Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın vericem canım 2 günde bir dedi hemşire birde ben 1.doz aşıyı oldum 2 nin zamanı geldi 2 3 gün sonra olmayayım demi 3 aydan sonra öneriyor doktor
Aaa kız sen oncekı gun vermemi mıydın, dun mu vermıstın yoksa. Benım kafa sarhos..
Yok olma canım bekle, doktora sor öyle.. O da bekletır %99

Erkek dayıya kız halaya benzer derlermiş. Bizim oğlan dayılarını anımsatıyor.😂 Ahh benim anneminde sütü çok yokmuş.Sütüm azaldı demiştim galiba babam annesine çekmiş dedi banada🙈Ama tam olarak anlayamadım inş.bu bebişte anlarım sütümün az yada yeterli olduğunu.Çünkü meme reddi yaptı bizimki 3.ayda.😏Erkek bebekleri biraz sinirli olabiliyor. Emerken ilk aylardan sonra bi gözleri açılıyor.😂Aman sakın biberon vermeyin canım.O hızlı akışı tadınca paşalara emmek zor geliyor.🤣Tatmin olmuyorlar.
Ay abime benzerse kara kuru bişey olur 😆valla benimki de kesin sinirli olur, ben sinirli eşim sinirli 😆haklısın cnm ben yegenlerim de gördüm biberona alıştılar sonra emmediler

Aaa kız sen oncekı gun vermemi mıydın, dun mu vermıstın yoksa. Benım kafa sarhos..
Yok olma canım bekle, doktora sor öyle.. O da bekletır %99
Dün verdim önceki gün test yapmıştım evde 😁ne olduğuda belli değil hamileyken de olmak istemiyorum ama geçen bi tanıdığımız 6 aylık hamile entübe olmuş bebeğide almışlar😔rabbim hepimizi korusun bu illetten herkes saldı iyice kendini Allah sonumuzu hayır etsin

Dün verdim önceki gün test yapmıştım evde 😁ne olduğuda belli değil hamileyken de olmak istemiyorum ama geçen bi tanıdığımız 6 aylık hamile entübe olmuş bebeğide almışlar😔rabbim hepimizi korusun bu illetten herkes saldı iyice kendini Allah sonumuzu hayır etsin
O zaman yarın test gunu, kafam karıstı benım canım, 🙈
Oyle seyler dusunme, ınsallah bısey olmaz, ben de de hıc ası yok, ve okulda hergun poztf vakalar cıkıyor, daha dün masamın onunde oturan ögrenci bugun pozotf cıktı😔 maske mesafe ve hijyene cpk dıkkat edıyorum ınsallah 3 ayı atlatırsak olucam hemen asıyı. Hatta doktora gıdınce sorayım en erken kacıncı haftada olabilirim dıye..

O zaman yarın test gunu, kafam karıstı benım canım, 🙈
Oyle seyler dusunme, ınsallah bısey olmaz, ben de de hıc ası yok, ve okulda hergun poztf vakalar cıkıyor, daha dün masamın onunde oturan ögrenci bugun pozotf cıktı😔 maske mesafe ve hijyene cpk dıkkat edıyorum ınsallah 3 ayı atlatırsak olucam hemen asıyı. Hatta doktora gıdınce sorayım en erken kacıncı haftada olabilirim dıye..
Sizinki daha zor Allah korusun ben evdeyim market dışında keyfi bir yere gitmiyorum ama kızım ünv. Okuyor bugün gitmedi hocası korona inşallah sıkıntısız atlatırız bu sürecide🙏

Sizinki daha zor Allah korusun ben evdeyim market dışında keyfi bir yere gitmiyorum ama kızım ünv. Okuyor bugün gitmedi hocası korona inşallah sıkıntısız atlatırız bu sürecide🙏
Cok yakın temas kurmamaya calıs bir hafta dıkkat edın canım, insalah bişey olmaz, ögrencıler birbirleriyle konusurken maskeyle hıç dıkkat etmiyorlar. Bizim görmediğimiz yerlerde hemen çeneye iniyor maskeler

Geçmiş olsun kuzum, erkekler bizim gibi düşünemiyor malesef, kızlar bi an önce toparlasın inşallah 🙏🙏🙏

Oyy kıyamam yaa, ya işte o da bılememıstır canım, baktı parkta cocuklar mutlu, ilerisini dusunmeden hareket etmıstır. Havalar burda bıle sogudu, orası buzdur zaten.. Toparlanırsınız ınsallah en kısa sürede 🥰 sen çok güclü bir kadınsın, hepsinin üstesinden gelirsin

Annem hep böyledir malesef 😆üzüldüm cnm hasta olmalarına, ınsallah bian önce toparlarlar, esine de kızma dusunememistir

Ah canım geçmiş olsun geldi mi her şey üst üste gelir böyle 🙁 babalar çocuk mutluysa o zaman sorun yok diye düşünüyor ayrıntılı düşünemiyor terledi mi hasta mı olur yorulur mu 😅 sen de bundan sonra dersin bakın bütün gün parkta oynayınca böyle oluyor ana sözü dinleyin biraz diye 😂

Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun işin zor kendin toparlanmış olsan yine idare edersin inşallah geçer tez zamanda Allah şifa versin 🙏

Çok geçmiş olsun canım ya ne zordur şimdi dikişlerde ağrı yapar. Dikkat et ayaklarına sırtına üşütme sende.Böyle zamanlarda insan biri yardım etsin istiyor.😐 Allah şifalar versin kızlara da sana da. Bu da geçecektir inş.🙏❤️

Çok teşekkür ederim kizlar 🙏🥰❤️ inşallah bir an önce iyileşirler 🙏🤲🤲

Babaları da dayanamadı bu yorgunluğa tempoya biraz kırıklık yaşıyor sanki hastayım dio 🙈 ne yapacam ben bilmiyorum ya başıma kaldılar bunlar
Rabbim sabır versin bana🤷🤲🙏

İnşallah çabucak geçer bu günlerde
Cuma günü kontrolüm vsr dikislere bskilacsk sağlam ise sıkıntı yok ise sagindski solundaki ipleri keser birşeyler yapar iyi dese işimi guvumu kendim artık yaparım böyle olmuyor vsllahi herşey alt üst oluyor eşim yoruluyor kucuk kız beni mahvediyor her gece keisntisiz bir saat ağlar ben yanında yokum die

İnsalalh bakalım haftaya insalalh eski hayatıma donerim eşimi de kurtsrirrim bu ızdırap tan 🤷😁 yapamıyor zorlanıyor kendini hasta etti 5gunde 🙈
Allahım ya hayırlı bakalım çok sağolun iyi güzel dilkekleriniz için 🙏🤲❤️🥰

Cok yakın temas kurmamaya calıs bir hafta dıkkat edın canım, insalah bişey olmaz, ögrencıler birbirleriyle konusurken maskeyle hıç dıkkat etmiyorlar. Bizim görmediğimiz yerlerde hemen çeneye iniyor maskeler
Daha hiç dersine girmedi geçen hafta çarşamba ilk dersti iptal oldu allahtan başlaklarıda çıkacak tabiki bende grip oldum ilaçta içemiyorum ıhlamur falan sakıncalı değildir demi

Çok teşekkür ederim kizlar 🙏🥰❤️ inşallah bir an önce iyileşirler 🙏🤲🤲

Babaları da dayanamadı bu yorgunluğa tempoya biraz kırıklık yaşıyor sanki hastayım dio 🙈 ne yapacam ben bilmiyorum ya başıma kaldılar bunlar
Rabbim sabır versin bana🤷🤲🙏

İnşallah çabucak geçer bu günlerde
Cuma günü kontrolüm vsr dikislere bskilacsk sağlam ise sıkıntı yok ise sagindski solundaki ipleri keser birşeyler yapar iyi dese işimi guvumu kendim artık yaparım böyle olmuyor vsllahi herşey alt üst oluyor eşim yoruluyor kucuk kız beni mahvediyor her gece keisntisiz bir saat ağlar ben yanında yokum die

İnsalalh bakalım haftaya insalalh eski hayatıma donerim eşimi de kurtsrirrim bu ızdırap tan 🤷😁 yapamıyor zorlanıyor kendini hasta etti 5gunde 🙈
Allahım ya hayırlı bakalım çok sağolun iyi güzel dilkekleriniz için 🙏🤲❤️🥰
Yokmu yardımcı olabilecek kimse senin naz yapman lazımdı adam sana fırsat vermedi 😁

Yokmu yardımcı olabilecek kimse senin naz yapman lazımdı adam sana fırsat vermedi 😁
Malesef yok canım gurbetteyom
Naz yapacak kafa birakmadialr bende onları böyle perişan görmek içimi yakiyor 🤷
Mecbur yapacam Allah büyük 🤗 çok isterdim uzanim dinlenim nazlanim ama olmiyor eşim dayanamadi kurtarmam laizm onu bu dertten 😁🙈

Oyy kıyamam yaa, ya işte o da bılememıstır canım, baktı parkta cocuklar mutlu, ilerisini dusunmeden hareket etmıstır. Havalar burda bıle sogudu, orası buzdur zaten.. Toparlanırsınız ınsallah en kısa sürede 🥰 sen çok güclü bir kadınsın, hepsinin üstesinden gelirsin
Ya bi bizim burası soğumuyor arkadaş ya.😂😂 Bi gün serin bikaç gün sonra yine sıcak. Hatta gece yatamadım pencereler açık.Salona geçtim klima açtım bu ayda vallahi uyuyamıyorum sıcak basıyor. Neyseki klimayı açınca dalmışım uykuya.🙄 Senin inş. sıcaklara denk gelmiyor hamileliğin.Çook zormuş yazın gebelik.🥴İlk aylar sorun değil de sonrası için çok zor.Bi daha asla yaza gebelik düşünmem Allah nasip ederse.

Yaa tabiki de umudun hep olsun 🌸 Ben şahsen Kasımda kürtajdan 3 ay sonrasından beri şu tablodayım rahim mi kalınlaşmadı, yumurta mı kaybolmadı, femarlar çatlatma iğneleri, rahim filmi, ters rahim olma, histeroskopi, pıhtılaşma genetik testler, en son hormonlar manyak çıktı şimdi geldik aşılamaya 😂ama hiç hep olumsuz oldu kesin bunda da olmayacak demiyorum evet belki ilk aşılama tutmaz, 3 haktan birinde olacak ya inanıyorum modundayım🙈🥰

Bunca şey oldu kesin olmayacak, kesin aynı şeyleri yaşayacağım modu oldu mu bilinçaltı bedeni etkiliyor sonra hormonlar yine alt üst 😒 gerek yok olumlu bakmak en iyisi😉
Bana nedense biz seninle denk zamanlarda güzel bir haber vereceğiz gibi geliyor 🙈🙂 inşallah içimdeki his doğru söylüyordur ♥️

Malesef yok canım gurbetteyom
Naz yapacak kafa birakmadialr bende onları böyle perişan görmek içimi yakiyor 🤷
Mecbur yapacam Allah büyük 🤗 çok isterdim uzanim dinlenim nazlanim ama olmiyor eşim dayanamadi kurtarmam laizm onu bu dertten 😁🙈
Allah güç kuvvet versin canım sana onlarda şifa versin iyi olsunlar da gelip geçici şeyler olsun 🙏

Amin insalalh csnim çok teşekkür ederim ❤️🙏🤲
Canım çok geçmiş olsun şimdi hem hava değişimi hem salgın da var ortalıkta ben kendim de dahil çevremde propolis kullanıyoruz sürekli hasta olan yeğenlerimin çocukları vs hastalanmaz pek hafif atlatır . Tavsiye ederim bir araştır istersen bağışıklık güçlendirici özelliği baya yüksek . Bundan sonrası için en azından kış döneminde yardımcı olabilir . Şimdi senin içinde yoğun bir süreç rabbim yardımcı olsun 🙏🏻 Minnakı bizim içinde arada mıncır yoğur severken ☺️

Canım çok geçmiş olsun şimdi hem hava değişimi hem salgın da var ortalıkta ben kendim de dahil çevremde propolis kullanıyoruz sürekli hasta olan yeğenlerimin çocukları vs hastalanmaz pek hafif atlatır . Tavsiye ederim bir araştır istersen bağışıklık güçlendirici özelliği baya yüksek . Bundan sonrası için en azından kış döneminde yardımcı olabilir . Şimdi senin içinde yoğun bir süreç rabbim yardımcı olsun 🙏🏻 Minnakı bizim içinde arada mıncır yoğur severken ☺️
Çok teşekkür ederim canım 🤲♥️ ilaç aldık ateşleri kontrol altına alındı öksürük kaldı küçükler diye Almanya antibiyotik yazmıyor 🤷bal limon karışımları da veriyom propolis görürsem alırım insallah

Bebeği sabahtan beri uyandırıyor m emzirmek için yatiyo beyfendi mıncıklrim severim sizi.n için🥰❤️

Kızlar selam ,genetik testimiz normal çıkmış pıhtılaşma testi de şöyle var mı anlayan ☺️😇 melinda- melinda- Sohrab Sohrab

Eklentiler

• 4BEC523B-CDFA-4E1F-897C-E4116C92F525.jpeg
    4BEC523B-CDFA-4E1F-897C-E4116C92F525.jpeg
    30,4 KB · Görüntüleme: 34
Çok teşekkür ederim canım 🤲♥️ ilaç aldık ateşleri kontrol altına alındı öksürük kaldı küçükler diye Almanya antibiyotik yazmıyor 🤷bal limon karışımları da veriyom propolis görürsem alırım insallah

Bebeği sabahtan beri uyandırıyor m emzirmek için yatiyo beyfendi mıncıklrim severim sizi.n için🥰❤️
Ee ne yapsın çocuk baktı evden benden başka herkes huysuz bari ben üzmeyeyim demiştir😅😅ne güzel kokar şimdi o şöyle gidıktan bi kokla bizim yerimize de 🥰

Daha hiç dersine girmedi geçen hafta çarşamba ilk dersti iptal oldu allahtan başlaklarıda çıkacak tabiki bende grip oldum ilaçta içemiyorum ıhlamur falan sakıncalı değildir demi
Bıtkı cayı ıcme sımdılık, ıhlamur ıyı olur mu bılmıyorum ama, bende haftasonu nezle gibi olmustum bol bol mandalina yedım ılık su ıctım, gectı cok sukür

X