Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acıbadem’ler raporlu aşılama yapıyor mu bilmiyordum. ☺️
Aslında fark etmez ama eczane düşük maliyetten verdi sanırım ben de detay bilmiyorum pek. Eşim merkez bir eczaneden almıştı🌿
Sana raporu bu durumda Acıbadem mı verdi?.
Evet canım. Acıbadem verdi. 3 aşılamayı karşılıyor devlet dedi hatta doktorum.

Daha ilk gün benim bu ay gecikti bir öncesi yumurtlama da tuhaflık olunca 😂senin son durum ne 😇
Olabilir canım 😀
İlaca ne zaman başlıyorsun?
Benim pazartesi 2 yumurtam vardı 12 mm civarı yarın tekrar gideceğim. Haftasonu yada ptesi olur aşılaman dedi doktor

Olabilir canım 😀
İlaca ne zaman başlıyorsun?
Benim pazartesi 2 yumurtam vardı 12 mm civarı yarın tekrar gideceğim. Haftasonu yada ptesi olur aşılaman dedi doktor
Hadi bakalım haber ver olur mu yarın 😇ben salı gün başlayacağım bakalım biraz yavaş ilerleyecek benim😅

Evet canım. Acıbadem verdi. 3 aşılamayı karşılıyor devlet dedi hatta doktorum.
Anladım, bu güzel bir bilgi ama benim bulunduğum yerde Acıbadem’in SGK anlaşması yok 🙄
Ben yalnızca özel araştırma hastanelerinin rapor verdiğini biliyordum.
Senin adına çok sevindim 🌈

Anladım, bu güzel bir bilgi ama benim bulunduğum yerde Acıbadem’in SGK anlaşması yok 🙄
Ben yalnızca özel araştırma hastanelerinin rapor verdiğini biliyordum.
Senin adına çok sevindim 🌈
Sen neredesin canım? Keşke olsaymış orada da.
Çok teşekkür ederim inşallah güzel olur🥰
Sen şimdi 2. Aşılama düşünüyor musun ne yapacaksın?

Kızlar yatmadan önce bir bakayim dedim sizlere . Lalala gebelik takvimini girmiş çok sevindim. Asilamalar falan güzel şeyler okudum umarım kalbinizden geçen her sey olur.
Benim iki aydır adetim gecikiyordu taşınma atama stresi derken acaba kist mi var diye de düşünüyordum. Bir iki damla kahve leke geliyordu. Öğle arasında radyologa ultrason cektirdim kist falan var mi diye yokmuş. Rahim kalınlığın iyi yumurtan 20mm ya çatladı ya çatlamak üzere dedi. Bazen sizin doktorlar çatlamış falan diyor ya onu nereden anlıyorlar tam olarak? Takvime göre aslında 2 3 gün öncesi çatlamış olması gerekiyordu ama gecikmelerim de oluyor bilemedim.

Bursa. Evet düşünüyorum, üniversite olduğum için zaten ikinci aşılama tüp bebek için zorunlu 🎈🎈
3 aşılama sonrası mı tüp yapılıyor?
Bende hemen tüpe geçmek istemiyorum nasip bakalım .

Günaydın 🥰
Devlette iki iğneli aşılama sonrası tüp bebek yapıyorsun prosedür olarak canım bu şekilde.
Günaydın canım 🥰
Tamam teşekkürler,2. İçin devlete gidebilirim zaten neyse şunu bi atlatayım da inşallah gerek kalmaz.

Günaydın canım 🥰
Tamam teşekkürler,2. İçin devlete gidebilirim zaten neyse şunu bi atlatayım da inşallah gerek kalmaz.
Ben de bu ikinciyi özelde olmayı planlıyorum sonra devlette tüp bebek düşüncem var 🌿
Bana istersen mesaj da atabilirsin aşılama ücretini yazarsan sevinirim. Bana da fikir olsun 🌈

Günaydın canım 🥰
Ya sen neden 2. lafı ediyorsun onu unut bi şimdi gerek kalmayacak inşallah 🥰

Back
X