Bende yaptiricam ya varsa tekrar düşük yapmayı beklemek çok saçma.tam bi bilgi alamadım, ozelde yapılacaksa 1000 lirayı gözden çıkarmak lazım gibi duruyo okuduklarımdan. haftasonu olduğu için arayıp öğrenemedim ama uni hastanesinden randevu aldım salı gününe, yapamayız derlerse özele yöneleceğim. çünkü düşüğü olmayanlara yapmayabiliyorlarmış
Birde benim dusugum var ama 1 tanesi için yapmiyolarmistam bi bilgi alamadım, ozelde yapılacaksa 1000 lirayı gözden çıkarmak lazım gibi duruyo okuduklarımdan. haftasonu olduğu için arayıp öğrenemedim ama uni hastanesinden randevu aldım salı gününe, yapamayız derlerse özele yöneleceğim. çünkü düşüğü olmayanlara yapmayabiliyorlarmış
Ben trombofiliyı 630 TL ye yaptırdım unıversıte hastanesiBende trombofili yaptırmak istiyorum da fiyatı ne kadarmış canm
Ünv Hastanesi'nde de 2 3 düşük üzeri yapiyorlarmisBen trombofiliyı 630 TL ye yaptırdım unıversıte hastanesi
benim hiç düşük yok, tüp bebek tedavisi öncesi istendi ama kesinlikle saçma bir uygulama.Bende yaptiricam ya varsa tekrar düşük yapmayı beklemek çok saçma.
Yarı ozel benım hastaneÜnv Hastanesi'nde de 2 3 düşük üzeri yapiyorlarmis
Ne cevap vericekler bana da yazarmisin rica etsembenim hiç düşük yok, tüp bebek tedavisi öncesi istendi ama kesinlikle saçma bir uygulama.
Pıhtılaşma çıktımı peki sizdeYarı ozel benım hastane
siz istanbulda değildiniz sanırım di mi ?Ben trombofiliyı 630 TL ye yaptırdım unıversıte hastanesi
yazarım tabiiNe cevap vericekler bana da yazarmisin rica etsem
1 hafta oldu kan vereli, sonuclar 4-6hafta arası cıkıcakmış.. Bakalım ben de merakla, bekliyorumPıhtılaşma çıktımı peki sizde
Ankarasiz istanbulda değildiniz sanırım di mi ?
Sizde mi düşük yapmistiniz
EvetSizde mi düşük yapmistiniz
1 tane dusukde keşke benden de isteselerdi pıhtılaşma testiEvet9. hafta da
Doktor ıstemedı, gerek yok dedı 2.den sonra bakıyoruz dedı ama ben ısrar ettim1 tane dusukde keşke benden de isteselerdi pıhtılaşma testi
Özelde mi?Konya da ben trambofili panelini 350 yaptırdımm
Yaptırdığım yerde fiyat sormadım canım ama özel bir klinik 2250 lira istedi. Yalnız orası epey lüks bir yer yani tahminimce 1200 civari falandır. Bide kapsamına göre değişiyor mesela 4lü 6lı ve 12 li trombofili paneli testleri var. Benim doktor madem ücret ödemeyecksin 12li yapalım dediBende yaptırmak istiyorum ama benim özel sigortam yok fiyat ne kadar di peki
Aynen benim doktor da test yaptırmadan hamile kalınca gel hemen iğnelere başlarız dedi. Garip geldi bana eğer ihtiyac yoksa zararı dokunmaz mı? Ya da madem zararı yok düşük yaşayan herkese iğne başlasınlar ne diye 3 düşükten sonra teste yönlendiriyorlarBenım doktor da baslıcaktı cnm2.de, ama ben sebebini bilmek ıstıyorum dedım oyle test verdım, gerek yok falan dedı de işte ben istedim