Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah tekrarını yasamazsın, saglıklı Bı gebelık gecırirsin, test sonucun da vesile olur

Banada öyle demişti başka bir özelde yaptırdım zaten 4 bine yakın rakamdı pek hatırlamıyorum. Ne yapalım sağlık olsun
4 bin çokmuş yaa Sadece pıhtılaşma değildir herhalde kromozomlarına falan da bakılmıştır. Eşinden de örnek aldılar mı

4 bin çokmuş yaa Sadece pıhtılaşma değildir herhalde kromozomlarına falan da bakılmıştır. Eşinden de örnek aldılar mı
Evet kromozomlarada bakıldı. 16 tüp kan vermiştim. Şu cd56 mı ne sanırım ondan başka herşeyime bakıldı
16 tüp mü 3 tüp bile bana cok geldi
Ah ah kan vere vere birhal oldum tüp bebek tedavisine başladığımdan beri şu 1 sene içinde

Evet kromozomlarada bakıldı. 16 tüp kan vermiştim. Şu cd56 mı ne sanırım ondan başka herşeyime bakıldı

Ah ah kan vere vere birhal oldum tüp bebek tedavisine başladığımdan beri şu 1 sene içinde
Pekmez ile kanka olmussundur
İnsallah artık son olur

Kızlar adetim yeni bitti, ıkncı adette cagırdı doktor ama bu ay kendım denesem mı bilemedim, test sonucu da cıkmadı daha, yoksa test sonucunu mu beklim?

4-6hafta dedıler 1 hafta gectı, yanı dıger adete kadar bellı olmus olur herhalde, diğer adette de asılama ıcın cagırdı doktor
Canım yanlış anlama ama diğer ayı bekle derim ben çünkü kasımda kürtaj olmuşsun rahim dinlese daha iyi olur bence.

Kızlar adetim yeni bitti, ıkncı adette cagırdı doktor ama bu ay kendım denesem mı bilemedim, test sonucu da cıkmadı daha, yoksa test sonucunu mu beklim?
Bana sorarsan bu ay da bekle derim ama tabi sen bilirsin. Bide sana kürtaj yapılmadı belki daha çabuk toparlanmıltır rahim bilemedim

Canım yanlış anlama ama diğer ayı bekle derim ben çünkü kasımda kürtaj olmuşsun rahim dinlese daha iyi olur bence.

Bana sorarsan bu ay da bekle derim ama tabi sen bilirsin. Bide sana kürtaj yapılmadı belki daha çabuk toparlanmıltır rahim bilemedim

Evet cnm ılacla dusuk te rahım temızkendıgı ıcın muhtemelen ben erken adet oldum, aslında denesem bun yumurtlamadan 14 gun sonra da adet olcak muhtemelen adetın ıkıncı gunu ıgneye baslatıcak.. Hoş yumurtlamayı yakalayacak mıyım onu da bılmıyorum.. Onu da gectım hamıle kalabilir mıyım o da mechul, 2 bucuk yıl deneyip kendı basıma kalamamıs bırı olarak soyluyorum

Kızlar deneyin deyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…