Amin amin inşallah
Benim tüm kontroller doktorumun özelinde olacak ama Antalya merkezde tüp bebek merkezi ile bağlı gidiyor oradan yönlendirmeli gidecek süreç 3 bin dedilerBen de bu ikinciyi özelde olmayı planlıyorum sonra devlette tüp bebek düşüncem var
Bana istersen mesaj da atabilirsin aşılama ücretini yazarsan sevinirim. Bana da fikir olsun
Tamam canım yazayımBen de bu ikinciyi özelde olmayı planlıyorum sonra devlette tüp bebek düşüncem var
Bana istersen mesaj da atabilirsin aşılama ücretini yazarsan sevinirim. Bana da fikir olsun
Ayy ne bileyim canım inşallahYa sen neden 2. lafı ediyorsun onu unut bi şimdi gerek kalmayacak inşallah
Evet canım ortalama aşılama fiyatları bu şekildeBenim tüm kontroller doktorumun özelinde olacak ama Antalya merkezde tüp bebek merkezi ile bağlı gidiyor oradan yönlendirmeli gidecek süreç 3 bin dediler
Rabbim kullanmayı nasip etsin de çocuk rahme düşmeden alsalarmışKızlar bir tanıdığım hamile olduğunu öğrendi bakın bir hafta içinde hamilelik haberini aldı arkasına bugün resim atmış bebek odası, araba, puset almışlarKurban olduğum Allahım ben hamile kalsam cidden son ay elim titreye titreye alırım gibi o da en zarurileri
Ağzım açık takip ediyorum instagramdanRabbim kullanmayı nasip etsin de çocuk rahme düşmeden alsalarmış
Biz cesaret edemiyoruz yaşadıklarımızdan dolayı ama ilk olunca insanın aklına olumsuzluk gelmiyor işte. Sağlıkla kucağına alsın inşallahAğzım açık takip ediyorum instagramdan
Amin aminBiz cesaret edemiyoruz yaşadıklarımızdan dolayı ama ilk olunca insanın aklına olumsuzluk gelmiyor işte. Sağlıkla kucağına alsın inşallah
Lazım olacak ya naz yaparlar illaki kesin benim de öyle olacak adım gibi eminim salı gideceğim ilaçsız 8 mm anca o da belki diyecek
Evet ya nazlılar . Seninde mi iğne uygulayacak acaba canımAmin amin
Lazım olacak ya naz yaparlar illaki kesin benim de öyle olacak adım gibi eminim salı gideceğim ilaçsız 8 mm anca o da belki diyecek
Usgde yumurta gözükmüyor canım ondan takip yaptırdığım dönemde ben bile çok net görmüştüm o siyah yumurta bir sonraki gidişte yoktu mesela.Kızlar yatmadan önce bir bakayim dedim sizlere . Lalala gebelik takvimini girmiş çok sevindim. Asilamalar falan güzel şeyler okudum umarım kalbinizden geçen her sey olur.
Benim iki aydır adetim gecikiyordu taşınma atama stresi derken acaba kist mi var diye de düşünüyordum. Bir iki damla kahve leke geliyordu. Öğle arasında radyologa ultrason cektirdim kist falan var mi diye yokmuş. Rahim kalınlığın iyi yumurtan 20mm ya çatladı ya çatlamak üzere dedi. Bazen sizin doktorlar çatlamış falan diyor ya onu nereden anlıyorlar tam olarak? Takvime göre aslında 2 3 gün öncesi çatlamış olması gerekiyordu ama gecikmelerim de oluyor bilemedim.
ŞokKızlar bir tanıdığım hamile olduğunu öğrendi bakın bir hafta içinde hamilelik haberini aldı arkasına bugün resim atmış bebek odası, araba, puset almışlarKurban olduğum Allahım ben hamile kalsam cidden son ay elim titreye titreye alırım gibi o da en zarurileri
Evet kendi de dedi zaten salı boyuta göre doz ayarlarım diye bilerek biraz gecikitirdiler iğneyi benim rahimim biraz daha geç kalınlaşıyor azıcık doğal zaman tanıdılar yumurta için iğneyeEvet ya nazlılar . Seninde mi iğne uygulayacak acaba canım
Aynen isteyen istediği gibi yapsın sağlıkla da kullansınlar asla gözüm yok ama görünce dedim benim bu rahatlıkta olma tirenim kaçmış resmen ya hamile olsam cidden eşim de diyor sen doğum yap ben istediğini gider gider alırım diye gözümüz korktuUsgde yumurta gözükmüyor canım ondan takip yaptırdığım dönemde ben bile çok net görmüştüm o siyah yumurta bir sonraki gidişte yoktu mesela.
Ama yumurtanın yapısını da anlıyorlar sanırım usgde. Bana doktorum çevresi ince ben kendiliğinden çatlar diye düşünmüştüm demişti mesela çatlamasında çatlatma iğnesi vermişti. Hiç yumurta takibi yaptırdın mı? Çatlıyor mu yani yumurtalar? Benim müdahale gerekti mesela.
Şok
Tabi herkes nasıl istiyorsa öyle yaşasın sürecini ama ben de yapamam öyle, ki yapamıyorum da.
Sadece kendime bir tayt aldım o da sıradan evde normal zamanda da giydiğim herhangi bir tayt.
Bizim travmalarımız var canım malesef o yüzden bu kafaya girmemiz zor gibi, en azından ben kendi adıma öyleyim.
Kuzum etiketi kaçırmışım şimdi gördüm. Normalde 4 Nisan falandı ama yumurtlamada piki erken gördüm 30 mart gösteriyor takvim. Sen 1 Nisan yaz ortalama
Canım içime doğru kanayıp bal peteği görüntüsü oluyormuş. Doktorum öyle demiştiKızlar yatmadan önce bir bakayim dedim sizlere . Lalala gebelik takvimini girmiş çok sevindim. Asilamalar falan güzel şeyler okudum umarım kalbinizden geçen her sey olur.
Benim iki aydır adetim gecikiyordu taşınma atama stresi derken acaba kist mi var diye de düşünüyordum. Bir iki damla kahve leke geliyordu. Öğle arasında radyologa ultrason cektirdim kist falan var mi diye yokmuş. Rahim kalınlığın iyi yumurtan 20mm ya çatladı ya çatlamak üzere dedi. Bazen sizin doktorlar çatlamış falan diyor ya onu nereden anlıyorlar tam olarak? Takvime göre aslında 2 3 gün öncesi çatlamış olması gerekiyordu ama gecikmelerim de oluyor bilemedim.
Benim ilk hamileliğim 3. Ayda olmuştu. Düşükten sonra 3 ay korunma verdi doktor iki ay denedik eşimle sonrasında ama ev tasima tayin derken ayrı kaldik. Ben sadece hormonlarıma yumurta rezervlerime falan baktirmistim başka bir şey baktirmadim. Adetim de hep 28 günde birdi. Iki aydır geç geliyor sadece eşimle de ayrı şehirlerde yaşıyoruz şuan tedavilik bir şey var mı bilmiyorum yani. Şimdi doktora gitsem de eşimle ayrı sehirlerdeyiz bir ise yaramayacak. Doktor çatlamış yada çatlamak üzere dediği günün bir gün öncesinde ve sonrasında ilişki oldu yanımdaydı ama bilmiyorum tabi. Bizim biraz askıda kalıcak çocuk işi bu ay olmazsa yani ben merak ettigim için sordum yumurtama meselesiniUsgde yumurta gözükmüyor canım ondan takip yaptırdığım dönemde ben bile çok net görmüştüm o siyah yumurta bir sonraki gidişte yoktu mesela.
Ama yumurtanın yapısını da anlıyorlar sanırım usgde. Bana doktorum çevresi ince ben kendiliğinden çatlar diye düşünmüştüm demişti mesela çatlamasında çatlatma iğnesi vermişti. Hiç yumurta takibi yaptırdın mı? Çatlıyor mu yani yumurtalar? Benim müdahale gerekti mesela.
Şok
Tabi herkes nasıl istiyorsa öyle yaşasın sürecini ama ben de yapamam öyle, ki yapamıyorum da.
Sadece kendime bir tayt aldım o da sıradan evde normal zamanda da giydiğim herhangi bir tayt.
Bizim travmalarımız var canım malesef o yüzden bu kafaya girmemiz zor gibi, en azından ben kendi adıma öyleyim.
Anladim belki bizim radyolog bilmiyordur yaşi da var adamın ama emin konuşamadıCanım içime doğru kanayıp bal peteği görüntüsü oluyormuş. Doktorum öyle demişti
İnstagrama mı atıyor bir deAğzım açık takip ediyorum instagramdan
Zor gerçekten ya tek bebiş olsa bütün ilgini ona ver ama böyle bölünüyorum biraz üzülüyorum yetemiyormuşum gibi haksızlık olacak diye de korkuyorum eşit olsunlar diye uğraşıyorum ama her açıdan farklılar. Herşeylerini ben yapmak istiyorum ama yetemiyorum annemler yapıyor mecburen. Tek tek yazıyoruz hangisine ne verdik (vitamin, damla vb.) ne kadar emzirdim bezi ne zaman değişti falan yoksa çok zor kafalar karışıyor. Öyle işte kuzum şimdi zorluklarını yaşıyorum ilerde güzelliklerini de görürüm inşallah ikiz olmalarınınİnşallah inşallahsen nasılsın peki nasıl kuzular ile maceran
Flo mu kullanıyorsun sen deKuzum etiketi kaçırmışım şimdi gördüm. Normalde 4 Nisan falandı ama yumurtlamada piki erken gördüm 30 mart gösteriyor takvim. Sen 1 Nisan yaz ortalama
Canım içime doğru kanayıp bal peteği görüntüsü oluyormuş. Doktorum öyle demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?