İkiz gibi demiştik bak bildikKese aslında cumartesiydi, dersten sonra geldık dayanamadık
İki kese var5+3 birisi 5+2 birisi, birisinin içinde yolksac görünüyordu, diğeri de belli belirsiz dedi, ama erken olabılır dedi, keseler düzgün dedi.. Sıradaki kontrol çarsamba
İnşallahh kuzum, ikinci bos da kalabılir, dolabılır deİkiz gibi demiştik bak bildikinşallah ikisi de sağlıkla büyürler
Bu arada hastaneye yatışım da yapıldı, kan uyusmazlıgı ıgnesı yapacaklar, birsürü prosedür.. Bekliyorum simdi..
Kötü düşünme iyi düşünelim iyi olsun hadi bakalım Rabbim sağlıklı şekilde büyümelerini nasip etsin inşallahİnşallahh kuzum, ikinci bos da kalabılir, dolabılır de
Yarın gidiyorum canım biraz daha durdu kanama. ben yazicam buraya hepimiz aynı süreçten geçiyoruz inşallah rabbim hayırlı bi şekilde bebeğimizi kucağımıza almayı nasip eder. Benimde ilkİlk olacak canım. İnşallah güzel haberler alırız senden. Ne zaman gideceksin doktora?
1 gün bile çok farkediyor sen içini ferah tutİnşallahh kuzum, ikinci bos da kalabılir, dolabılır de
Amiinn kuzumm benım insallah, rabbim nasıl uygun görürseKötü düşünme iyi düşünelim iyi olsun hadi bakalım Rabbim sağlıklı şekilde büyümelerini nasip etsin inşallahçok dikkat et kendini bol bol oku
Çarsamba gel dedi canım, keseye gore 6+3 6+2 olacak sanırım1 gün bile çok farkediyor sen içini ferah tutsonraki kontrol ne zaman
canımm yeni gördümÇarsamba gel dedi canım, keseye gore 6+3 6+2 olacak sanırım
Aminn kuzum ınsallah, Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallahcanımm yeni gördümikiz mi ay çok sevindim sağlıkla büyüyüp gelişsinler inşallah
Oyyyy maşallah sağlıkla ilerlesin herşey ne güzel bir haberKese aslında cumartesiydi, dersten sonra geldık dayanamadık
İki kese var5+3 birisi 5+2 birisi, birisinin içinde yolksac görünüyordu, diğeri de belli belirsiz dedi, ama erken olabılır dedi, keseler düzgün dedi.. Sıradaki kontrol çarsamba
Saol kuzum benımOyyyy maşallah sağlıkla ilerlesin herşey ne güzel bir haber
Yaa maşallah kuzum geliyor tontisler❤Kese aslında cumartesiydi, dersten sonra geldık dayanamadık
Bu iğneyi bu haftalarda mi yapiyolarmis bilmiyordumBu arada hastaneye yatışım da yapıldı, kan uyusmazlıgı ıgnesı yapacaklar, birsürü prosedür.. Bekliyorum simdi..
Ben 6+3te derinden de olsa duydumÇarsamba gel dedi canım, keseye gore 6+3 6+2 olacak sanırım
Evet tatlım doktor öyle demişti bana, çatlayana kadar çok hızlı büyüyormuş. İnşallah alırız güzel haberiniAy teşekkür ederim cevabın için canım benim. Hala kavrayamadım bu yumurtlama işini. Çatlatma iğnesi vurduktan sonra da yumurta büyümeye devam mı ediyor? Erken mi vuracak iğneyi diye endişe ettim biraz ondan size sorayım dedim.
Evet ya 1 tane yumurta olsun kaliteli olsun yeter ki.
Ohh maşallah canım benim ikiz olacak diyorduk zaten. Sağlıkla ilerlesin inşallah ikiz annesi olasınKese aslında cumartesiydi, dersten sonra geldık dayanamadık
Yaa İnşallahh saglıcakla gelirlerYaa maşallah kuzum geliyor tontisler❤
Sanırım normalde daha sonra ama, iki oldugundan mı nedır, sımdı yapalım dedi.. Benım doktor bu sefer hıcbısey riske atmıyor, dusuk gecmısınden dolayı sanırımBu iğneyi bu haftalarda mi yapiyolarmis bilmiyordum
Valla keseleri görünce bile agladımBen 6+3te derinden de olsa duydummendil al yanına duygular şelale oluyor
Aminn canım benım, inşallah saglıcakla devam ederEvet tatlım doktor öyle demişti bana, çatlayana kadar çok hızlı büyüyormuş. İnşallah alırız güzel haberini
Ohh maşallah canım benim ikiz olacak diyorduk zaten. Sağlıkla ilerlesin inşallah ikiz annesi olasın
Canım tebrik ederim ikizleriBu arada hastaneye yatışım da yapıldı, kan uyusmazlıgı ıgnesı yapacaklar, birsürü prosedür.. Bekliyorum simdi..
Ya bak ne güzel supriz yapmış teyzelerine miniklerKese aslında cumartesiydi, dersten sonra geldık dayanamadık