- 12 Nisan 2019
- 24.150
- 38.362
- 598
Ohh süperEvet onlar var, coraspirin, d vitamini, omega 3 doktrorum bunları da söyledi bu kez bide folik asit

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh süperEvet onlar var, coraspirin, d vitamini, omega 3 doktrorum bunları da söyledi bu kez bide folik asit
Ay bide en son sen demiştin q10 var daha da bişey alacak yerim yokOhh süper![]()
İnşallah inşallah
Evet canım. Acıbadem verdi. 3 aşılamayı karşılıyor devlet dedi hatta doktorum.Acıbadem’ler raporlu aşılama yapıyor mu bilmiyordum.
Aslında fark etmez ama eczane düşük maliyetten verdi sanırım ben de detay bilmiyorum pek. Eşim merkez bir eczaneden almıştı
Sana raporu bu durumda Acıbadem mı verdi?.
Olabilir canımDaha ilk gün benim bu ay gecikti bir öncesi yumurtlama da tuhaflık oluncasenin son durum ne
![]()
Hadi bakalım haber ver olur mu yarınOlabilir canım
İlaca ne zaman başlıyorsun?
Benim pazartesi 2 yumurtam vardı 12 mm civarı yarın tekrar gideceğim. Haftasonu yada ptesi olur aşılaman dedi doktor
Hee yazmışsın şimdi okudum canım.Hadi bakalım haber ver olur mu yarınben salı gün başlayacağım bakalım biraz yavaş ilerleyecek benim
![]()
Anladım, bu güzel bir bilgi ama benim bulunduğum yerde Acıbadem’in SGK anlaşması yokEvet canım. Acıbadem verdi. 3 aşılamayı karşılıyor devlet dedi hatta doktorum.
İnşallah hepimiz için güzel ilerlesin ya tek duam oHee yazmışsın şimdi okudum canım.
Her şey çok güzel ilerlesin inşallah
Haber veririm![]()
Sen neredesin canım? Keşke olsaymış orada da.Anladım, bu güzel bir bilgi ama benim bulunduğum yerde Acıbadem’in SGK anlaşması yok
Ben yalnızca özel araştırma hastanelerinin rapor verdiğini biliyordum.
Senin adına çok sevindim![]()
Bursa. Evet düşünüyorum, üniversite olduğum için zaten ikinci aşılama tüp bebek için zorunluSen neredesin canım? Keşke olsaymış orada da.
Çok teşekkür ederim inşallah güzel olur
Sen şimdi 2. Aşılama düşünüyor musun ne yapacaksın?
3 aşılama sonrası mı tüp yapılıyor?Bursa. Evet düşünüyorum, üniversite olduğum için zaten ikinci aşılama tüp bebek için zorunlu![]()
Sağol canımm aminn inşallah
Günaydın3 aşılama sonrası mı tüp yapılıyor?
Bende hemen tüpe geçmek istemiyorum nasip bakalım .
Günaydın canımGünaydın
Devlette iki iğneli aşılama sonrası tüp bebek yapıyorsun prosedür olarak canım bu şekilde.
Ben de bu ikinciyi özelde olmayı planlıyorum sonra devlette tüp bebek düşüncem varGünaydın canım
Tamam teşekkürler,2. İçin devlete gidebilirim zaten neyse şunu bi atlatayım da inşallah gerek kalmaz.
Ya sen neden 2. lafı ediyorsun onu unut bi şimdi gerek kalmayacak inşallahGünaydın canım
Tamam teşekkürler,2. İçin devlete gidebilirim zaten neyse şunu bi atlatayım da inşallah gerek kalmaz.