Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kendi de dedi zaten salı boyuta göre doz ayarlarım diye bilerek biraz gecikitirdiler iğneyi benim rahimim biraz daha geç kalınlaşıyor azıcık doğal zaman tanıdılar yumurta için iğneye
Kalınlaşması içinde verirler birşeyler belki canım hayırlısı olsun inşallah 🥰🤲🏻

Zor gerçekten ya tek bebiş olsa bütün ilgini ona ver ama böyle bölünüyorum biraz üzülüyorum yetemiyormuşum gibi haksızlık olacak diye de korkuyorum eşit olsunlar diye uğraşıyorum ama her açıdan farklılar. Herşeylerini ben yapmak istiyorum ama yetemiyorum annemler yapıyor mecburen. Tek tek yazıyoruz hangisine ne verdik (vitamin, damla vb.) ne kadar emzirdim bezi ne zaman değişti falan yoksa çok zor kafalar karışıyor. Öyle işte kuzum şimdi zorluklarını yaşıyorum ilerde güzelliklerini de görürüm inşallah ikiz olmalarının 🤲🏻💙 seni takipteyim inşallah güzel haberler olacak 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Arkadaşına çok şaşırdım ilk gebelikte insanın aklına kötü bir şey gelmiyor gerçekten ama ben daha çok instagramdan paylaşmasına şok oldum tabii bizim durumlar çok farklı temkinli olman normal. Ben de genetik testten sonra bir kaç şey almıştım ama yalan yok çünkü o kadar uğraştan sonra bunu yaşamak istedim biraz olsun sevinmek heveslenmek belki de yanlıştı çok erkendi ama çok şükür sorun olmadı. Olacağı varsa da oluyor zaten nasip 🤷🏼‍♀️
İkisi de hayırlı sağlıklı büyüsünler de unutulur gider inşallah, Rabbim sabırla büyütmeyi nasip etsin eminim elinden geldiğince eşit davranıyorsundur ama anne yüreği illaki korkuyorsundur🥰bakalım benim durumlar nasip artık Rabbime emanet bu süreç o ne uygun görürse o 🤲🏻

Günaydın kızlar 🌸
Az evvel eski bat takıbı yaptıgımız konulardan biri denk geldi, baktım da tek ben kalmısım evlat sahibi olmayan.. Herkesın isminin altından dogumdan bugune şu kadar zaman gectı diyor.. 😔
ah canım böyle düşününce bende çok kötü oluyorum ama olacak inşallah seninde 😌 bu günler geride kalacak

Günaydın kızlar 🌸
Az evvel eski bat takıbı yaptıgımız konulardan biri denk geldi, baktım da tek ben kalmısım evlat sahibi olmayan.. Herkesın isminin altından dogumdan bugune şu kadar zaman gectı diyor.. 😔
Günaydın🍀

Herkesin süreci kendine özel ve zor ama Allah dağına göre kar verir iş misali, olduğu vakit eeeen güzeli olacak sana 🌸

Günaydın kızlar 🌸
Günaydın 💜 Sohrab Sohrab hiç böyle bakma önce bende kürtaj olup ama rahim kalınlığı düzelmeyince kendimi çok eksik hissederdim neden toparlanamadım ki diye ama sonraki süreçler ve şu eşimin kuzeninde gördüğüm ani kayıp beni bambaşka bir bakış açısına yönlendirdi.

Cidden olan da olmayan da Allahın elinde biz ilk başta göremiyoruz yada görüp bilinçli olsak bile içimiz burkuluyor ama Rabbim öyle güzel ilmek ilmek işliyor ki kaderi ilerleyen zamanda hikmetini görüp ya cidden varmış bir hayır diyoruz. Eminim bak ilerde onca sıkıntı stres yaşadık kayıp yaşadık ama Rabbim cidden varmış bir bildiğin şükürler olsun diyeceğiz. Yeterki sabırla inanç ile zamanımızı bekleyelim. Rabbimin istediği şekilde beklersek inşallah bizim için de gelecek o güzel zamanlar 🌾

ah canım böyle düşününce bende çok kötü oluyorum ama olacak inşallah seninde 😌 bu günler geride kalacak

Günaydın🍀

Herkesin süreci kendine özel ve zor ama Allah dağına göre kar verir iş misali, olduğu vakit eeeen güzeli olacak sana 🌸

Günaydın 💜 Sohrab Sohrab hiç böyle bakma önce bende kürtaj olup ama rahim kalınlığı düzelmeyince kendimi çok eksik hissederdim neden toparlanamadım ki diye ama sonraki süreçler ve şu eşimin kuzeninde gördüğüm ani kayıp beni bambaşka bir bakış açısına yönlendirdi.

Cidden olan da olmayan da Allahın elinde biz ilk başta göremiyoruz yada görüp bilinçli olsak bile içimiz burkuluyor ama Rabbim öyle güzel ilmek ilmek işliyor ki kaderi ilerleyen zamanda hikmetini görüp ya cidden varmış bir hayır diyoruz. Eminim bak ilerde onca sıkıntı stres yaşadık kayıp yaşadık ama Rabbim cidden varmış bir bildiğin şükürler olsun diyeceğiz. Yeterki sabırla inanç ile zamanımızı bekleyelim. Rabbimin istediği şekilde beklersek inşallah bizim için de gelecek o güzel zamanlar 🌾

Muhakkak bir hayır vardır, ona şüphem yok, ama Ne bileyim 2 yıl once nın konuları bunlar hepsinin cocukları nerdeyse 2 yasına girecek.. Benım kendı arkadslarımın da cocukları okula basladılar, nadir benım gibi cocuksuz olan, eminim onlar da cabalıyordur ben gibi 🤷‍♀️

Günaydın kızlar 🌸
Canım benim seni çok iyi anlıyorum ama lütfen bu düşüncelerle üzme kendini 🙏🏻 Ben de düşük yaptıktan 1 hafta sonra arkadaşımın haberini almıştım adet düzensizliği yaşıyordu, bebek düşünmediği halde resmen peçeteden hamile kalmıştı. Aynı şekilde sorgulamıştım nasıl yani ben bu kadar isteyip uğraşırken neden bu kadar zorlanıyorum diye. Ama bak hepimiz beklemediğimiz anda mucizeler yaşadık. Bazen beklemediğimiz iyi şeyler olabiliyorken bazen kötü şeyler de olabiliyor bunların hiç biri bizim elimizde değil. Sen gönlünü ferah tut ve düşün Allah demek ki senin için ne kadar güzel şeyler hazırlıyordur💐🙏🏻💕

Canım benim seni çok iyi anlıyorum ama lütfen bu düşüncelerle üzme kendini 🙏🏻 Ben de düşük yaptıktan 1 hafta sonra arkadaşımın haberini almıştım adet düzensizliği yaşıyordu, bebek düşünmediği halde resmen peçeteden hamile kalmıştı. Aynı şekilde sorgulamıştım nasıl yani ben bu kadar isteyip uğraşırken neden bu kadar zorlanıyorum diye. Ama bak hepimiz beklemediğimiz anda mucizeler yaşadık. Bazen beklemediğimiz iyi şeyler olabiliyorken bazen kötü şeyler de olabiliyor bunların hiç biri bizim elimizde değil. Sen gönlünü ferah tut ve düşün Allah demek ki senin için ne kadar güzel şeyler hazırlıyordur💐🙏🏻💕
Duygulandım ıste kuzum, bırlıkte yola cıktıklarımız coluk cocuga karıstı hep, arada yokluyor beni dusunceler 🤷‍♀️

Back
X