Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canımmgeçen hafta cumartesi acayip ateş bastı 2 gün durup dururken terledim bukadar erken belirti olamaz dedim kendimce bakalım hayırlısı sabah gideyim sonuç ne olacak
Yumurtalama zamanı ates yukselmesı olurmus, o olabılır belkı.

newnew B Bonncuk kızlar çok sevindim sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz

Sohrab canım nasılsın nasıl gidiyormide bulanmaları ya da başka belirtilerin var mı, benimde Bat yarın ama test yaptım tertemiz tek çizgiaslında ümitli değildim 2 yada 3 kez ilişki oldu o da tam yumurtlama ya denk gelmedi, sonra eşim covid oldu, tam niyetlendik Neyse artık kısmet diyelim, diğer aylara Covid geçirdikten sonra korunma veriyor mu doktorlar bilgin var mı canım bu arada ben geçirmedim sadece eşim geçirdi

İnşallah canım kan verdikten sonra sevinirim inşallah isteyen herkese nasip olsun

Hayırlısı olsun kuzum, ınsallah önümüzdeki aya güzel haberlerını alırız, covidde vermiyorlar canım, hatta bıcol doktor ası olunca hile korunma vermiyor denemelere devam, siz nasılsınız pekı, sıze etkısı olmadı ınsallah covıdın

Amin canım benim inşallah hayırlısı sağlıkla olsun, evet evet benim doktorumda öyle aşı olunca da korunma vermedi şimdi sordum korunmaya gerek yok dedi, biz iyiyiz çok şükür çocuklarda iyi, bundan sonra bulaşıcılığı geçiyor zaten yarın bitiyor karantina

Çok geçmiş olsun canım.

Nasıl gidiyor Sohrab elini kesmiştin nasıl oldun? Keseyi görmeye, kalp atışını ne zaman dinlemeye gidiceksin?

Cok sevındım, Rabbım korumus sızı İnsallahhh guzel haberlerını duyarız, esinin bagısıklıgını guclendırecek sekılde besle, bu ay guzel gecsın ınsallah

Elim iyi sayılır kuzum kabuk bagladı, bi yere degınce acıyor sadece cumartesi gıdıcem ınsallah kese gormeye, kalp gorulur mu bılmıyorum 5+6olcak
Hadi hayırlısıyla bakalım inş.herşey yolunda gider canım. Biraz sabır etmek gerekiyor beklerken bu dönemlerde ama sonuçları güzel olsun yeter ki.

Geçmiş olsun canım tekrarı olmasın inşallah

Sevındım cnm arada yaz merak ettirme biziiyiyiz cok şükür bizde büyümeye çalışıyoruz oğlumla biraz zorlamaya başladı agrilarim, miğde bulantim geçti diye sevinirken şimdi de yanma ve reflu başladı

Cok geçmiş olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…