allah sabır versin, beklemenize gerek yok hemen verebilirsiniz, esınızle bırlıkte vereceksiniz

sutlaacc sutlaacc buraya fırsat bulup yazmasam da bugün tüm duam seninleydi🥰 nasıl geçti aşılaman şuan nasılsın 🥰

İntenette düşükten 6 hafta sonra verin gibi bir yoruma denk gelmiştim bilmediğim için öyle birşey yok yani değil mi
Yok yok, ben dusukten sonrakı kontrole gıttıgımde vermıstım, hatta doktorum esın burda mı demıstı, esımi de cagırmsıtı hemen vermıstık, ben ozelde verdıgım ıcın randevu ile ugrasmamıstım

sutlaacc sutlaacc buraya fırsat bulup yazmasam da bugün tüm duam seninleydi🥰 nasıl geçti aşılaman şuan nasılsın 🥰
Allah razı olsun canım 🥰🤲😍
İyi geçti hiç anlamadım bile ne ara oldu bitti, biraz dinlendim çıktım sonra evde yattım azcık☺️
Senin de yarın değil mi kontrol?

İyi geçti hiç anlamadım bile ne ara oldu bitti, biraz dinlendim çıktım sonra evde yattım azcık☺️
Gözün aydın canım, 14 gun heyecanlı bekleyiş basladı demek 🥰

Allahım inşallah bu kez pozitif haberi sağlıkla görüp sağlıklı ilerlemesini nasip etsin🥰🥰evet bende yarın gidiyorum bakalım süreç başlıyor

Back
X