Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon testinde pik ve çatlamayı görüyor muydun canım? Çatlama sonrası 14 gün geçince adet olunur diyorlar ama benim de 16 gün sürüyor. İyi mi kötü mü Bilmiyorum. Tek bildiğim bu sefer doktor kontrolunde hamile kalmak istiyorum inşallah

Sizde çıktı mı acaba kan fihtilasmasi

merhaba hanimlar.bende 2. dusuk sonrasi yaptirdim testlerimi.arastirma hastanesinde yaptirdim hic ucret odemedim..ayrica doktor kac dusugun oldu dedi 2 dedim ama hicbi belge bisey istemedi.yani ilk dusuktede gidebilirmisim.tek dusukde olsa 2 derdim yaptirirdim testlerimi bosuna beklemesim cok pisman oldum...hepimize saglikli bebişler diliyorum❤

Geçmiş olsun canım. Sonuçları aldın mı acaba

Geçmiş olsun canım. Sonuçları aldın mı acaba
evet canim 45 gunde cikiyor sonuclar.kromozom testi normal.ama 2 gende pihtilasma var ( mthfr ve faktor 13).pek cok doktorla gorustum prof.lar bu genler erken donem dusuk nedeni olamaz dediler.operator olanlarda nedeni olabilir diyorlar...rahim filmi cektirmedim henuz pandeminin ne olacagini beklemedeyim ona gore rahim filmi de cektirip tekrar denemeyi dusunuyorum.( adetlerim duzenli oldugundan ve hemen hamile kalabildigimden devletteki doktor rahim filmine gerek yok dedi bu yuzden onu ozlede yaptiracagim)

Evet tam pik gördüğüm aylar da oluyordu görmediğim de oluyordu. Çatlamayı kesin olarak görüyordum ama

Merhaba kızlar bende bir yıl içerisinde 2 kez düşük yaptım genetik test yaptırdık yarın sonuçları almaya gidicem inşallah.. umarım hepimiz bi an önce sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

Amin Gecmis olsun, bir daha yasanmaz insallah sifasini bulursun

Canim sen nerede yaptirdin? İstanbulda misin ve ozel saglik sigortasi dolayisiyla mi ucretsiz oldu merak ediyorum

Yaaa süper, bizi de haberdar et, benım sonuclar 1aya ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…