Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de bu ikinciyi özelde olmayı planlıyorum sonra devlette tüp bebek düşüncem var
Bana istersen mesaj da atabilirsin aşılama ücretini yazarsan sevinirim. Bana da fikir olsun
Benim tüm kontroller doktorumun özelinde olacak ama Antalya merkezde tüp bebek merkezi ile bağlı gidiyor oradan yönlendirmeli gidecek süreç 3 bin dediler

Kızlar bir tanıdığım hamile olduğunu öğrendi bakın bir hafta içinde hamilelik haberini aldı arkasına bugün resim atmış bebek odası, araba, puset almışlar Kurban olduğum Allahım ben hamile kalsam cidden son ay elim titreye titreye alırım gibi o da en zarurileri

Rabbim kullanmayı nasip etsin de çocuk rahme düşmeden alsalarmış

15 mm olmuş yumurtam amma geç büyüdü ya cumartesi bi daha bakacak pazartesi olabilir aşılama Ha-ri

Biz cesaret edemiyoruz yaşadıklarımızdan dolayı ama ilk olunca insanın aklına olumsuzluk gelmiyor işte. Sağlıkla kucağına alsın inşallah
Amin amin
15 mm olmuş yumurtam amma geç büyüdü ya cumartesi bi daha bakacak pazartesi olabilir aşılama Ha-ri
Lazım olacak ya naz yaparlar illaki kesin benim de öyle olacak adım gibi eminim salı gideceğim ilaçsız 8 mm anca o da belki diyecek

Usgde yumurta gözükmüyor canım ondan takip yaptırdığım dönemde ben bile çok net görmüştüm o siyah yumurta bir sonraki gidişte yoktu mesela.
Ama yumurtanın yapısını da anlıyorlar sanırım usgde. Bana doktorum çevresi ince ben kendiliğinden çatlar diye düşünmüştüm demişti mesela çatlamasında çatlatma iğnesi vermişti. Hiç yumurta takibi yaptırdın mı? Çatlıyor mu yani yumurtalar? Benim müdahale gerekti mesela.
Şok
Tabi herkes nasıl istiyorsa öyle yaşasın sürecini ama ben de yapamam öyle, ki yapamıyorum da.
Sadece kendime bir tayt aldım o da sıradan evde normal zamanda da giydiğim herhangi bir tayt.

Bizim travmalarımız var canım malesef o yüzden bu kafaya girmemiz zor gibi, en azından ben kendi adıma öyleyim.

Evet ya nazlılar . Seninde mi iğne uygulayacak acaba canım
Evet kendi de dedi zaten salı boyuta göre doz ayarlarım diye bilerek biraz gecikitirdiler iğneyi benim rahimim biraz daha geç kalınlaşıyor azıcık doğal zaman tanıdılar yumurta için iğneye

Aynen isteyen istediği gibi yapsın sağlıkla da kullansınlar asla gözüm yok ama görünce dedim benim bu rahatlıkta olma tirenim kaçmış resmen ya hamile olsam cidden eşim de diyor sen doğum yap ben istediğini gider gider alırım diye gözümüz korktu

Selizay senın güncel bat ne zaman cnm
Kuzum etiketi kaçırmışım şimdi gördüm. Normalde 4 Nisan falandı ama yumurtlamada piki erken gördüm 30 mart gösteriyor takvim. Sen 1 Nisan yaz ortalama
Canım içime doğru kanayıp bal peteği görüntüsü oluyormuş. Doktorum öyle demişti

Benim ilk hamileliğim 3. Ayda olmuştu. Düşükten sonra 3 ay korunma verdi doktor iki ay denedik eşimle sonrasında ama ev tasima tayin derken ayrı kaldik. Ben sadece hormonlarıma yumurta rezervlerime falan baktirmistim başka bir şey baktirmadim. Adetim de hep 28 günde birdi. Iki aydır geç geliyor sadece eşimle de ayrı şehirlerde yaşıyoruz şuan tedavilik bir şey var mı bilmiyorum yani. Şimdi doktora gitsem de eşimle ayrı sehirlerdeyiz bir ise yaramayacak. Doktor çatlamış yada çatlamak üzere dediği günün bir gün öncesinde ve sonrasında ilişki oldu yanımdaydı ama bilmiyorum tabi. Bizim biraz askıda kalıcak çocuk işi bu ay olmazsa yani ben merak ettigim için sordum yumurtama meselesini

İnşallah inşallah sen nasılsın peki nasıl kuzular ile maceran
Zor gerçekten ya tek bebiş olsa bütün ilgini ona ver ama böyle bölünüyorum biraz üzülüyorum yetemiyormuşum gibi haksızlık olacak diye de korkuyorum eşit olsunlar diye uğraşıyorum ama her açıdan farklılar. Herşeylerini ben yapmak istiyorum ama yetemiyorum annemler yapıyor mecburen. Tek tek yazıyoruz hangisine ne verdik (vitamin, damla vb.) ne kadar emzirdim bezi ne zaman değişti falan yoksa çok zor kafalar karışıyor. Öyle işte kuzum şimdi zorluklarını yaşıyorum ilerde güzelliklerini de görürüm inşallah ikiz olmalarının seni takipteyim inşallah güzel haberler olacak Arkadaşına çok şaşırdım ilk gebelikte insanın aklına kötü bir şey gelmiyor gerçekten ama ben daha çok instagramdan paylaşmasına şok oldum tabii bizim durumlar çok farklı temkinli olman normal. Ben de genetik testten sonra bir kaç şey almıştım ama yalan yok çünkü o kadar uğraştan sonra bunu yaşamak istedim biraz olsun sevinmek heveslenmek belki de yanlıştı çok erkendi ama çok şükür sorun olmadı. Olacağı varsa da oluyor zaten nasip

Flo mu kullanıyorsun sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…