Canım ben göremedim ama canlı daha net goruluyor olabılır, bata kac gun var?Kızlar merhaba ikinci çizgi de gölge mi var ben mi yanılıyorum
Eki Görüntüle 2921427
Hıc olmaz.. Hıcbısey ıcın gec deıl
Galiba ben baştan hazırlanacağım o zaman eşimde sen yeterki kazan olduğun yere tayin isterim gerekirse diyor, yıldım bir tarafta 64 le ben şimdiye atanırdım 80 aldım o bile yetmediSöyle diyeyim arkadaşımın esi sınıf öğretmenliği mezunuydu, atanamadı o süreçte özel eğitim okudu, ve ilk atamada atandıhiç bir şey için geç olmaz canimm
Kuzum bence en dogru karar bu olur, zaten derslerının cogunu saydırabılırsın de, rahat da edersın. Cok az alım oluyor sosyalbılgler de benım kuzenım ve esı ozel egıtım ogretmenı, Hıc çalısmadan atandılar.. Ben tabiri caizse eşşek gibi calıstım 90 puan almak ıcınGaliba ben baştan hazırlanacağım o zaman eşimde sen yeterki kazan olduğun yere tayin isterim gerekirse diyor, yıldım bir tarafta 64 le ben şimdiye atanırdım 80 aldım o bile yetmedi
Gerçekten bununla uğraşacağıma edebiyat çalışacağım artık diğerleri zaten alanımKuzum bence en dogru karar bu olur, zaten derslerının cogunu saydırabılırsın de, rahat da edersın. Cok az alım oluyor sosyalbılgler de benım kuzenım ve esı ozel egıtım ogretmenı, Hıc çalısmadan atandılar.. Ben tabiri caizse eşşek gibi calıstım 90 puan almak ıcın
Edebıyat neden canım? Kpss gireceksin tekrarGerçekten bununla uğraşacağıma edebiyat çalışacağım artık diğerleri zaten alanım
Canım bence iyi yaparsın ortak dersler var KPSS’den kolay yks yaparsın Kİ sözel zaten ben 35 bininci oldum çalışmadan sözelde sınıf öğretmneiyim ama sosyal okuyacağım bu sene alan değişikliği yapacağım nasip olursa eşim pdr kazandı ikimizde dneyeceğizKızlar konumuz ile çok alakasız ama ben sosyal bilgiler bölümü için kpss uğraşındaydım ama artık giderek alımı azaltıp kpss puanı zirveye gidiyor sizce özel eğitim bölümü için üniversiteye hazırlanmak çok mu delilik olur
Pko da femara daha iyiymiş canım doktorum onu vermişti. Ben onla başlayıp çok büyümeyince fostimon iğneyle devam etmiştim büyüyünce de çatlatma iğnesi oldum. O takviyelerden falan kullanmadım hiç hormonları bozar diye sonuçta doktor ilaç veriyor. En hayırlısı neyse o olsun senin için inşallahKızlar merhaba ben regl oldum bugün listeye isim yazdırma totemi de tutmadı. Yarın için doktor randevusu aldım. Yumurta takibi isteyeceğim. Bu ay ilaçsız oluşan yumurtaya çatlatma iğnesi olmuştum. Şimdi ilaçla yumurtalar desteklensin bir de onu deneyeyim.
Sağ yumurtalıkta pko görünümü de varmış. Hormonlarıma da baktıracağım. Sizce klomen mi fermara mı daha iyi olur?
Hayır hayır özel eğitim üniversite için sil baştan çalışacağım onu diyorum onda sözel 2 de varEdebıyat neden canım? Kpss gireceksin tekrar
Bende artık karar verim gerçekten kpss kadar zor olamaz yani edebiyat hariç zaten diğer dersler hem alanım hem kpss de çalıştığım şeylerCanım bence iyi yaparsın ortak dersler var KPSS’den kolay yks yaparsın Kİ sözel zaten ben 35 bininci oldum çalışmadan sözelde sınıf öğretmneiyim ama sosyal okuyacağım bu sene alan değişikliği yapacağım nasip olursa eşim pdr kazandı ikimizde dneyeceğizZaten yine hem KPSS için uğraşırsın hem o bilgilerle yksye girersin Hem kafan dağılır .
Şimdilerde bizlerin branşları çok şanssız canim. Esin masallah yanında.. neden olmasınGaliba ben baştan hazırlanacağım o zaman eşimde sen yeterki kazan olduğun yere tayin isterim gerekirse diyor, yıldım bir tarafta 64 le ben şimdiye atanırdım 80 aldım o bile yetmedi
Çok şükür o konuda yanımda yeterki olsun modunda, artık bu düşünceme göre bir plan yapacağım bakalımŞimdilerde bizlerin branşları çok şanssız canim. Esin masallah yanında.. neden olmasın
Edebiyat temel bölümden çok çıkıyor zaten şiir bilgisi ses bilgisi okuduğunu anlama vs en az 13 soru yaparaın hocam kolaylıkla ezber eser yazar içeriği baksan zaten 17 falan olurBende artık karar verim gerçekten kpss kadar zor olamaz yani edebiyat hariç zaten diğer dersler hem alanım hem kpss de çalıştığım şeyler
Ahh canım benim, ne kadar duygulandım, o günü yaşadım tekrar sanki.. Sağ salim kucağına aldı mis kokusunu çektin içine. Sağlıkla büyüsün minik prens, hep iyi günlerini göresinbizim için de kokla
Oh çok şükür Allah'aher daim sağlıklı olun amin inşallah canım
Allah razı olsun canım benımhasret çeken hepimiz kavuşalım inşallah
İnsalalh dökülürÇok şükür canım iyi olmanıza çok sevindim.Behlül gibi bekliyordun haao tüycükler dökülür zaten sen merak etme.Oğlum doğduğunda kulağında vardı benim çok tuhafıma gitmişti neyseki hepsi döküldü Bizim oğlanla kilosu ve boyu aynı doğmuş canım.Bol bol sütün olsun emip uyusun inş.
Maşallah cnm benim ya fırsat buldukça yazarsın bize nasıl durumun diye
İn çok teşekkür ediyorum kızlar ikimizde iyiyizYaaa tontissss❤❤❤ sağlıklı sıhhatle sizle büyüsun canimm, darısı hepimizin başına insallah
Nasip inşallah hocam birinden birini yapmalıyım artık modundayım tabi o arada çocuk süreci de devam bakalım neler olacakEdebiyat temel bölümden çok çıkıyor zaten şiir bilgisi ses bilgisi okuduğunu anlama vs en az 13 soru yaparaın hocam kolaylıkla ezber eser yazar içeriği baksan zaten 17 falan olurİnşallah güzel haberlerini de alırız
Oy maşallah paşayaİnsalalh dökülürkolları poposu yüzü kıllı ilk defa böyle gördüm diğer çocuklarım öyle değildi dalga geçtim Recep İvedik gibi çıkacak diye oda öyle oldu oğlum demekki kırılmış onu Behlül gibi beklemek ne o kim iyot ki demiş ve bolyle sürpriz yaptı
İn çok teşekkür ediyorum kızlar ikimizde iyiyizbebeğim dün gece bırakmadı o ağrılarla yatayım. Emmek istedi sütüm daha çoğalması göğüslerim sismedi sanırım yarına okur az az glriyir oda hep memeede uyumak istiyor
Gerçekten zor ya sezeryrn olmako sgirlari çekmek bebeği ksldirip süt vermek sağa sola yatamamak gaz sancıları olmadı şükür yön atlattım iyiym şuan yarın olsun da sutimu cogalsin da içsin oda yatsın herhadle hlkendini hala anne karnında sanıyor gündüz yatıyo gece yatmıyor
Darısı insalakh hepinizin başına sağ salim evlatlariniza kavusun
Aa bende sosyal bilgiler öğretmeniyimm.Bu sene işi bırakıp kpss çalışıyorumKızlar konumuz ile çok alakasız ama ben sosyal bilgiler bölümü için kpss uğraşındaydım ama artık giderek alımı azaltıp kpss puanı zirveye gidiyor sizce özel eğitim bölümü için üniversiteye hazırlanmak çok mu delilik olur
Canım bence reglin gecikince tekrar test yapmak en sağlıklısı böyle oluyor.Kızlar merhaba. Beni anlayan sizin gibi dostlara ihtiyacım var. İlk gebeliğim 23 haziranda bebeğin kalp atışları duyulmadığı için sonlandırıldı. Herkes doktorumda dahil kürtajdan sonra kolay hamile kalırsın dedi. Kürtajdan sonra hiç korunmadık. Geçen ay 9 gün gecikmeden sonra regl oldum. Bu ay bata 6 gün var. Sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Acaba çok mu erken yaptım yoksa gerçekten birşey yok mu bilmiyorum. Sol kasığımda ağrı var. Hafif mide bulantılarım ve baş ağrısı bel ağrısı çekiyorum. Acaba psikolojik mi diyorum ama kafam iyice karıştı