- 7 Temmuz 2018
- 1.483
- 2.049
Canım testi aç karnına mı vermek gerekiyor bir de bu testi kadın doğumcu isteyebiliyor mu yoksa dahiliyeye mi gitmek gerekiyor ben de yaptıracağım pek bilgim yok daKızlar merhaba bugün hormon testi verdim adetin 2. Günü. Bilenler yorum yapabilir mi doktorla yarın konuşacağım
Aç karnına vermek gerekiyormuş burada kızlar öyle demişti. Ben kadın doğumcuma yazdırdım canım. Özel hastanede yaptırdım bilmiyorum fark eder mi?Canım testi aç karnına mı vermek gerekiyor bir de bu testi kadın doğumcu isteyebiliyor mu yoksa dahiliyeye mi gitmek gerekiyor ben de yaptıracağım pek bilgim yok da
Teşekkür ederim canım okulda olacağım sabah veremem kahvaltı yapıp öğleden sonra aç olcam gitsem sorun olmaz inşallah doktora vs ulaşamadım da hayırlısıAç karnına vermek gerekiyormuş burada kızlar öyle demişti. Ben kadın doğumcuma yazdırdım canım. Özel hastanede yaptırdım bilmiyorum fark eder mi?
Ben de işe gitmiştim canım öğlen gittim doktora yemedim o saate kadar bişeyTeşekkür ederim canım okulda olacağım sabah veremem kahvaltı yapıp öğleden sonra aç olcam gitsem sorun olmaz inşallah doktora vs ulaşamadım da hayırlısı
Üçe kadar dayanırım inşallah amin o zamanBen de işe gitmiştim canım öğlen gittim doktora yemedim o saate kadar bişeyama beni kahvaltı yapmamak çok zorlamıyor. İnternette de hormon testleri için 12 saat açlık gerekir diyorlar bilgin olsun
Allah analı babalı büyütsün inşallah bana ve tüm isteyenlere de nasip etsin inşallahHerkese iyi geceler kizlar yatmadan size de yazım dedim yairn doğumum sabah bende sizden dua bekliyirum dua edin bana kazasız belasız atlatim kavusay oğluma
Çok heyecanlıyım çok mutluyum duygusalim
Bu gece nasıl yatacam bilmiyorum sabah erken kalkmam lazım 6 da
Çok heyecanlıyım
Sizin için hepiniz için dua edeceğim hamile olan arkadaşlarım insalalh sağ salim 9 ayı bitirir bebeklerinize kavuşursunuz
Bebek sahibi olmak isteyen çabalayan arkadaşlarim Rabb'im insalalh size de bu mutluluğu tattırır doğumunu gösterir
Şükür geldim sonnuna hayırlısı insalalh kavuşmak olsun
Hepiniz kendinize iyi bakın Allah a emanet olundualarınız eksik olmasın
Hepiniz aklimdasiniz dualarimdasiniz
Rabb insalalh dualarımı kabul eder
Bende sizin insalalh mutluluğunuzu şahit olurum yaşarim
Yarın ola hayrola
Allah'a emanet olun yarın toparlaninca size dönüş yaparım
Hayırlı geceler herkese
Yok canım geçmedim belki yarın geçerim çocuk doktoru kan aldı benekden sonuç güzel çıkarsa yarın gönderirler, aksilik olursa pazartesi ye çıkarım bekliym bende yarın evime gıdım kavuşum çocuklarım a
Kım bakıyor sımdı sadece baba mı var evde.. Senın refakatçİn var mı.. İnşallah sonuclar bekledıgınız gıbı gelır, rahat kafayla gecersknız evınızeYok canım geçmedim belki yarın geçerim çocuk doktoru kan aldı benekden sonuç güzel çıkarsa yarın gönderirler, aksilik olursa pazartesi ye çıkarım bekliym bende yarın evime gıdım kavuşum çocuklarım asen ne yaptın durumlar nasıl
Amin kimseye yaşatmasınRabbim bir daha yaşatmasın çok çok geçmiş olsunrahim filmi çekildi mi yada histeroskopi ile bakıldı mı, pıhtılaşma ve genetik testleri, eşiniz için sperm dna hasar testi yapılıp öyle mi ikinizde de sorun yok dediler
Banada doktor bir düşer üç beş düşer biri tutar illaki dedi. Çok ağırıma gitti sanki daldan armut düşüyorAynıyız seninle canım benim 2 kimyasal 2 sağlıksız hcg artışı sonucu kürtaj 2 düşük var erken dönemde her testi yaptırdık normal sadece hormon kaldı doktorlar olur diyo sadece hayırlısı
Eşim bakıyor çocuklara ben tekim refakatçi kabul etmiyorlar koronadan dolayı , hemşireler gelip gidip yardim ediyorlar, insalalh canım eve geçerimKım bakıyor sımdı sadece baba mı var evde.. Senın refakatçİn var mı.. İnşallah sonuclar bekledıgınız gıbı gelır, rahat kafayla gecersknız evınıze
Ben de aynıyım.bol bol dınlenıyorum
Allah razı olsun canımAllah analı babalı büyütsün inşallah bana ve tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah
Çok şükür canım iyiyiz eşim bile bakiyir diyor bu nasıl birşey
Sinir oluyorum boyle doktorlaraBanada doktor bir düşer üç beş düşer biri tutar illaki dedi. Çok ağırıma gitti sanki daldan armut düşüyor
Ooh sevındım canım rahat olmanaEşim bakıyor çocuklara ben tekim refakatçi kabul etmiyorlar koronadan dolayı , hemşireler gelip gidip yardim ediyorlar, insalalh canım eve geçerimdevam et dinlenmeye insaalh sonu güzel olacak bu sabrın bu gebeliğin
Ben de bı arkadsımın bebegınde gördüm, kulaklarında saç vardıÇok şükür canım iyiyiz eşim bile bakiyir diyor bu nasıl birşeykime çekmiş bana benzemiyor dio sana çekmiş dio bugün doktorda dedi normal dökülür bu tüyler gerçekten şaşırdım ilk defa gördüm diğer çocuklarimds yoktu bu çocuğumda poposunda omuzlarında bacaklarında var saclarida gür siyah ama hiç rahatsız etmedi mide yanması falan sadece son ayda çektim az oğlum dedi anne umduğunu değil bulduğunu göreceksin dedi ve kapak yaptı bize
Bende hep çevreden gördüm böyle olanlarıBen de bı arkadsımın bebegınde gördüm, kulaklarında saç vardıama döküldü sonra