Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada hastaneye yatışım da yapıldı, kan uyusmazlıgı ıgnesı yapacaklar, birsürü prosedür.. Bekliyorum simdi..

İkiz gibi demiştik bak bildik inşallah ikisi de sağlıkla büyürler

Bu arada hastaneye yatışım da yapıldı, kan uyusmazlıgı ıgnesı yapacaklar, birsürü prosedür.. Bekliyorum simdi..
İnşallahh kuzum, ikinci bos da kalabılir, dolabılır de
Kötü düşünme iyi düşünelim iyi olsun hadi bakalım Rabbim sağlıklı şekilde büyümelerini nasip etsin inşallah çok dikkat et kendini bol bol oku

Oyyyy maşallah sağlıkla ilerlesin herşey ne güzel bir haber

Yaa maşallah kuzum geliyor tontisler❤

Evet tatlım doktor öyle demişti bana, çatlayana kadar çok hızlı büyüyormuş. İnşallah alırız güzel haberini

Ohh maşallah canım benim ikiz olacak diyorduk zaten. Sağlıkla ilerlesin inşallah ikiz annesi olasın

Yaa maşallah kuzum geliyor tontisler❤
Yaa İnşallahh saglıcakla gelirler
Bu iğneyi bu haftalarda mi yapiyolarmis bilmiyordum
Sanırım normalde daha sonra ama, iki oldugundan mı nedır, sımdı yapalım dedi.. Benım doktor bu sefer hıcbısey riske atmıyor, dusuk gecmısınden dolayı sanırım
Ben 6+3te derinden de olsa duydummendil al yanına duygular şelale oluyor
Valla keseleri görünce bile agladım

Aminn canım benım, inşallah saglıcakla devam eder

Canım tebrik ederim ikizleri benim kan uyuşmazlığı iğnemi kürtaj sonrası yapmışlardı. Gebelik halinde tekrar mi yapılması gerekiyor

Ya bak ne güzel supriz yapmış teyzelerine minikler cok sevındım cnm maşallah sağlıkla devam etsin ikisi de inşallah mutlaka geriden gelir bi tanesi cnm, benim yeğenlerimde öyleydi hatta doğumda fark 500 gram di düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…