Ağlamaz mi insan ya ben hala her kontrolde ağlıyorum vallaYaa İnşallahh saglıcakla gelirler
Sanırım normalde daha sonra ama, iki oldugundan mı nedır, sımdı yapalım dedi.. Benım doktor bu sefer hıcbısey riske atmıyor, dusuk gecmısınden dolayı sanırım
Valla keseleri görünce bile agladım
Evet sanırım canımm, sordum bugun bebegın kan grubu farklıysa dogum sonrası bir iğne daha yapılcakmısCanım tebrik ederim ikizleribenim kan uyuşmazlığı iğnemi kürtaj sonrası yapmışlardı. Gebelik halinde tekrar mi yapılması gerekiyor
Amiinn canım benımm, Rabbimin mucizesi resmen iki kese aynı rahimde, bi tuhaf oldum görünceAğlamaz mi insan ya ben hala her kontrolde ağlıyorum vallaRabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ne güzel birçoğumuz hamile kaldı tekrar, darısı diğer arkadaşlarımizin basina
Ooo, bi kız bi erkek o zaman onlar, iki kese arasında 1 gün vardı benım, acaba tutunmaları arasında 1 gun oldugu ıcın mı boyle..Ya bak ne güzel supriz yapmış teyzelerine miniklercok sevındım cnm maşallah sağlıkla devam etsin ikisi de inşallah mutlaka geriden gelir bi tanesi cnm, benim yeğenlerimde öyleydi hatta doğumda fark 500 gram di düşün
Yok cnm ikisi de erkek, gelişim de farkeder cnm illa tutunma günü farklı olcak diye bişey yok, mesela bebek gelişimleri bazen ileride bazen geride çıkabiliyor ilerleyen haftalardaOoo, bi kız bi erkek o zaman onlar, iki kese arasında 1 gün vardı benım, acaba tutunmaları arasında 1 gun oldugu ıcın mı boyle..
Hmmm, demek öyle, bunları yavas yavas ogrenıcez İnşallahhYok cnm ikisi de erkek, gelişim de farkeder cnm illa tutunma günü farklı olcak diye bişey yok, mesela bebek gelişimleri bazen ileride bazen geride çıkabiliyor ilerleyen haftalarda
Kafanı karıştıran bişey olursa sorarsin cnm bizeHmmm, demek öyle, bunları yavas yavas ogrenıcez İnşallahhsu an keseler haftanla uyumlu dedı, sevındım ona da
Allah razı olsun canım, tecrubelerınızii sömürcem inşallahKafanı karıştıran bişey olursa sorarsin cnm bizemaşallah cnm inşallah hep böyle güzel gider
Bu sefer kalp atışına sen gitmeeen sormaya başlayacağım sen sevdin gerçekten süprizleriSürpriz yapmak hosuma gitti
Ay şimdiBen 6+3te derinden de olsa duydummendil al yanına duygular şelale oluyor
Aminnnnn kuzuummmm dualarınızı seveyim aminnnAğlamaz mi insan ya ben hala her kontrolde ağlıyorum vallaRabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ne güzel birçoğumuz hamile kaldı tekrar, darısı diğer arkadaşlarımizin basina
Çok farklı bir duygu. Doktor çıktıktan sonra eşime, o kadar umudum yoktu ki demiştim ağlarken. İnsan hep aynı olacak sanıyor ama zamanı gelince en güzeli oluyor. İnşallah listemiz bu sene bitmeden dolar taşar, sonra da dediğin gibi daha heyecanlı zamanları görürüz hep beraberAy şimdiSohrab ve eşini hayal ediyorum gerçekten çok özel bir an İnşallah sevinç gözyaşlarıyla olsun da olsun kız vallahiiii ayyyy nasıl güzel İğne vs gerekli nelerde olsun seni de yormadan sağlıcakla ilerlesin artık hepimiz rahat bir ohhhh diyelim değil mi gelsin şu haftalar kalp atışları cinsiyet tartışmaları başlasınnn inşallah
Bu sefer de geç gidermişimBu sefer kalp atışına sen gitmeeen sormaya başlayacağım sen sevdin gerçekten süprizlerisevindim bak muhtemel bu artış iki bebike işaret gibi hadi hayırlısıyla
Rabbım ısteyen herkese nasıp etsin kuzumAy şimdiSohrab ve eşini hayal ediyorum gerçekten çok özel bir an İnşallah sevinç gözyaşlarıyla olsun da olsun kız vallahiiii ayyyy nasıl güzel İğne vs gerekli nelerde olsun seni de yormadan sağlıcakla ilerlesin artık hepimiz rahat bir ohhhh diyelim değil mi gelsin şu haftalar kalp atışları cinsiyet tartışmaları başlasınnn inşallah
Ay aşırı sevindim aşırıııııKese aslında cumartesiydi, dersten sonra geldık dayanamadık
İki kese var5+3 birisi 5+2 birisi, birisinin içinde yolksac görünüyordu, diğeri de belli belirsiz dedi, ama erken olabılır dedi, keseler düzgün dedi.. Sıradaki kontrol çarsamba
Çift embriyo konuldugu ıcınn çift yumurta oluyorAy aşırı sevindim aşırıııııkuzum bu nasıl güzel bir haber ben de tam 5+2 ve 5+3 te öğrenmiştim iki kese olduğunu ağlamıştım senin gibi duyduğum anda duygular şelale 1 gün vardı arada sonradan kapanıyor o zaten kapanmasa da sorun değil bazılarında 1 hafta bile oluyormuş ay süpeeer Çift yumurta dimi kesin keseler yakın mı nasıl? 1 kız 1 erkek olma ihtimali daha yüksek oluyormuş sen daha iyi bilirsin matematikçi olarak olasılık hesabı yüzde 50 bi kız bi erkek yüzde 25 iki kız yüzde 25 iki erkek şeklinde sanırım sağlıklı olsunlar inşallah da
Biri tutup sonradan bölünüyordur belki dedim de doğru zaten embriyologlar biliyodurÇift embriyo konuldugu ıcınn çift yumurta oluyorcınsıyette bu olasılık var mı bılmıyorum ama, embrıyolog hangisini sectıyse artık, zaten onlar bılıyormus cınsoiiyetlerı ama soylemıyorlarmıs. İnşallah saglıcakla ilerler.. Peki bişey sorucam senın ıkı kesede de yolk sac görünüyor muydu ilk kese gördügünde. Benım birisinde kesın var ama birinde bellı belirsiz, bos da kalabılir, dolabılır de dedı
Valla gecelerde bı arkadas anlattı bılıyor onlar dedı, ama soylemezler dedı.. Artık bolunmesınden, Spermin kuyruğundan mı anlıyorlar bılemıcemBiri tutup sonradan bölünüyordur belki dedim de doğru zaten embriyologlar biliyoduraaa ama cinsiyet bildiklerini bilmiyordum nası biliyorlar ki genetiğe bakmadan cinsel organlar yok bir şey yok çok şaşırdım söyleyiversinler o zaman benim söylediğim olasılık sende geçerli değil o zaman ne ilginç bir meslekmiş doğacak bebeğin cinsiyetine karar verebiliyorsun ben sana resmini atayım mesaj olarak yolk var mı yok mu söylemiş miydi hatırlayamadım şimdi balım
Çok teşekkür ederimSohrab tebrik ediyorum. ne var ne yok bakayim dedim. Inan çok sevindim allahım sağlıkla ilerlemeyin nasip etsin inşallah. Hayırlı uğurlu olsun