Benım doktor ıster burda, istersen dısarda da yaptırablırsın demıstı, demek ki bu yuzdenmişEn çok kazık ben yedim
İnsallah tekrarını yasamazsın, saglıklı Bı gebelık gecırirsin, test sonucun da vesile olurMerhaba kızlar bende bir yıl içerisinde 2 kez düşük yaptım genetik test yaptırdık yarın sonuçları almaya gidicem inşallah.. umarım hepimiz bi an önce sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza
Banada öyle demişti başka bir özelde yaptırdım zaten 4 bine yakın rakamdıBenım doktor ıster burda, istersen dısarda da yaptırablırsın demıstı, demek ki bu yuzdenmiş
İzmirdeyim canım evet özel sağlık sigortasıyla özel hastanede ücretsiz yaptırdımCanim sen nerede yaptirdin? İstanbulda misin ve ozel saglik sigortasi dolayisiyla mi ucretsiz oldu merak ediyorum
4 bin çokmuş yaaBanada öyle demişti başka bir özelde yaptırdım zaten 4 bine yakın rakamdıpek hatırlamıyorum. Ne yapalım sağlık olsun
Evet kromozomlarada bakıldı. 16 tüp kan vermiştim. Şu cd56 mı ne sanırım ondan başka herşeyime bakıldı.4 bin çokmuş yaaSadece pıhtılaşma değildir herhalde kromozomlarına falan da bakılmıştır. Eşinden de örnek aldılar mı
Senın cok daha detaylıdır benım sadece benden kan aldılar trombofili testıBanada öyle demişti başka bir özelde yaptırdım zaten 4 bine yakın rakamdıpek hatırlamıyorum. Ne yapalım sağlık olsun
16 tüp müEvet kromozomlarada bakıldı. 16 tüp kan vermiştim. Şu cd56 mı ne sanırım ondan başka herşeyime bakıldı.
Evet kromozomlarada bakıldı. 16 tüp kan vermiştim. Şu cd56 mı ne sanırım ondan başka herşeyime bakıldı4 bin çokmuş yaaSadece pıhtılaşma değildir herhalde kromozomlarına falan da bakılmıştır. Eşinden de örnek aldılar mı
Ah ah kan vere vere birhal oldum tüp bebek tedavisine başladığımdan beri şu 1 sene içinde16 tüp mü3 tüp bile bana cok geldi
Pekmez ile kanka olmussundurEvet kromozomlarada bakıldı. 16 tüp kan vermiştim. Şu cd56 mı ne sanırım ondan başka herşeyime bakıldı
Ah ah kan vere vere birhal oldum tüp bebek tedavisine başladığımdan beri şu 1 sene içinde
Medova hastanesinde yaptırdımmBen de Konya’da yaşıyorum, ama ilçesinde. Burada yok merkeze gitmem gerekiyor test için. Hangi hastanede yaptırdınız acaba, aklımda bulunsun yolum düşerse.
Tabi ki yazarım buraya yarın inşallah bu konuda birbirimize destek oluruz hemYaaa süper, bizi de haberdar et, benım sonuclar 1aya ancak
İnşallah kuzum umarım sizlerde bir daha yaşamazsınız zor olacak ama güzel olacak inşAllahİnsallah tekrarını yasamazsın, saglıklı Bı gebelık gecırirsin, test sonucun da vesile olur
İnsallahhTabi ki yazarım buraya yarın inşallah bu konuda birbirimize destek oluruz hem
Test ne zaman çıkacak?Kızlar adetim yeni bitti, ıkncı adette cagırdı doktor ama bu ay kendım denesem mı bilemedim, test sonucu da cıkmadı daha, yoksa test sonucunu mu beklim?
4-6hafta dedıler 1 hafta gectı, yanı dıger adete kadar bellı olmus olur herhalde, diğer adette de asılama ıcın cagırdı doktorTest ne zaman çıkacak?
Canım yanlış anlama ama diğer ayı bekle derim ben çünkü kasımda kürtaj olmuşsun rahim dinlese daha iyi olur bence.4-6hafta dedıler 1 hafta gectı, yanı dıger adete kadar bellı olmus olur herhalde, diğer adette de asılama ıcın cagırdı doktor
Bana sorarsan bu ay da bekle derim ama tabi sen bilirsin. Bide sana kürtaj yapılmadı belki daha çabuk toparlanmıltır rahim bilemedimKızlar adetim yeni bitti, ıkncı adette cagırdı doktor ama bu ay kendım denesem mı bilemedim, test sonucu da cıkmadı daha, yoksa test sonucunu mu beklim?
Canım yanlış anlama ama diğer ayı bekle derim ben çünkü kasımda kürtaj olmuşsun rahim dinlese daha iyi olur bence.
Bana sorarsan bu ay da bekle derim ama tabi sen bilirsin. Bide sana kürtaj yapılmadı belki daha çabuk toparlanmıltır rahim bilemedim