- 5 Temmuz 2021
- 2.502
- 5.968
- 31
Ben kilo vermeye çalışıyorum bu ara. Bir kaç ay çocuk ışını rafa kaldırdım eşim asla istemiyorÇok teşekkür ederim sen de durumlar nasıl, epeydir gırmıyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kilo vermeye çalışıyorum bu ara. Bir kaç ay çocuk ışını rafa kaldırdım eşim asla istemiyorÇok teşekkür ederim sen de durumlar nasıl, epeydir gırmıyosun
Yaaa kendini hazır mı hissetmiyorBen kilo vermeye çalışıyorum bu ara. Bir kaç ay çocuk ışını rafa kaldırdım eşim asla istemiyor
Cok gecmıs olsun genetikli tüp bebek dusunsenız, saglıklı embrıyo bulunup transfer edılır. Eger dusuklerın sebebı buysa tekrar aynı seyleri yasamamıs olurdunuz..Beni de alırmısınız
Bat 16 ekim
Bu ay ilk denememiz
Mayıs ayında bebeğini kaybettm kalbi durması sonucu kürtaj oldum bu ay tekrar denemeyi istiyorm 4. Bebeğimi kaybettm mayısta eşim 45 kromomlu ve yapışık gen taşıyor bu yüzden normal yolla yaşama şansı biraz düşük olasında sknti yok3 ama yasama şansı düşük ihtimal ama umudunu kaybetme bu şekilde oluo da çok hasta var sağlıklı kucağına alan dedi unut verdi bilmiyorm biraz güç aldım galiba o an bna hamiş anneler den dua istiyorm2
Ahaha olabilir valla hadi bakalım güzel haberler gelsin inşallahhhValla gecelerde bı arkadas anlattı bılıyor onlar dedı, ama soylemezler dedı.. Artık bolunmesınden, Spermin kuyruğundan mı anlıyorlar bılemıcem
Ooo tam gününde geldi o zaman saat gibi kuzum bu son olsun inşallahhhSohrab güncel bat 29 Ekim hadi bakalım bu beni son yazışın olsun inşallah
Zaten en başından beri istemiyordu. Düşük süreci, her gün hastane sonrasında benim psikolojimin bir miktar bozulması falan çok bunaldı o da haklı sanirim. Biraz zaman geçsin de kandiricam yine bir sekildeYaaa kendini hazır mı hissetmiyor
maşallah kuzum maşallahhh Rabbim korusun siziKese aslında cumartesiydi, dersten sonra geldık dayanamadık
İki kese var 5+3 birisi 5+2 birisi, birisinin içinde yolksac görünüyordu, diğeri de belli belirsiz dedi, ama erken olabılır dedi, keseler düzgün dedi.. Sıradaki kontrol çarsamba
Kac yıllık evlısınız canımZaten en başından beri istemiyordu. Düşük süreci, her gün hastane sonrasında benim psikolojimin bir miktar bozulması falan çok bunaldı o da haklı sanirim. Biraz zaman geçsin de kandiricam yine bir sekilde
İnşallahh canım benımmaşallah kuzum maşallahhh Rabbim korusun sizi
allahım gönlündekileri verdi sonunda :)
sağlıkla gelsinler inşallah dünyaya
Amin inşallah kuzumÇok farklı bir duygu. Doktor çıktıktan sonra eşime, o kadar umudum yoktu ki demiştim ağlarken. İnsan hep aynı olacak sanıyor ama zamanı gelince en güzeli oluyor. İnşallah listemiz bu sene bitmeden dolar taşar, sonra da dediğin gibi daha heyecanlı zamanları görürüz hep beraber
Muhteşem ötesi bi haber bu.Çok çok sevindim canım benim Maşallah sizlere. Yaa nereden nereye geldik baksana geçmişi hatırlıyorum da.Çok mutlu sizin adınıza.İnş.herşeyin Rabbim in izniyle yolunda gider.Bol bol oku bebişlere..Kese aslında cumartesiydi, dersten sonra geldık dayanamadık
İki kese var 5+3 birisi 5+2 birisi, birisinin içinde yolksac görünüyordu, diğeri de belli belirsiz dedi, ama erken olabılır dedi, keseler düzgün dedi.. Sıradaki kontrol çarsamba
Gittin mi canım doktora?Yarın gidiyorum canım biraz daha durdu kanama. ben yazicam buraya hepimiz aynı süreçten geçiyoruz inşallah rabbim hayırlı bi şekilde bebeğimizi kucağımıza almayı nasip eder. Benimde ilk
Allah razı olsun canım benım rabbim büyük, insallah hayırlısıyla kucagımıza da alırızMuhteşem ötesi bi haber bu.Çok çok sevindim canım benim Maşallah sizlere. Yaa nereden nereye geldik baksana geçmişi hatırlıyorum da.Çok mutlu sizin adınıza.İnş.herşeyin Rabbim in izniyle yolunda gider.Bol bol oku bebişlere..
Amin canım.Ne güzel hiç ümit kesmedin Rabbim de nasip etti.Tabi stres bitiyor mu bitmez Bundan sonrası da zorlayacak ama sonu güzel olucak inş.Allah razı olsun canım benım rabbim büyük, insallah hayırlısıyla kucagımıza da alırız
Çok dua ettim bence onun da cok etkısı oldu, kalp atısını duymayı nasıp ederse, bi nebze olsun rahatlarım sanırım,Amin canım.Ne güzel hiç ümit kesmedin Rabbim de nasip etti.Tabi stres bitiyor mu bitmez Bundan sonrası da zorlayacak ama sonu güzel olucak inş.
Kesinlikle Rabbim bazen çok istememiz için çok dua etmemizi istiyo. İyi düşün Allah ın izniyle duyacaksın o kalp atışını.Çok dua ettim bence onun da cok etkısı oldu, kalp atısını duymayı nasıp ederse, bi nebze olsun rahatlarım sanırım,
Aminn canım benımsizler de benım ıcın cok dua ettiniz, hepinizden Allah razı olsunKesinlikle Rabbim bazen çok istememiz için çok dua etmemizi istiyo. İyi düşün Allah ın izniyle duyacaksın o kalp atışını.
Gittim canım malesef düşük olmuş doktor karından baktı.Gittin mi canım doktora?