Yumurtalama zamanı ates yukselmesı olurmus, o olabılır belkı.İnşallah canımmgeçen hafta cumartesi acayip ateş bastı 2 gün durup dururken terledim bukadar erken belirti olamaz dedim kendimce bakalım hayırlısı sabah gideyim sonuç ne olacak
Geçen seferde aynı şeyi yaptım çabucak geçen aylar geçmek bilmedi sanki ozamanda 6 gün kala öğrenmiştim bu seferde adet geçene kadar yapmıcam dedim ama yine dayanamadımBen tövbe bekleyemezdim yaa
İnşallah canım kan verdikten sonra sevinirim inşallahnewnew B Bonncuk kızlar çok sevindim sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz
Sohrab canım nasılsın nasıl gidiyor mide bulanmaları ya da başka belirtilerin var mı, benimde Bat yarın ama test yaptım tertemiz tek çizgi aslında ümitli değildim 2 yada 3 kez ilişki oldu o da tam yumurtlama ya denk gelmedi, sonra eşim covid oldu, tam niyetlendik Neyse artık kısmet diyelim, diğer aylara Covid geçirdikten sonra korunma veriyor mu doktorlar bilgin var mı canım bu arada ben geçirmedim sadece eşim geçirdi
Kan testi verdin mi canım?İnşallah canım kan verdikten sonra sevinirim inşallahisteyen herkese nasip olsun
Yarın sabah vericem inşallahKan testi verdin mi canım?
Hadi güzel haberler ver inşallahGeçen seferde aynı şeyi yaptım çabucak geçen aylar geçmek bilmedi sanki ozamanda 6 gün kala öğrenmiştim bu seferde adet geçene kadar yapmıcam dedim ama yine dayanamadım
Hayırlısı olsun kuzum, ınsallah önümüzdeki aya güzel haberlerını alırız, covidde vermiyorlar canım, hatta bıcol doktor ası olunca hile korunma vermiyornewnew B Bonncuk kızlar çok sevindim sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz
Sohrab canım nasılsın nasıl gidiyor mide bulanmaları ya da başka belirtilerin var mı, benimde Bat yarın ama test yaptım tertemiz tek çizgi aslında ümitli değildim 2 yada 3 kez ilişki oldu o da tam yumurtlama ya denk gelmedi, sonra eşim covid oldu, tam niyetlendik Neyse artık kısmet diyelim, diğer aylara Covid geçirdikten sonra korunma veriyor mu doktorlar bilgin var mı canım bu arada ben geçirmedim sadece eşim geçirdi
Amin canım benimHayırlısı olsun kuzum, ınsallah önümüzdeki aya güzel haberlerını alırız, covidde vermiyorlar canım, hatta bıcol doktor ası olunca hile korunma vermiyordenemelere devam, siz nasılsınız pekı, sıze etkısı olmadı ınsallah covıdın
Çok geçmiş olsun canım.Amin canım beniminşallah hayırlısı sağlıkla olsun, evet evet benim doktorumda öyle aşı olunca da korunma vermedi şimdi sordum korunmaya gerek yok dedi, biz iyiyiz çok şükür çocuklarda iyi, bundan sonra bulaşıcılığı geçiyor zaten yarın bitiyor karantina
Nasıl gidiyorHayırlısı olsun kuzum, ınsallah önümüzdeki aya güzel haberlerını alırız, covidde vermiyorlar canım, hatta bıcol doktor ası olunca hile korunma vermiyordenemelere devam, siz nasılsınız pekı, sıze etkısı olmadı ınsallah covıdın
Cok sevındım, Rabbım korumus sızıAmin canım beniminşallah hayırlısı sağlıkla olsun, evet evet benim doktorumda öyle aşı olunca da korunma vermedi şimdi sordum korunmaya gerek yok dedi, biz iyiyiz çok şükür çocuklarda iyi, bundan sonra bulaşıcılığı geçiyor zaten yarın bitiyor karantina
Elim iyi sayılır kuzum kabuk bagladı, bi yere degınce acıyor sadeceNasıl gidiyorSohrab elini kesmiştin nasıl oldun? Keseyi görmeye, kalp atışını ne zaman dinlemeye gidiceksin?
Hadi hayırlısıyla bakalım inş.herşey yolunda gider canım.Elim iyi sayılır kuzum kabuk bagladı, bi yere degınce acıyor sadececumartesi gıdıcem ınsallah kese gormeye, kalp gorulur mu bılmıyorum 5+6olcak
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım.
Güzel haberlerle gel inşallahElim iyi sayılır kuzum kabuk bagladı, bi yere degınce acıyor sadececumartesi gıdıcem ınsallah kese gormeye, kalp gorulur mu bılmıyorum 5+6olcak
İnşallahh canım benım, kalp atısınınduyarsam biraz olsun rahatlarım ınsallahHadi hayırlısıyla bakalım inş.herşey yolunda gider canım.Biraz sabır etmek gerekiyor beklerken bu dönemlerde ama sonuçları güzel olsun yeter ki.
Geçmiş olsun canım tekrarı olmasın inşallahAmin canım beniminşallah hayırlısı sağlıkla olsun, evet evet benim doktorumda öyle aşı olunca da korunma vermedi şimdi sordum korunmaya gerek yok dedi, biz iyiyiz çok şükür çocuklarda iyi, bundan sonra bulaşıcılığı geçiyor zaten yarın bitiyor karantina
Sevındım cnm arada yaz merak ettirme bizicanım benim herşey yolunda çok şükür bebiş bekliyoruz işte hazırlıkları filan az kaldı baya yorucu döneme girdim.
sizler napıyorsunuz nasıl gidiyor. özledim muhabbet etmeyi valla yeni gelişmeler var mı kızlarr
Cok geçmiş olsun cnmAmin canım beniminşallah hayırlısı sağlıkla olsun, evet evet benim doktorumda öyle aşı olunca da korunma vermedi şimdi sordum korunmaya gerek yok dedi, biz iyiyiz çok şükür çocuklarda iyi, bundan sonra bulaşıcılığı geçiyor zaten yarın bitiyor karantina