Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa İnşallahh saglıcakla gelirler ❤️🤲🏻

Sanırım normalde daha sonra ama, iki oldugundan mı nedır, sımdı yapalım dedi.. Benım doktor bu sefer hıcbısey riske atmıyor, dusuk gecmısınden dolayı sanırım

Valla keseleri görünce bile agladım 🥰
Ağlamaz mi insan ya ben hala her kontrolde ağlıyorum valla☺️Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ne güzel birçoğumuz hamile kaldı tekrar, darısı diğer arkadaşlarımizin basina💞

Kızlar bu kan pıhtılaşma testi için istanbulda özel laboratuvar tavsiyeniz var mı yaptıranınız yada araştırıyorum bende

Canım tebrik ederim ikizleri 💓 benim kan uyuşmazlığı iğnemi kürtaj sonrası yapmışlardı. Gebelik halinde tekrar mi yapılması gerekiyor
Evet sanırım canımm, sordum bugun bebegın kan grubu farklıysa dogum sonrası bir iğne daha yapılcakmıs

Ya bak ne güzel supriz yapmış teyzelerine minikler 💞cok sevındım cnm maşallah sağlıkla devam etsin ikisi de inşallah 💞mutlaka geriden gelir bi tanesi cnm, benim yeğenlerimde öyleydi hatta doğumda fark 500 gram di düşün
Ooo, bi kız bi erkek o zaman onlar, iki kese arasında 1 gün vardı benım, acaba tutunmaları arasında 1 gun oldugu ıcın mı boyle..

Ooo, bi kız bi erkek o zaman onlar, iki kese arasında 1 gün vardı benım, acaba tutunmaları arasında 1 gun oldugu ıcın mı boyle..
Yok cnm ikisi de erkek, gelişim de farkeder cnm illa tutunma günü farklı olcak diye bişey yok, mesela bebek gelişimleri bazen ileride bazen geride çıkabiliyor ilerleyen haftalarda

Yok cnm ikisi de erkek, gelişim de farkeder cnm illa tutunma günü farklı olcak diye bişey yok, mesela bebek gelişimleri bazen ileride bazen geride çıkabiliyor ilerleyen haftalarda
Hmmm, demek öyle, bunları yavas yavas ogrenıcez İnşallahh☺️ su an keseler haftanla uyumlu dedı, sevındım ona da

Hmmm, demek öyle, bunları yavas yavas ogrenıcez İnşallahh☺️ su an keseler haftanla uyumlu dedı, sevındım ona da
Kafanı karıştıran bişey olursa sorarsin cnm bize💞 maşallah cnm inşallah hep böyle güzel gider

Ben 6+3te derinden de olsa duydum:KK51:mendil al yanına duygular şelale oluyor :KK61:
Ay şimdi Sohrab Sohrab ve eşini hayal ediyorum 😟 gerçekten çok özel bir an 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 İnşallah sevinç gözyaşlarıyla olsun da olsun kız vallahiiii ayyyy nasıl güzel ♥️♥️♥️♥️ İğne vs gerekli nelerde olsun seni de yormadan sağlıcakla ilerlesin artık hepimiz rahat bir ohhhh diyelim değil mi gelsin şu haftalar kalp atışları cinsiyet tartışmaları başlasınnn inşallah 🤗🤗🤗

Ay şimdi Sohrab Sohrab ve eşini hayal ediyorum 😟 gerçekten çok özel bir an 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 İnşallah sevinç gözyaşlarıyla olsun da olsun kız vallahiiii ayyyy nasıl güzel ♥️♥️♥️♥️ İğne vs gerekli nelerde olsun seni de yormadan sağlıcakla ilerlesin artık hepimiz rahat bir ohhhh diyelim değil mi gelsin şu haftalar kalp atışları cinsiyet tartışmaları başlasınnn inşallah 🤗🤗🤗
Çok farklı bir duygu. Doktor çıktıktan sonra eşime, o kadar umudum yoktu ki demiştim ağlarken. İnsan hep aynı olacak sanıyor ama zamanı gelince en güzeli oluyor. İnşallah listemiz bu sene bitmeden dolar taşar, sonra da dediğin gibi daha heyecanlı zamanları görürüz hep beraber🙏

Bu sefer kalp atışına sen gitmeeen sormaya başlayacağım sen sevdin gerçekten süprizleri 😅🌸 sevindim bak muhtemel bu artış iki bebike işaret gibi hadi hayırlısıyla 🙂 ♥️
Bu sefer de geç gidermişim 😅
Rabbım ısteyen herkese nasıp etsin kuzum🤲🏻❤️
Gercekten çok tuhaf gelıyor, Rabbım nasıp eder de dogarlarsa saglıcakla, bir anda 4 kişilik aile olacaz 🤲🏻😍

Kese aslında cumartesiydi, dersten sonra geldık dayanamadık🙃

İki kese var 🥰 5+3 birisi 5+2 birisi, birisinin içinde yolksac görünüyordu, diğeri de belli belirsiz dedi, ama erken olabılır dedi, keseler düzgün dedi.. Sıradaki kontrol çarsamba 🥰
Ay aşırı sevindim aşırııııı 💃🏼💃🏼💃🏼🥳🥳🥳🥰🥰🥰 kuzum bu nasıl güzel bir haber ben de tam 5+2 ve 5+3 te öğrenmiştim iki kese olduğunu ağlamıştım senin gibi duyduğum anda duygular şelale 😂 1 gün vardı arada sonradan kapanıyor o zaten kapanmasa da sorun değil bazılarında 1 hafta bile oluyormuş ay süpeeer ❤️❤️❤️ Çift yumurta dimi kesin keseler yakın mı nasıl? 1 kız 1 erkek olma ihtimali daha yüksek oluyormuş sen daha iyi bilirsin matematikçi olarak olasılık hesabı 😂 yüzde 50 bi kız bi erkek yüzde 25 iki kız yüzde 25 iki erkek şeklinde sanırım 🤣 sağlıklı olsunlar inşallah da 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙💙💙🐣🐣

Ay aşırı sevindim aşırııııı 💃🏼💃🏼💃🏼🥳🥳🥳🥰🥰🥰 kuzum bu nasıl güzel bir haber ben de tam 5+2 ve 5+3 te öğrenmiştim iki kese olduğunu ağlamıştım senin gibi duyduğum anda duygular şelale 😂 1 gün vardı arada sonradan kapanıyor o zaten kapanmasa da sorun değil bazılarında 1 hafta bile oluyormuş ay süpeeer ❤️❤️❤️ Çift yumurta dimi kesin keseler yakın mı nasıl? 1 kız 1 erkek olma ihtimali daha yüksek oluyormuş sen daha iyi bilirsin matematikçi olarak olasılık hesabı 😂 yüzde 50 bi kız bi erkek yüzde 25 iki kız yüzde 25 iki erkek şeklinde sanırım 🤣 sağlıklı olsunlar inşallah da 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙💙💙🐣🐣
Çift embriyo konuldugu ıcınn çift yumurta oluyor ☺️ cınsıyette bu olasılık var mı bılmıyorum ama, embrıyolog hangisini sectıyse artık, zaten onlar bılıyormus cınsoiiyetlerı ama soylemıyorlarmıs. İnşallah saglıcakla ilerler.. Peki bişey sorucam senın ıkı kesede de yolk sac görünüyor muydu ilk kese gördügünde. Benım birisinde kesın var ama birinde bellı belirsiz, bos da kalabılir, dolabılır de dedı

Çift embriyo konuldugu ıcınn çift yumurta oluyor ☺️ cınsıyette bu olasılık var mı bılmıyorum ama, embrıyolog hangisini sectıyse artık, zaten onlar bılıyormus cınsoiiyetlerı ama soylemıyorlarmıs. İnşallah saglıcakla ilerler.. Peki bişey sorucam senın ıkı kesede de yolk sac görünüyor muydu ilk kese gördügünde. Benım birisinde kesın var ama birinde bellı belirsiz, bos da kalabılir, dolabılır de dedı
Biri tutup sonradan bölünüyordur belki dedim de doğru zaten embriyologlar biliyodur 😅 aaa ama cinsiyet bildiklerini bilmiyordum nası biliyorlar ki genetiğe bakmadan cinsel organlar yok bir şey yok çok şaşırdım 😮 söyleyiversinler o zaman 🤣 benim söylediğim olasılık sende geçerli değil o zaman ne ilginç bir meslekmiş doğacak bebeğin cinsiyetine karar verebiliyorsun 🥰 ben sana resmini atayım mesaj olarak yolk var mı yok mu söylemiş miydi hatırlayamadım şimdi balım 🙈

Sohrab Sohrab tebrik ediyorum. ne var ne yok bakayim dedim. Inan çok sevindim allahım sağlıkla ilerlemeyin nasip etsin inşallah. Hayırlı uğurlu olsun💕

Biri tutup sonradan bölünüyordur belki dedim de doğru zaten embriyologlar biliyodur 😅 aaa ama cinsiyet bildiklerini bilmiyordum nası biliyorlar ki genetiğe bakmadan cinsel organlar yok bir şey yok çok şaşırdım 😮 söyleyiversinler o zaman 🤣 benim söylediğim olasılık sende geçerli değil o zaman ne ilginç bir meslekmiş doğacak bebeğin cinsiyetine karar verebiliyorsun 🥰 ben sana resmini atayım mesaj olarak yolk var mı yok mu söylemiş miydi hatırlayamadım şimdi balım 🙈
Valla gecelerde bı arkadas anlattı bılıyor onlar dedı, ama soylemezler dedı.. Artık bolunmesınden, Spermin kuyruğundan mı anlıyorlar bılemıcem😂

X