Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben eczaneden kendim aldım folidoce diye yanlış mı yaptım öncekinde doktor vermişti kutusunu attım adınıda hatırlamıyordum buna mı geçiş yapsam doktorada hemen gitmicem
Yok sen kullan.Dr.una gidince danışırsın. Benim pıhtılaşmam var kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.

Sağol canımm iyi rahatladım
Aynen belki yine tedbir amaçlı verilir asprin falan.
Belkide canım bakalım ne diyecek doktor. Bunlarla ilişkili değildir belki kayıplar ama yine de tedbir amaçlı işte

Tamam işte mis gibi folik asite başla kadın doğum da ne uygun görürse o çok şükür genetik testin de temizmiş şükürler olsun
Aynen canım çok şükür en son dış gebelikte gittiğim doktor da farklı bi şehire gitmiş zaten yeni doktor arayaşına girdim şuan sen de ne var ne yok aşılaman ne zaman

Sağol canımm iyi rahatladım
Aynen belki yine tedbir amaçlı verilir asprin falan.

Belkide canım bakalım ne diyecek doktor. Bunlarla ilişkili değildir belki kayıplar ama yine de tedbir amaçlı işte
Gözün aydın canım bi sıkıntı çıkmamış inşallah sağlıklı bir şekilde tekrar nasip olur

Kız ben 3 4 gundur UFO yakıyorum üşüyünce, dogalgazı acan hocalar var bızım okulda.. Mont gıyııyorum kıslıklar cıktı bızım burda. Baya baya kış geldi buraya..
Valla bende diyorum eşime kaloriferi mi yaksak ank buz. Bugün kışlıklar çıkardım, artık 1 2 gün sıcak olsa da akşamları yine serin oluyor

Aynen canım çok şükür en son dış gebelikte gittiğim doktor da farklı bi şehire gitmiş zaten yeni doktor arayaşına girdim şuan sen de ne var ne yok aşılaman ne zaman
1 Ekim bat onu bekliyorum sonra şekillenecek süreç nasipse ay hadi inşallah düzgün bir doktor bulursun içine sinen

Valla bende diyorum eşime kaloriferi mi yaksak ank buz. Bugün kışlıklar çıkardım, artık 1 2 gün sıcak olsa da akşamları yine serin oluyor
Hava guneslı ama serin serin esiyor, Hıc aldanma gunesıne buranın.. Ben kıslık moda gectım 1 haftadır bızım bulunduğumuz yer de yuksek esiyor baya

Merhaba kızlar bu topicde yeniyim. Maalesef pazar sabah karşı düşüğüm gerçekleşti. Şuan ne yapmalıyım, nerden başlamalıyım bir bilgim yok. 20 gün sonra kontrol yazılmış sadece bunu biliyorum. Yolum buraya düştü ve bu durumu yaşayan arkadaşlarım yol göstermenizi rica ediyorum.

Oh sıkıştır sıkıştır yurtdışı mı ayyy bilmiyordum ne güzel ya bizi de alsana Gerçekten ilaç hastalığı Türkiye’de çok var doktor antibiyotik vermese kötü doktor derler ama yurt dışında olanların dediği hep ilaç vermiyorlar aslında sağlığımızın kıymetini bilsek

Öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasınilk düşük mü yoksa daha önce de kaybınız oldu mu acaba?

Şuan için rahim toparlansın diye düzenli beslenmeye çalışın bol su için, yumurta avakado tüketin, ayağınızı sıcak tutun, pekmez yine tüketebilirsiniz bunlar süreci kolaylaştırır.

Ee ne yapsın çocuk baktı evden benden başka herkes huysuz bari ben üzmeyeyim demiştirne güzel kokar şimdi o şöyle gidıktan bi kokla bizim yerimize de
Allah'tan uslu çocuk sadece gececi şimdilik uykusu gece güzel değil
Öperim koklarim hepiniz için
Evet Almanya canım vermezler antibiyotik
Türkiye sağ olsun veriyor istedik mi sanki çok iyi birşey hep derdim ancak antibiyotik le iyileşir diye şimdi birşey diyemiyorum çok karşılar

Merhaba kızlar, bebeğimin kalbi durduğu için 9 Eylül'de kürtaj oldum rahimdeki kan pıhtıları atılmayınca 28 eylülde bi daha kürtaj oldum bu kadar kısa sürede 2 kürtajın olumsuz bi etkisi olur mu bilgisi olan yada benzer durum yaşayan var mı

Teşekkür ederim amin Allah kimseye yaşatmasın. Haziran ayında kimyasal gebelik yaşadım, bu da ilk düşüğüm. Umarım son olur. Tavsiyeleriniz için de teşekkürler pekmezi bilmiyordum öğrenmem iyi oldu.

Kimyasal da varsa 2 kayıp kabul edilir siz pıhtılaşma ve kromozom analizi testlerini verin isterseniz ilk veya 2.adet sonrası şartlarınız uygunsa içiniz rahat etsin diye rahim filmi de çektirilebilir bir sıkıntı varsa erkenden o da belli olur

Teşekkür ederim umarım herhangi bir sorunla karşılaşmam.

Çok geçmiş olsun canım. Seni mayıs annelerinde görmüştüm nasıl anladın düşük yaptığını sanırım bende yapıyorum doktora gidicem geçen hafta progestana başlatmıştı ama işe yaramadı dün pihtili kanama geldi ve şuan bebeğim benimle mı bilmiyorum bu süreç çok sanciliymis korkuyorum doktor ne dicek bakalım kanamalar azalır dedim ilaçla olmadı sanırım sağlıksız benimde ilk gebeligimdi bundan sonra süreç nasıl işler bilmiyorum

Evet canım doğru 8 haftalıktı. Cuma günü kalp atışı için doktora gittim ama kalp atışını göremedik. Doktor da şuan sağlıksız görünüyor 1 hafta sonra tekrar gel bakalım eğer kalp atışı olmazsa kürtaja gidebiliriz demişti. Ben hiç canımı sıkmadım kürtaj dese bile gidebileceğim yere kadar gidecektim. Pazar günü kahverengi leke şeklinde kanamam oldu 2-3 damla kadar ama panik yapmadım. Doktoruma sordum taze kan değilse tedirgin olma eğer kanama artarsa muayaneyi öne alırız dedi. Tabi ne kadar panik yapmasam da aklım takıldı çünkü o sırada belim de ağrımaya başladı. Kontrol için o gün acile gittim zaten kalbi atmadığı için sağlıksız görünüyor ve kürtaj gerekir dediler. Ben yine istemedim. Hastanedeyken kanamalarım arttı. Sabaha kadar kanama kontrolü, ultrason takibi yaptılar. Ben her an çıkacakmışım gözüyle bakıyordum. Sabaha karşı bebek rahime kadar inmiş ve kürtaj şart olmuştu. Zaten onu öğrendikten 1 saat sonra kendi kendine düştü. Her şeyi hissettim düşerken içimde patlama oldu resmen. Kontrol ettiğimde pedime düşmüştü Peçeteyle doktora verdim evet düşmüş dedi. Ultrasonla baktığında hiçbir şey yoktu. Kürtaja gerek yoktu aslında ama belki parça kalmıştır diye kürtaja da girdim maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…