Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerler inşallah 2 gün sonra tekrar vereceksin dimi artış için?

Maşallah saglikla ilerlesin

Yaaa çok mutlu oldum inşallah sağlıkla ilerler

Gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallah

Sağlıkla ilerlesin insallah
Çok sağolun kızlar hepimizin başına olumsuz şeyler geldi inşallah sağlıkla ilerlerler bu gebeliğim.En kısa sürede hayırlısı ile sizin de güzel haberlerinizi duyalım inşallah

Smyrra nasıl gidiyor en son sıkıntılar vardı diye hatırlıyorum cnm ins iyidir hersey, taze annem @Kalbim73 nasil yakisikli tüylu oğlun
canım benim herşey yolunda çok şükür bebiş bekliyoruz işte hazırlıkları filan az kaldı baya yorucu döneme girdim.
sizler napıyorsunuz nasıl gidiyor. özledim muhabbet etmeyi valla yeni gelişmeler var mı kızlarr

Yok kuzum şuanda 7 gün gözüküyor 28 günde bir olursa adetle beraber Yumurtlama 10.gün oldu
Sen onu bosver, ovulasyon da gördugun catlamadan 14 gun sonra adet gelır, yumurtlama üstünden 11 gun gecmıs yanı 3 gun var adet olmana.. Yumurtlamaya gore adet erken veya gec gelıyor canım

Sen onu bosver, ovulasyon da gördugun catlamadan 14 gun sonra adet gelır, yumurtlama üstünden 11 gun gecmıs yanı 3 gun var adet olmana.. Yumurtlamaya gore adet erken veya gec gelıyor canım
Aaa onu bilmiyordum ama ben diğer hamileliğimden öncede ovulasyon testi kullanmıştım yine aynı şekilde gördüm 10 gün Yumurtlama yine 28 gün sonra olmuştum sanki öyle hatırlıyorum

Aaa onu bilmiyordum ama ben diğer hamileliğimden öncede ovulasyon testi kullanmıştım yine aynı şekilde gördüm 10 gün Yumurtlama yine 28 gün sonra olmuştum sanki öyle hatırlıyorum
Nasıl yani, Yumurtalamadan sonra hamıle kaldın, adet olmadın ki.. Kız sen yarın kan ver nolur

Yarın sabah kan vereyim bakalım değer nasıl çıkacak inşallah test yanlış değildir de hevesim kursağımda kalmaz eşime demedim emin olmadan birşey söylemicem

Yarın sabah kan vereyim bakalım değer nasıl çıkacak inşallah test yanlış değildir de hevesim kursağımda kalmaz eşime demedim emin olmadan birşey söylemicem
Olmazsa sabah ilk idrarla yıne test yap, testın varsa eger, ona gore gidersin bence var canım benımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…