Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşılamaya mı başladın sanırım raporlu
Hayırlı olsun tedavin

Sen hangi ildeydin ?
Bu arada iki kutu gonal f için fiyat baya iyi ben de raporlu yaptım ama gonal f i ilk bulduğum eczaneden aldım, sanırım tanesi 300 TL idi raporlu.
Aa hadi ya.
Neden öyle fark etti acaba ben 2 tane 450 lik gonal f ,birde ovitrelle aldım 370 e .
Eskişehir acıbadem de yaptırcam aşılamayı ilaçları sakaryadan aldım yalnız o sıra gezmeye gitmiştim bişi fark eder mi bilmiyorum da

İlacsız mı buyutecek yumurtayı? Salıya daha cok var ama
Aşılamada kafasına göre gidemiyor Antalya da bağlı olduğu tüp bebek merkezi ile haberli gidiyor oradan aradılar baştan sona tedavi bilgimi aldılar yaşadığım rahim incelme sıkıntısı yüzünden ilk 6 gün ilaçsız bekleyip gidin iğne ile her türlü zaten yumurta büyüyeceğiz dediler rahim durumuna ve hareketlenen yumurtaya göre iğne dozu belirlenecekmiş sonra ona göre bir liste atacaklarmış süreç ile ilgili

Hmmm anladım kuzunm hayırlısı olsun Insallahh, bebıs haberi yaklasıyor hayırlıysıyla

Acıbadem’ler raporlu aşılama yapıyor mu bilmiyordum.
Aslında fark etmez ama eczane düşük maliyetten verdi sanırım ben de detay bilmiyorum pek. Eşim merkez bir eczaneden almıştı
Sana raporu bu durumda Acıbadem mı verdi?.

Tabıkı her türlü sonuca hazırlıklı olmak gerek, hayırlısı neyse oyle olsun ınsallah cnm
Kesinlikle öyle şuan için içim rahat süreci anlatışları gidişat da içime sindi bakalım gerisi Rabbimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…