Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada hastaneye yatışım da yapıldı, kan uyusmazlıgı ıgnesı yapacaklar, birsürü prosedür.. Bekliyorum simdi..

Kese aslında cumartesiydi, dersten sonra geldık dayanamadık🙃

İki kese var 🥰 5+3 birisi 5+2 birisi, birisinin içinde yolksac görünüyordu, diğeri de belli belirsiz dedi, ama erken olabılır dedi, keseler düzgün dedi.. Sıradaki kontrol çarsamba 🥰
İkiz gibi demiştik bak bildik🎉🎉🎉🎉 inşallah ikisi de sağlıkla büyürler🐣🐣

Bu arada hastaneye yatışım da yapıldı, kan uyusmazlıgı ıgnesı yapacaklar, birsürü prosedür.. Bekliyorum simdi..
İnşallahh kuzum, ikinci bos da kalabılir, dolabılır de 🥰
Kötü düşünme iyi düşünelim iyi olsun hadi bakalım Rabbim sağlıklı şekilde büyümelerini nasip etsin inşallah 🤲🏻💜🥰çok dikkat et kendini bol bol oku 🤗

İki kese var 🥰 5+3 birisi 5+2 birisi, birisinin içinde yolksac görünüyordu, diğeri de belli belirsiz dedi, ama erken olabılır dedi, keseler düzgün dedi.. Sıradaki kontrol çarsamba 🥰
Oyyyy maşallah sağlıkla ilerlesin herşey ne güzel bir haber 🥰

Yaa maşallah kuzum geliyor tontisler❤🙏🙏🙏

Ay teşekkür ederim cevabın için canım benim. Hala kavrayamadım bu yumurtlama işini. Çatlatma iğnesi vurduktan sonra da yumurta büyümeye devam mı ediyor? Erken mi vuracak iğneyi diye endişe ettim biraz ondan size sorayım dedim.

Evet ya 1 tane yumurta olsun kaliteli olsun yeter ki. 🙏
Evet tatlım doktor öyle demişti bana, çatlayana kadar çok hızlı büyüyormuş. İnşallah alırız güzel haberini 🥰

Ohh maşallah canım benim ikiz olacak diyorduk zaten. Sağlıkla ilerlesin inşallah ikiz annesi olasın 🥰

Yaa maşallah kuzum geliyor tontisler❤🙏🙏🙏
Yaa İnşallahh saglıcakla gelirler ❤️🤲🏻
Bu iğneyi bu haftalarda mi yapiyolarmis bilmiyordum
Sanırım normalde daha sonra ama, iki oldugundan mı nedır, sımdı yapalım dedi.. Benım doktor bu sefer hıcbısey riske atmıyor, dusuk gecmısınden dolayı sanırım
Ben 6+3te derinden de olsa duydum:KK51:mendil al yanına duygular şelale oluyor :KK61:
Valla keseleri görünce bile agladım 🥰

Evet tatlım doktor öyle demişti bana, çatlayana kadar çok hızlı büyüyormuş. İnşallah alırız güzel haberini 🥰

Ohh maşallah canım benim ikiz olacak diyorduk zaten. Sağlıkla ilerlesin inşallah ikiz annesi olasın 🥰
Aminn canım benım, inşallah saglıcakla devam eder ❤️🤲🏻

Canım tebrik ederim ikizleri 💓 benim kan uyuşmazlığı iğnemi kürtaj sonrası yapmışlardı. Gebelik halinde tekrar mi yapılması gerekiyor

Ya bak ne güzel supriz yapmış teyzelerine minikler 💞cok sevındım cnm maşallah sağlıkla devam etsin ikisi de inşallah 💞mutlaka geriden gelir bi tanesi cnm, benim yeğenlerimde öyleydi hatta doğumda fark 500 gram di düşün

X