- 27 Eylül 2020
- 7.620
- 11.126
- 198
BendeHayırlı olsun kuzum ama ben senin eski ismini de çok seviyorduuum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BendeHayırlı olsun kuzum ama ben senin eski ismini de çok seviyorduuum![]()
Bazen ben de mi değiştirsem diyorum sizin gibi göremiyorum da kim bakıyor ediyor inşallah tanıdık yokturBendeböyle kendi hesabıma yabancı gibi oluyorum ama alışırım herhalde çok açık edecekti beni
![]()
Ama senin meslekle ilgili değil ki direk isminBazen ben de mi değiştirsem diyorum sizin gibi göremiyorum da kim bakıyor ediyor inşallah tanıdık yoktur![]()
Ben sana arada bir yollarım kimler okuyorBazen ben de mi değiştirsem diyorum sizin gibi göremiyorum da kim bakıyor ediyor inşallah tanıdık yoktur![]()
Ahaha doğru ya bilemezler, ben yazarken görmedilerse tabiAma senin meslekle ilgili değil ki direk ismin![]()
Sağ ol kuzum benim için dedektiflik yapacaksın yaniBen sana arada bir yollarım kimler okuyorikiz grubuna da girmiyorum artık, senin için girerim
Düşünüyorum da etrafımda hıckımse bu siteden bahsetmedi simdiye kadar, ben de bahsetmedim gerçi.. Aslında meslek falan soylememek gerekAhaha doğru ya bilemezler, ben yazarken görmedilerse tabi
Sağ ol kuzum benim için dedektiflik yapacaksın yani![]()
Doğru valla ben söylemiştim meslek, ikiz bebek, yaş ve şehir beni ele verebilir biraz bunlar zor bir araya gelirDüşünüyorum da etrafımda hıckımse bu siteden bahsetmedi simdiye kadar, ben de bahsetmedim gerçi.. Aslında meslek falan soylememek gerek
Valla ben de soyledım onları .. Hepsını bırlestırıp bulabilen olursa helal olsun ne dıyımDoğru valla ben söylemiştim meslek, ikiz bebek, yaş ve şehir beni ele verebilir biraz bunlar zor bir araya gelirben de çok yakın arkadaşlarıma söylemiştim sadece ama nickimi bilmiyorlar bir de baksalar da bilmedikleri bir şey yok
![]()
Aynen ya bulanın da çabasına sağlık iyi stalkçuymuş deriz saygı duyarızValla ben de soyledım onları .. Hepsını bırlestırıp bulabilen olursa helal olsun ne dıyım![]()
Geçmiş olsun, Allah sabır versin, beklemenize gerek yok hemen verebilirsiniz, esınızle bırlıkte vereceksinizMerhaba 2 düşük ve bir negatif tüp bebek denemesi var genetik test yaptırmak istiyorum geçen hafta düşük yaptım genetik test için ne zman kan verebilirm bir süresi var mı bilen yardımcı olabilir mi
İntenette düşükten 6 hafta sonra verin gibi bir yoruma denk gelmiştim bilmediğim için öyle birşey yok yani değil miGeçmiş olsun, Allah sabır versin, beklemenize gerek yok hemen verebilirsiniz, esınızle bırlıkte vereceksiniz
Yok yok, ben dusukten sonrakı kontrole gıttıgımde vermıstım, hatta doktorum esın burda mı demıstı, esımi de cagırmsıtı hemen vermıstık, ben ozelde verdıgım ıcın randevu ile ugrasmamıstımİntenette düşükten 6 hafta sonra verin gibi bir yoruma denk gelmiştim bilmediğim için öyle birşey yok yani değil mi
Anladım çok teşekkürlerYok yok, ben dusukten sonrakı kontrole gıttıgımde vermıstım, hatta doktorum esın burda mı demıstı, esımi de cagırmsıtı hemen vermıstık, ben ozelde verdıgım ıcın randevu ile ugrasmamıstım
Allah razı olsun canımsutlaacc buraya fırsat bulup yazmasam da bugün tüm duam seninleydi
nasıl geçti aşılaman şuan nasılsın
![]()
Hangi diziyi izliyorsun ben de arıyorum izleyecek bir şeyler, eskisi gibi güzel dizi gelmedi bu aralarYok isim yeni dizimden ismi çok hoşuma gitti![]()
Gözün aydın canım, 14 gun heyecanlı bekleyiş basladı demekAllah razı olsun canım
İyi geçti hiç anlamadım bile ne ara oldu bitti, biraz dinlendim çıktım sonra evde yattım azcık
Senin de yarın değil mi kontrol?
Allahım inşallah bu kez pozitif haberi sağlıkla görüp sağlıklı ilerlemesini nasip etsinAllah razı olsun canım
İyi geçti hiç anlamadım bile ne ara oldu bitti, biraz dinlendim çıktım sonra evde yattım azcık
Senin de yarın değil mi kontrol?
Senin de guzel haberlerini bekliyoruzAllahım inşallah bu kez pozitif haberi sağlıkla görüp sağlıklı ilerlemesini nasip etsinevet bende yarın gidiyorum bakalım süreç başlıyor