Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni de alırmısınız
Bat 16 ekim
Bu ay ilk denememiz
Mayıs ayında bebeğini kaybettm kalbi durması sonucu kürtaj oldum bu ay tekrar denemeyi istiyorm 4. Bebeğimi kaybettm mayısta eşim 45 kromomlu ve yapışık gen taşıyor bu yüzden normal yolla yaşama şansı biraz düşük olasında sknti yok3 ama yasama şansı düşük ihtimal ama umudunu kaybetme bu şekilde oluo da çok hasta var sağlıklı kucağına alan dedi unut verdi bilmiyorm biraz güç aldım galiba o an bna hamiş anneler den dua istiyorm2

Cok gecmıs olsun genetikli tüp bebek dusunsenız, saglıklı embrıyo bulunup transfer edılır. Eger dusuklerın sebebı buysa tekrar aynı seyleri yasamamıs olurdunuz..

Valla gecelerde bı arkadas anlattı bılıyor onlar dedı, ama soylemezler dedı.. Artık bolunmesınden, Spermin kuyruğundan mı anlıyorlar bılemıcem
Ahaha olabilir valla hadi bakalım güzel haberler gelsin inşallahhh

Yaaa kendini hazır mı hissetmiyor
Zaten en başından beri istemiyordu. Düşük süreci, her gün hastane sonrasında benim psikolojimin bir miktar bozulması falan çok bunaldı o da haklı sanirim. Biraz zaman geçsin de kandiricam yine bir sekilde

maşallah kuzum maşallahhh Rabbim korusun sizi
allahım gönlündekileri verdi sonunda :)
sağlıkla gelsinler inşallah dünyaya

Zaten en başından beri istemiyordu. Düşük süreci, her gün hastane sonrasında benim psikolojimin bir miktar bozulması falan çok bunaldı o da haklı sanirim. Biraz zaman geçsin de kandiricam yine bir sekilde
Kac yıllık evlısınız canım

Amin inşallah kuzum

Muhteşem ötesi bi haber bu.Çok çok sevindim canım benim Maşallah sizlere. Yaa nereden nereye geldik baksana geçmişi hatırlıyorum da.Çok mutlu sizin adınıza.İnş.herşeyin Rabbim in izniyle yolunda gider.Bol bol oku bebişlere..

Allah razı olsun canım benım rabbim büyük, insallah hayırlısıyla kucagımıza da alırız

Allah razı olsun canım benım rabbim büyük, insallah hayırlısıyla kucagımıza da alırız
Amin canım.Ne güzel hiç ümit kesmedin Rabbim de nasip etti.Tabi stres bitiyor mu bitmez Bundan sonrası da zorlayacak ama sonu güzel olucak inş.

Çok dua ettim bence onun da cok etkısı oldu, kalp atısını duymayı nasıp ederse, bi nebze olsun rahatlarım sanırım,
Kesinlikle Rabbim bazen çok istememiz için çok dua etmemizi istiyo. İyi düşün Allah ın izniyle duyacaksın o kalp atışını.

Gittin mi canım doktora?
Gittim canım malesef düşük olmuş doktor karından baktı.
Kürtaja gerek yok dedi az bişey kalmış onuda adaçayı iç temizlensin dedi.
Şimdi yeni bi sayfa açma vakti evet üzüldüm ağladım malesef bize hiç bir faydası yok.
Doktorum çok olumlu konuştu en azından hamile kalabildiğini gördük dedi bundan sonra hiç korunmana gerek yok dedi rahim kendini zaten toparlar dedi gençsin korunmani gerektiricek bi durum yok dedi düşük sonrası hamile kalmak daha kolay dedi.
Sebebini sordum bilemeyiz dedi sağlıksız olabilir şuan ilk düşük diye hiç bi doktor hastalık vs yormuyor sanırım benimkide yormadı.
Evet hanımlar ben 5 haftalıkken daha kalp atışı görmeden kaybettim bebeğimi gerçekten zormuş ama hiçbişey için son değil bu süreçte hepimiz aynı yollardan geçiyoruz bu doğamızda olan bişey anne olabilicegimize inancım sonsuz allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin en yakın zamanda hamile kalmak umuduyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…