Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah canım istersen dene ama moralini bozma. Rabbim bilir her şeyin bir vakti var. İnşallah belki aşılamaya geçmeden hamile kalırsın

Pardon ben kürtaj oldun diye düşünmüşüm. Kürtaj olmadan düşük yaptıysan dene derim ben. Rabbim gönlüne göre versin cnm

2.5 yılı unut canım düşüğün arkası hemen hamilelik derler. Gerçekten de kendiliğinden adetim bile gelmezken kimyasal sonrası 2. Adette tekrar hamile kalmıştım. Kendini iyi hissediyorsan dene bu ay canım nasip kısmet. Ama hamile kalırsan her ihtimale karşı iğnelere başlamanı tavsiye ederim yani ben öyle yapacağım inşallah

Kızlar ben bir sağlıklı doğum sonrası bir kimyasal ve bir boş gebelik yaşadım 13 kasımda kürtaj oldum. Geçen hafta trombofili paneli yani kan pıhtılaşma testini yaptırdım ama şimdi de genetik araştırma yani kromozom analizi de mi yaptırsam diye düşünmeye başladım. Siz hiç duydunuz mu sağlıklı doğum sonrası kromozom bozukluğu olabilir mi acaba? Aklıma sağlıklı çocuğu olanların 2. Çocukları down sendromu yada başka genetik hastalıkla doğabildiğine göre bende de aynı ihtimal olabilir ondan bebeğim gelişmemiştir gibi şeyler de geliyor. Oynatmaya az kaldı yemin ediyorum Sohrab

İnsallah cnm ama o 2bucuk yıl kabus gibiydi, kımyasal olsam sukredecektım, nasıl unuturum, tek tesellim bi kere kalabıldımbakalım belkı olur asılamaya vereceğim parayla bır suru cocuk sevındırırım

O risk herzaman var canm ama onları dusunme sen sımdı, bakalım sonuc ne cıkıcak, belkı pıhtılasma sorunu sonradan cıkmıstı, oyle olan bırını okudum ben forumların birinde.. Oyleyse de dermanı var cok sukur, ben bazen sunu dusunuyorum testim de pıhtılasma cıksın sbebeını bılmı olurum dıyorum, cok hastalıklı Bı dusunce ama napım, elımden bısey gelmıyor

Kromozom bozukluğu olursa pgt' lı tüp bebek öneriyorlar. Yine aklında kalacaksa yaptır. Kromozom testi yaptırki gönlün rahat etsin.

İnsallah cnm ama o 2bucuk yıl kabus gibiydi, kımyasal olsam sukredecektım, nasıl unuturum, tek tesellim bi kere kalabıldımbakalım belkı olur asılamaya vereceğim parayla bır suru cocuk sevındırırım
Ne kadar güzel bir kalbin var tatlım Rabbim gönlüne göre versin inşallah :)

Canım zaten pıhtılaşma testini niye yaptırdım hiç bilmiyorum çünkü ne olursa olsun iğne başlatacak doktorum. Sırf kafamda soru işareti kalmasın diye yaptırdım işte. Ama sorular peşimi bırakmıyor

Aynı durumdayım, doktor gerek yok diyor ben yaptıralım dıyorum iyi tamm dedı artık, bızım kafalar çok karısmıs

Kızlar düşüğü olanlarda önlem amacli coraspin ve igne kullandiriyolar

Aynı durumdayım, doktor gerek yok diyor ben yaptıralım dıyorum iyi tamm dedı artık, bızım kafalar çok karısmıs
Eşim de benden bıktı adamcağız. Söylene söylene pıhtılaşma testini yaptırdım şimdi de genetik test demeye başladım. Biraz tevekkül edelim olacağı varsa olur bu kadar takma kafana diyor artık adam ne desin Aslında oğlum gayet yoruyor beni bu aralar sendromlarda sağolsun :)

Canım bide önlem amaçlı gebelik planlamaya başlayınca coraspin kullananlar var bunu sordun mu doktoruna yada böyle bişey duydun mu

Allah bagıslasın evladını cnm bnm, insallah kardesi genetik testine gerek kalmadan gelsin

Bana da aynısını söyledi doktorum canım sen hiç bu şekilde kullanan gördün mü? Yani test yapılmadan yada testte pıhtılaşma eğilimi olmasa bile zararı olmaz dimi
Valla cnm ben pıhtılaşma testi yaptırmadım ilk hamileliğimde. Doktorum riskli gebelik uzmanı.plt değerim sınırda diye ecopirin ve enox verdi. 15 haftalık melek kiizmi kaybettim kalbi hastaydı meleğimin.. Kullandım kaybedene kadar. Kontrole gittigimde yine kullancaz hamile kalır kalmaz dedi. Ben zararlı olucğaını sanmıyorum tüp bebekde sanırım herkese veriyorlar

Canım bide önlem amaçlı gebelik planlamaya başlayınca coraspin kullananlar var bunu sordun mu doktoruna yada böyle bişey duydun mu
Bana da kullan dedi doktorum ecopirin kullanıyorum

Bana da aynısını söyledi doktorum canım sen hiç bu şekilde kullanan gördün mü? Yani test yapılmadan yada testte pıhtılaşma eğilimi olmasa bile zararı olmaz dimi
Benım bı arkadsım İlk gebeliginde coraspın içti hep hatta kız diyordu ben bunu nıye ıcıyorum die, pıhtılasma ne bıldıgı de yoktu kızın, cahilce hamılelık gecırdı.. Ne guzel dogurdu da bazen bilmemek daha ıyı de ıste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…