Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
7 gün kala çıkmaz normalde çok ilginç kuzum ya erken yumurtladın heralde çatlatma iğnesi falan olmamıştın dimi? Ay bebiş mi yoksaaa
İnşallah bebiştir yaa dün akşam denedim testi silik çıktı dedim gece yaptım belki yanlıştır bu sabah ilk idrarla yaptım böyle çıktı 3 4 gün bekliyeyim Perşembe kan testi vereyim bakalım ne çıkacak sonuç

Ayy bekliyeyim dedim biraz öncekinden de erkenden öğrendim geçmedi zaman grip oldum ilaç kullanıcam bi deneyeyim dedim böyle çıktı

Benim adetin 9 10 Yumurtlama oluyor yok bişey yaptırmadı canım

Ayy çok sevindim canım inşallah bebiş geliyordur Normalde zaten 14.gün yumurtlama oluyor senin erken oldu 5 gün falan demek ki normal testte bile böyle çıkıyorsa hemen kan ver bence iki gün sonra bir daha verip artışa bakarsın

Günaydın kızlar ben yine dayanamadım erkenden test yaptım erken yapmıcam dediğim halde 7 gün var daha adete bide normal test bu
Değerin yüksektir cnm ondan böyle çıkmıştır, sağlıkla artsın inşallah

Evet hamilelik çok hassas bir süreç bir sıkıntı yaşadığında neden kaynaklandığını bilip ona göre hareket etmek istiyorsun. Ama rahim şekil bozuklukları arasında en masumu kalp şeklinde rahim emin olabilirsin bazı kadınlarda hamilelikte rahim yumuşak olduğu için orasıda yumuşar bebeğe baskı kurmazmış. Daha derin olup baskı kurarsa oda belli bir aydan sonra erken doğum riski artıyor sanırım. Başlarda etkilemiyormuş bebeği

Ayy bekliyeyim dedim biraz öncekinden de erkenden öğrendim geçmedi zaman grip oldum ilaç kullanıcam bi deneyeyim dedim böyle çıktı

Evet haklısın erken öğrenince sürekli diken üstünde oluyorsun geçmiyor zaman. Pıhtılaşma ya da erken öğrenmeni gerektirecek bi durum yoksa bekleyebilirsin tabii birkaç gün. Ben olsam bekler miydim? Cıkksss

Yumurtlama mı takip ediyorsun? Yoksa ilaç falan kullandın mı? Kaç gün geçti yumurtlamadan azcık aydınlat bizi

Gözün aydın canım benımartık güzel güzel büyütürsün paşamızı

Kızlar bu sabah verdiğim kan testinde sonucum 113 çıktı dua edin
Maşallahh bir gün girmedim 2 gebelik haberı gelmıs gruba ben arada kacaym boyle
Tekrardan tebrik ederim canım, senın batın nıye yok bizim listede, soyle de ekliyim

Maşallahh bir gün girmedim 2 gebelik haberı gelmıs gruba ben arada kacaym boyle
Tekrardan tebrik ederim canım, senın batın nıye yok bizim listede, soyle de ekliyim
Kürtajdan sonra regl düzenim şaştığı için bat verememiştim ama 29 eylül gösteriyor program

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…