Ay kuzu bu mesajı okumadan dıger mesajda bu soruya cevap vermısim, benım doktor dusukten sonra bana 3 gun coraspın kullandırttı, daha dogrusu 3.gunde kesmek zorunda kaldık, kanamam arttı Bı anda,Bana da aynısını söyledi doktorum canım sen hiç bu şekilde kullanan gördün mü? Yani test yapılmadan yada testte pıhtılaşma eğilimi olmasa bile zararı olmaz dimi
Başın sağolsun canım Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah acılarını göstermesin. Ecopirin ve enox az mı geldi acaba? Şimdi gebelik olunca ne öneriyor doktorun?Valla cnm ben pıhtılaşma testi yaptırmadım ilk hamileliğimde. Doktorum riskli gebelik uzmanı.plt değerim sınırda diye ecopirin ve enox verdi. 15 haftalık melek kiizmi kaybettim kalbi hastaydı meleğimin.. Kullandım kaybedene kadar. Kontrole gittigimde yine kullancaz hamile kalır kalmaz dedi. Ben zararlı olucğaını sanmıyorum tüp bebekde sanırım herkese veriyorlar
Şimdi millet koronaya önlem amaçlı da kullanıyor coraspin. Pıhtı atmasını engellesin korona olursak hazırlıklı olalım diye kullanıyoruz demişti birisi. Ben de mi başlasam acaba yaaAy kuzu bu mesajı okumadan dıger mesajda bu soruya cevap vermısim, benım doktor dusukten sonra bana 3 gun coraspın kullandırttı, daha dogrusu 3.gunde kesmek zorunda kaldık, kanamam arttı Bı anda,
Düşük Sonrası receteyr yazmıstı benım, korona ıcın mı yazdı kıŞimdi millet koronaya önlem amaçlı da kullanıyor coraspin. Pıhtı atmasını engellesin korona olursak hazırlıklı olalım diye kullanıyoruz demişti birisi. Ben de mi başlasam acaba yaa
Bagısıklık dusuyor muhabbetineDüşük Sonrası receteyr yazmıstı benım, korona ıcın mı yazdı kı
Sağol cnm. Yok kalbi hastaydı ve kromozom bozukluğu dedi doktorum muayanede ona dair bulgular gördü ama amniyosentez falan yaptirmadik yada 2li test nifty testi falanBaşın sağolsun canım Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah acılarını göstermesin. Ecopirin ve enox az mı geldi acaba? Şimdi gebelik olunca ne öneriyor doktorun?
İlk sayfada etıketledıgım arkadslarla hazıran annelerinde birlikteydik, burdan devam ediyoruz napalımSohrab kuzum merhaba hayırlı olsun topiğin inşallah çok hayırlı gelir burası sana ve herkese birkaç kişiyi tanıyorum 2021 Haziran annelerinden:))
Ay etmez miyim hepiniz dualarımdasınız canlarım beniiimİlk sayfada etıketledıgım arkadslarla hazıran annelerinde birlikteydik, burdan devam ediyoruz napalım
İnsallah yeniden denemek için sabırsızlanıyoruz hepımızduanı isteriz, prenses annemiz
Ecopirinle coraspin aynımıdır. Daha önceki hamileliğimde coraspin kullanıyordum. Şimdi ecopirin kullanıyorumBana da kullan dedi doktorum ecopirin kullanıyorum
Bilmiyorum cnm bana doktorum direk ecopirin verdi ama muadilidir heraldeEcopirinle coraspin aynımıdır. Daha önceki hamileliğimde coraspin kullanıyordum. Şimdi ecopirin kullanıyorum
İnsallah canımsınAy etmez miyim hepiniz dualarımdasınız canlarım beniiim
Ara sıra bizim gruba da uğrayın özledik sizi
Ya gel işte bizde özledikİnsallah canımsınözledim sizi
Aynen kuzum gelecek adetın 2. günü asılama tedavisine baslıcazYa gel işte bizde özledikvalla inadım inattır ikna edene kadar ayrılmam buradan ona göre sen nasılsın canım benim yaa burada okudum adet olmuşsun gelecek adetten sonra gideceksin değil mi:))
Yinede bir deneyin bakalım belki bir ihtimalAynen kuzum gelecek adetın 2. günü asılama tedavisine baslıcazbelki bu yumurtlama da kendım deneyebilirim
Sen dualara baslaYinede bir deneyin bakalım belki bir ihtimalayy inşallah
Seviyorum senıHoşbulduk canım