- 19 Aralık 2020
- 8.242
- 35.379
- 30
Yok sen kullan.Dr.una gidince danışırsın. Benim pıhtılaşmam var kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.Ben eczaneden kendim aldım folidoce diye yanlış mı yaptım öncekinde doktor vermişti kutusunu attım adınıda hatırlamıyordum buna mı geçiş yapsam doktorada hemen gitmicem
Sağol canımm iyi rahatladımBunlara folik asit b12 takviyesi dışında birşey önermezler, ciddiye alınanlar faktör 2 ve 5 onlarda da birşey çıkmamış kuzuiçim rahat etsin diyince iğne veriyorlar ama, biraz sana kalmış gibi oluyor bizim ülkede bir de aspirinin bebeğe zararı yok kan akımına faydası var diye onu veriyorlar genelde herkese
Belkide canım bakalım ne diyecek doktor. Bunlarla ilişkili değildir belki kayıplar ama yine de tedbir amaçlı işteŞimdi canım bu folik asit eksikliği spinal bifida diye bi rahatsızlık yapıyor anne karnında bebeklere.Omurgada açıklık yani.Bunun için 3 ay önceden başlatan var Dr.lardan.Böyle bir sorunla karşılaşan 3 ay önceden başlıyor hemde yüksek dozda senin öyle bir şey değil.En iyisini Dr.un bilir ama acaba gebelik kayıplarında olduğu için kan sulandırıcı hap kullanman daha mantıklı geliyor gibi.Denenmemiş bi tedavi senin için.
Aynen canım çok şükürTamam işte mis gibi folik asite başla kadın doğum da ne uygun görürse o çok şükür genetik testin de temizmiş şükürler olsun
Gözün aydın canım bi sıkıntı çıkmamış inşallah sağlıklı bir şekilde tekrar nasip olurSağol canımm iyi rahatladım
Aynen belki yine tedbir amaçlı verilir asprin falan.
Belkide canım bakalım ne diyecek doktor. Bunlarla ilişkili değildir belki kayıplar ama yine de tedbir amaçlı işte
Valla bende diyorum eşime kaloriferi mi yaksakKız ben 3 4 gundur UFO yakıyorum üşüyünce, dogalgazı acan hocalar var bızım okulda.. Mont gıyııyorum kıslıklar cıktı bızım burda. Baya baya kış geldi buraya..
1 Ekim bat onu bekliyorum sonra şekillenecek süreç nasipseAynen canım çok şüküren son dış gebelikte gittiğim doktor da farklı bi şehire gitmiş zaten yeni doktor arayaşına girdim şuan sen de ne var ne yok aşılaman ne zaman
Ben de Folıdoce kullanıyorumBen eczaneden kendim aldım folidoce diye yanlış mı yaptım öncekinde doktor vermişti kutusunu attım adınıda hatırlamıyordum buna mı geçiş yapsam doktorada hemen gitmicem
Hava guneslı ama serin serin esiyor, Hıc aldanma gunesıne buranın.. Ben kıslık moda gectım 1 haftadırValla bende diyorum eşime kaloriferi mi yaksakank buz. Bugün kışlıklar çıkardım, artık 1 2 gün sıcak olsa da akşamları yine serin oluyor
Oh sıkıştır sıkıştırÇok teşekkür ederim canımilaç aldık ateşleri kontrol altına alındı öksürük kaldı küçükler diye Almanya antibiyotik yazmıyor bal limon karışımları da veriyom propolis görürsem alırım insallah
Bebeği sabahtan beri uyandırıyor m emzirmek için yatiyo beyfendi mıncıklrim severim sizi.n için
Öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasınMerhaba kızlar bu topicde yeniyim. Maalesef pazar sabah karşı düşüğüm gerçekleşti. Şuan ne yapmalıyım, nerden başlamalıyım bir bilgim yok. 20 gün sonra kontrol yazılmış sadece bunu biliyorum. Yolum buraya düştü ve bu durumu yaşayan arkadaşlarım yol göstermenizi rica ediyorum.
İnşallah canım aminnGözün aydın canım bi sıkıntı çıkmamış inşallah sağlıklı bir şekilde tekrar nasip olur
İnşallah canım1 Ekim bat onu bekliyorum sonra şekillenecek süreç nasipseay hadi inşallah düzgün bir doktor bulursun içine sinen
Ee ne yapsın çocuk baktı evden benden başka herkes huysuz bari ben üzmeyeyim demiştirne güzel kokar şimdi o şöyle gidıktan bi kokla bizim yerimize de ❤
Evet Almanya canım vermezler antibiyotikOh sıkıştır sıkıştıryurtdışı mı ayyy bilmiyordum ne güzel ya bizi de alsana Gerçekten ilaç hastalığı Türkiye’de çok var doktor antibiyotik vermese kötü doktor derler ama yurt dışında olanların dediği hep ilaç vermiyorlar aslında sağlığımızın kıymetini bilsek
Teşekkür ederim amin Allah kimseye yaşatmasın. Haziran ayında kimyasal gebelik yaşadım, bu da ilk düşüğüm. Umarım son olur. Tavsiyeleriniz için de teşekkürler pekmezi bilmiyordum öğrenmem iyi oldu.Öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasınilk düşük mü yoksa daha önce de kaybınız oldu mu acaba?
Şuan için rahim toparlansın diye düzenli beslenmeye çalışın bol su için, yumurta avakado tüketin, ayağınızı sıcak tutun, pekmez yine tüketebilirsiniz bunlar süreci kolaylaştırır.
Kimyasal da varsa 2 kayıp kabul edilir siz pıhtılaşma ve kromozom analizi testlerini verin isterseniz ilk veya 2.adet sonrası şartlarınız uygunsa içiniz rahat etsin diye rahim filmi de çektirilebilir bir sıkıntı varsa erkenden o da belli olurTeşekkür ederim amin Allah kimseye yaşatmasın. Haziran ayında kimyasal gebelik yaşadım, bu da ilk düşüğüm. Umarım son olur. Tavsiyeleriniz için de teşekkürler pekmezi bilmiyordum öğrenmem iyi oldu.
Teşekkür ederim umarım herhangi bir sorunla karşılaşmam.Kimyasal da varsa 2 kayıp kabul edilir siz pıhtılaşma ve kromozom analizi testlerini verin isterseniz ilk veya 2.adet sonrası şartlarınız uygunsa içiniz rahat etsin diye rahim filmi de çektirilebilir bir sıkıntı varsa erkenden o da belli olur
Çok geçmiş olsun canım. Seni mayıs annelerinde görmüştüm nasıl anladın düşük yaptığını sanırım bende yapıyorum doktora gidicem geçen hafta progestana başlatmıştı ama işe yaramadı dün pihtili kanama geldi ve şuan bebeğim benimle mı bilmiyorum bu süreç çok sanciliymis korkuyorum doktor ne dicek bakalım kanamalar azalır dedim ilaçla olmadı sanırım sağlıksız benimde ilk gebeligimdi bundan sonra süreç nasıl işler bilmiyorumTeşekkür ederim amin Allah kimseye yaşatmasın. Haziran ayında kimyasal gebelik yaşadım, bu da ilk düşüğüm. Umarım son olur. Tavsiyeleriniz için de teşekkürler pekmezi bilmiyordum öğrenmem iyi oldu.
Evet canım doğru 8 haftalıktı. Cuma günü kalp atışı için doktora gittim ama kalp atışını göremedik. Doktor da şuan sağlıksız görünüyor 1 hafta sonra tekrar gel bakalım eğer kalp atışı olmazsa kürtaja gidebiliriz demişti. Ben hiç canımı sıkmadım kürtaj dese bile gidebileceğim yere kadar gidecektim. Pazar günü kahverengi leke şeklinde kanamam oldu 2-3 damla kadar ama panik yapmadım. Doktoruma sordum taze kan değilse tedirgin olma eğer kanama artarsa muayaneyi öne alırız dedi. Tabi ne kadar panik yapmasam da aklım takıldı çünkü o sırada belim de ağrımaya başladı. Kontrol için o gün acile gittim zaten kalbi atmadığı için sağlıksız görünüyor ve kürtaj gerekir dediler. Ben yine istemedim. Hastanedeyken kanamalarım arttı. Sabaha kadar kanama kontrolü, ultrason takibi yaptılar. Ben her an çıkacakmışım gözüyle bakıyordum. Sabaha karşı bebek rahime kadar inmiş ve kürtaj şart olmuştu. Zaten onu öğrendikten 1 saat sonra kendi kendine düştü. Her şeyi hissettim düşerken içimde patlama oldu resmen. Kontrol ettiğimde pedime düşmüştüÇok geçmiş olsun canım. Seni mayıs annelerinde görmüştüm nasıl anladın düşük yaptığını sanırım bende yapıyorum doktora gidicem geçen hafta progestana başlatmıştı ama işe yaramadı dün pihtili kanama geldi ve şuan bebeğim benimle mı bilmiyorum bu süreç çok sanciliymis korkuyorum doktor ne dicek bakalım kanamalar azalır dedim ilaçla olmadı sanırım sağlıksız benimde ilk gebeligimdi bundan sonra süreç nasıl işler bilmiyorum