Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çoookk şükür canım güzel haberlerle gelmişsin allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı mutlu uzun ömürler versin Sana da çok geçmiş olsun balım

Amin inşallah. Hayırlı ömür versin rabbim

Aynıyız seninle canım benim 2 kimyasal 2 sağlıksız hcg artışı sonucu kürtaj 2 düşük var erken dönemde her testi yaptırdık normal sadece hormon kaldı doktorlar olur diyo sadece hayırlısı

Allah analı babalı büyütsün kuzum benım çok şükür ikiniz de iyisiniz.

Ay benim güzelim ya bizim içinde kokla uyum süreciniz ballı tatlı geçsin yormasın sizi inşallah bir ömür sağlıkla

Oh çok şükür ikiniz de sağlıklısınız ya daha ne olsun sağlıkla büyüsün kuzucuk size hayırlı bir evlat olsun inşallah

Kalbim73 senin içinve minik kuzu için erkenden kalktım, Meryem suresi okudum dua ettim, Rabbim sağlıkla hayırla kavuştursun sizi, Allaha emanet olun canım

Kalbim73 bebişi bekliyoruuuz sağlıkla gelsin inşallah

Kalbim73 Rabbim işini kolaylaştırsın , bebeğini sağlıkla al kucağına inşallah kendine gelince bizi haberdar et mutlaka❤

Kalbim73 canım bir avazda doğur... Hissetme bile... sağlıkla al kucağına...Bizim içinde cennet kokusunu kokla duamdasın
sağlıkla kavuşun birbirinize inşallah canım benim
Bi kızımız oldu şimdi oğlumuz de olucak 2.bebegimiz Kalbim73 Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah.. @Liloss ne zamandır yoksun inşallah herşey yolundadir, senin de az kaldi ogluna kavusmana
Yaa Allah analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah gözün aydın canım kısa sürede toparlasın inşallah çok güzel bir duygu
Tez zamanda ayağa kalkarsın inşallah hayırlı evlat olsun, acılarını göstermesin Rabbim
Bin şükür Allahım korusun sizi
Bundan sonrası çok güzel olsun,sağlıkla büyüsün
Çoookk şükür canım güzel haberlerle gelmişsin allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı mutlu uzun ömürler versin Sana da çok geçmiş olsun balım
Amin inşallah. Hayırlı ömür versin rabbim
Allah analı babalı büyütsün kuzum benım çok şükür ikiniz de iyisiniz.
Ay benim güzelim ya bizim içinde kokla uyum süreciniz ballı tatlı geçsin yormasın sizi inşallah bir ömür sağlıkla
Çok teşekkür ederim kizlar şükür iyiyiz Allah razı olsun kavuştum darısı başınıza insalalh ameliyat esnasında bol bol dua ettim size hamile arkadaşlarıma hamile kalmak isteyen arkadaşlarıma adlarıni söyleyerek dua ettim insalalh dualarım kabul olur
Bende mutlu olurum
Şükür iyiyiz bebek emiyot toparlandım kendime geldim biraz uyuduk dinlendik
Uzanıyorum bol bol rezane çayı icirtiyolar gaz olmasın diye şükür geldi bitti 9 aylık serüvenim
Raabim insalalh sizlerede nasip eder dogurmayı,bebek sahibi olmayı

ayy canım benim ağlicam yaaRabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi, hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallahRabbim dualarını kabul etsin Allah razı olsun..
bol bol kokla öp cennet kokulunu

Oh çok şükür ikiniz de sağlıklısınız ya daha ne olsun sağlıkla büyüsün kuzucuk size hayırlı bir evlat olsun inşallah

ayy canım benim ağlicam yaaRabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi, hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallahRabbim dualarını kabul etsin Allah razı olsun..
bol bol kokla öp cennet kokulunu
Sağolun kızlar amin insalalh sağlıklı bir şekilde büyütürum
Öperim sizler için çok teşekkür ediyorum

Ahh canım benim, ne kadar duygulandım, o günü yaşadım tekrar sanki.. Sağ salim kucağına aldı mis kokusunu çektin içine. Sağlıkla büyüsün minik prens, hep iyi günlerini göresin bizim için de kokla

Oh çok şükür Allah'a her daim sağlıklı olun amin inşallah canım

Allah razı olsun canım benım hasret çeken hepimiz kavuşalım inşallah

Çok şükür canım iyi olmanıza çok sevindim.Behlül gibi bekliyordun haa o tüycükler dökülür zaten sen merak etme.Oğlum doğduğunda kulağında vardı benim çok tuhafıma gitmişti neyseki hepsi döküldü Bizim oğlanla kilosu ve boyu aynı doğmuş canım.Bol bol sütün olsun emip uyusun inş.

Kızlar konumuz ile çok alakasız ama ben sosyal bilgiler bölümü için kpss uğraşındaydım ama artık giderek alımı azaltıp kpss puanı zirveye gidiyor sizce özel eğitim bölümü için üniversiteye hazırlanmak çok mu delilik olur

Maşallah cnm benim ya fırsat buldukça yazarsın bize nasıl durumun diye

Hıc olmaz.. Hıcbısey ıcın gec deıl

Yaaa tontissss❤❤❤ sağlıklı sıhhatle sizle büyüsun canimm, darısı hepimizin başına insallah

Söyle diyeyim arkadaşımın esi sınıf öğretmenliği mezunuydu, atanamadı o süreçte özel eğitim okudu, ve ilk atamada atandı hiç bir şey için geç olmaz canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…