Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerler inşallah2 gün sonra tekrar vereceksin dimi artış için?
Maşallah saglikla ilerlesin❣
Yaaa çok mutlu olduminşallah sağlıkla ilerler
Gözün aydınsağlıkla ilerlesin inşallah
Çok sağolun kızlar hepimizin başına olumsuz şeyler geldi inşallah sağlıkla ilerlerler bu gebeliğim.En kısa sürede hayırlısı ile sizin de güzel haberlerinizi duyalım inşallahSağlıkla ilerlesin insallah
canım benim herşey yolunda çok şükür bebiş bekliyoruz işte hazırlıkları filan az kaldı baya yorucu döneme girdim.
Ben 18 haziranda kürtaj olmuştum.3 ay geçtiKızlar hayırlı olsun kürtajdan ne kadar süre sonra hamile kaldınız
Ovulasyon testi yaptım bu ay adetim 4 gün sürüyor 10.gün yumurtlamayı gördüm değerlendirdim ilaç kullanmadım 11 gün geçti yumurtlamadanYumurtlama mı takip ediyorsun? Yoksa ilaç falan kullandın mı? Kaç gün geçti yumurtlamadan azcık aydınlat bizi
O zaman senın adete 3 gun var canım, kan testı ver benceOvulasyon testi yaptım bu ay adetim 4 gün sürüyor 10.gün yumurtlamayı gördüm değerlendirdim ilaç kullanmadım 11 gün geçti yumurtlamadan
Maşallah canım sağlıklı ilerlesin inşallahKızlar bu sabah verdiğim kan testinde sonucum 113 çıktı dua edin
Yapıcam kuzum ama biraz geçsemi diye düşünüyorumBen bildiğin çizgi görüyorum kan vermeyecek misin
İnşallah yaaa kanda da bi çıksında sonra sevineyimAyyybebiş geliyor tebrikler canım
Yok kuzum şuanda 7 gün gözüküyor 28 günde bir olursa adetle beraber Yumurtlama 10.gün olduO zaman senın adete 3 gun var canım, kan testı ver bence
Sen onu bosver, ovulasyon da gördugun catlamadan 14 gun sonra adet gelır, yumurtlama üstünden 11 gun gecmıs yanı 3 gun var adet olmana.. Yumurtlamaya gore adet erken veya gec gelıyor canımYok kuzum şuanda 7 gün gözüküyor 28 günde bir olursa adetle beraber Yumurtlama 10.gün oldu
Aaa onu bilmiyordum ama ben diğer hamileliğimden öncede ovulasyon testi kullanmıştım yine aynı şekilde gördüm 10 gün Yumurtlama yine 28 gün sonra olmuştum sanki öyle hatırlıyorumSen onu bosver, ovulasyon da gördugun catlamadan 14 gun sonra adet gelır, yumurtlama üstünden 11 gun gecmıs yanı 3 gun var adet olmana.. Yumurtlamaya gore adet erken veya gec gelıyor canım
Nasıl yani, Yumurtalamadan sonra hamıle kaldın, adet olmadın ki.. Kız sen yarın kan ver nolurAaa onu bilmiyordum ama ben diğer hamileliğimden öncede ovulasyon testi kullanmıştım yine aynı şekilde gördüm 10 gün Yumurtlama yine 28 gün sonra olmuştum sanki öyle hatırlıyorum
Yarın sabah kan vereyim bakalım değer nasıl çıkacak inşallah test yanlış değildir de hevesim kursağımda kalmaz eşime demedim emin olmadan birşey söylemicemSen onu bosver, ovulasyon da gördugun catlamadan 14 gun sonra adet gelır, yumurtlama üstünden 11 gun gecmıs yanı 3 gun var adet olmana.. Yumurtlamaya gore adet erken veya gec gelıyor canım
Olmazsa sabah ilk idrarla yıne test yap, testın varsa eger, ona gore gidersinYarın sabah kan vereyim bakalım değer nasıl çıkacak inşallah test yanlış değildir de hevesim kursağımda kalmaz eşime demedim emin olmadan birşey söylemicem
İlk ay kullandığımda hamile kalmadım o ayda görmüştüm 10.gün sonraki ay hsg çekilmiştim ozaman kalmıştımNasıl yani, Yumurtalamadan sonra hamıle kaldın, adet olmadın ki.. Kız sen yarın kan ver nolur
Güzel haberlerle geleceksin inşallahİlk ay kullandığımda hamile kalmadım o ayda görmüştüm 10.gün sonraki ay hsg çekilmiştim ozaman kalmıştımgidicem yarın sabah
İnşallah canımmGüzel haberlerle geleceksin inşallah
Ben tövbe bekleyemezdim yaaYapıcam kuzum ama biraz geçsemi diye düşünüyorum