Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana da aynısını söyledi doktorum canım sen hiç bu şekilde kullanan gördün mü? Yani test yapılmadan yada testte pıhtılaşma eğilimi olmasa bile zararı olmaz dimi
Ay kuzu bu mesajı okumadan dıger mesajda bu soruya cevap vermısim, benım doktor dusukten sonra bana 3 gun coraspın kullandırttı, daha dogrusu 3.gunde kesmek zorunda kaldık, kanamam arttı Bı anda,

Valla cnm ben pıhtılaşma testi yaptırmadım ilk hamileliğimde. Doktorum riskli gebelik uzmanı.plt değerim sınırda diye ecopirin ve enox verdi. 15 haftalık melek kiizmi kaybettim kalbi hastaydı meleğimin.. Kullandım kaybedene kadar. Kontrole gittigimde yine kullancaz hamile kalır kalmaz dedi. Ben zararlı olucğaını sanmıyorum tüp bebekde sanırım herkese veriyorlar
Başın sağolsun canım Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah acılarını göstermesin. Ecopirin ve enox az mı geldi acaba? Şimdi gebelik olunca ne öneriyor doktorun?

Ay kuzu bu mesajı okumadan dıger mesajda bu soruya cevap vermısim, benım doktor dusukten sonra bana 3 gun coraspın kullandırttı, daha dogrusu 3.gunde kesmek zorunda kaldık, kanamam arttı Bı anda,
Şimdi millet koronaya önlem amaçlı da kullanıyor coraspin. Pıhtı atmasını engellesin korona olursak hazırlıklı olalım diye kullanıyoruz demişti birisi. Ben de mi başlasam acaba yaa

Şimdi millet koronaya önlem amaçlı da kullanıyor coraspin. Pıhtı atmasını engellesin korona olursak hazırlıklı olalım diye kullanıyoruz demişti birisi. Ben de mi başlasam acaba yaa
Düşük Sonrası receteyr yazmıstı benım, korona ıcın mı yazdı kı

Başın sağolsun canım Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah acılarını göstermesin. Ecopirin ve enox az mı geldi acaba? Şimdi gebelik olunca ne öneriyor doktorun?
Sağol cnm. Yok kalbi hastaydı ve kromozom bozukluğu dedi doktorum muayanede ona dair bulgular gördü ama amniyosentez falan yaptirmadik yada 2li test nifty testi falan

Sohrab Sohrab kuzum merhaba hayırlı olsun topiğin inşallah çok hayırlı gelir burası sana ve herkese❤️❤️ birkaç kişiyi tanıyorum 2021 Haziran annelerinden:))

Sohrab Sohrab kuzum merhaba hayırlı olsun topiğin inşallah çok hayırlı gelir burası sana ve herkese❤️❤️ birkaç kişiyi tanıyorum 2021 Haziran annelerinden:))
İlk sayfada etıketledıgım arkadslarla hazıran annelerinde birlikteydik, burdan devam ediyoruz napalım 😔😔😔
İnsallah yeniden denemek için sabırsızlanıyoruz hepımız ❤️🙏🏻duanı isteriz, prenses annemiz 🥰❤️😇

İlk sayfada etıketledıgım arkadslarla hazıran annelerinde birlikteydik, burdan devam ediyoruz napalım 😔😔😔
İnsallah yeniden denemek için sabırsızlanıyoruz hepımız ❤️🙏🏻duanı isteriz, prenses annemiz 🥰❤️😇
Ay etmez miyim hepiniz dualarımdasınız canlarım beniiim🥰🥰
Ara sıra bizim gruba da uğrayın özledik sizi❤️❤️❤️

Ecopirinle coraspin aynımıdır. Daha önceki hamileliğimde coraspin kullanıyordum. Şimdi ecopirin kullanıyorum
Bilmiyorum cnm bana doktorum direk ecopirin verdi ama muadilidir heralde

İnsallah canımsın🥰özledim sizi
Ya gel işte bizde özledik🥰valla inadım inattır ikna edene kadar ayrılmam buradan ona göre 🤣🤣 sen nasılsın canım benim yaa burada okudum adet olmuşsun gelecek adetten sonra gideceksin değil mi:))

Ya gel işte bizde özledik🥰valla inadım inattır ikna edene kadar ayrılmam buradan ona göre 🤣🤣 sen nasılsın canım benim yaa burada okudum adet olmuşsun gelecek adetten sonra gideceksin değil mi:))
Aynen kuzum gelecek adetın 2. günü asılama tedavisine baslıcaz 🥰 belki bu yumurtlama da kendım deneyebilirim 🙈

X