- 7 Temmuz 2018
- 1.483
- 2.049
Nasıl güzel bir kalbin var senin rabbim seni de evladını da ailene bağışlasın inşallah en kısa en güzel doğumla aramıza dönersin bebeğinleHerkese iyi geceler kizlar yatmadan size de yazım dedim yairn doğumum sabah bende sizden dua bekliyirum dua edin bana kazasız belasız atlatim kavusay oğluma
Çok heyecanlıyım çok mutluyum duygusalim
Bu gece nasıl yatacam bilmiyorum sabah erken kalkmam lazım 6 da
Çok heyecanlıyım
Sizin için hepiniz için dua edeceğim hamile olan arkadaşlarım insalalh sağ salim 9 ayı bitirir bebeklerinize kavuşursunuz
Bebek sahibi olmak isteyen çabalayan arkadaşlarim Rabb'im insalalh size de bu mutluluğu tattırır doğumunu gösterir
Şükür geldim sonnuna hayırlısı insalalh kavuşmak olsun
Hepiniz kendinize iyi bakın Allah a emanet olundualarınız eksik olmasın
Hepiniz aklimdasiniz dualarimdasiniz
Rabb insalalh dualarımı kabul eder
Bende sizin insalalh mutluluğunuzu şahit olurum yaşarim
Yarın ola hayrola
Allah'a emanet olun yarın toparlaninca size dönüş yaparım
Hayırlı geceler herkese
Adet düzenim 3 aya kadar anca duzeldi, eylülde kaybettim haziranda cok şükür hamile kaldımAllah rahmet eylesin canım peki nekadar sonra hamile kaldın benimki tüp bebekti
Ya cnm benım sağlıkla kucağına alırsın inşallah dualarım seninle, sende dua et bizeHerkese iyi geceler kizlar yatmadan size de yazım dedim yairn doğumum sabah bende sizden dua bekliyirum dua edin bana kazasız belasız atlatim kavusay oğluma
Çok heyecanlıyım
Sizin için hepiniz için dua edeceğim hamile olan arkadaşlarım insalalh sağ salim 9 ayı bitirir bebeklerinize kavuşursunuz
Bebek sahibi olmak isteyen çabalayan arkadaşlarim Rabb'im insalalh size de bu mutluluğu tattırır doğumunu gösterir
Yarın ola hayrola
Hayırlı geceler herkese
sağlıkla kavuşun birbirinize inşallah canım benimHerkese iyi geceler kizlar yatmadan size de yazım dedim yairn doğumum sabah bende sizden dua bekliyirum dua edin bana kazasız belasız atlatim kavusay oğluma
Çok heyecanlıyım
Yarın ola hayrola
Hayırlı geceler herkese
Rabbim bir daha yaşatmasın çok çok geçmiş olsunMerhaba kızlar, aranızda benim gibi çok defa düşük yapıp sağlıklı hamile kalan var mı? 3 kimyasal gebelik 1 dış gebelik geçirdim son düşüğüm dün başladı. Doktorlar sorun görmüyor ne eşimde ne bende. Nasıl bi yol izlemeliyim önerileriniz var mı
Sana da doğumunda Meryem suresi okumayı nasip etsin bana MevlamKalbim73 dört gözle vereceğin güzel haberleri bekliyoruz Rabbim sana da bebeğine de bir sıkıntı yaşamadan bu süreci atlatmayı nasip etsin
Ay Allah razı olsun rabbim ilk önce sağlıkla bir hamilelik nasip etsin o günler de gelir belkiSana da doğumunda Meryem suresi okumayı nasip etsin bana Mevlam
En hayırlı vakitte sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip olsunAy Allah razı olsun rabbim ilk önce sağlıkla bir hamilelik nasip etsin o günler de gelir belki
Yaa Allah analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallahSlm kizlar mesajlarınızı okuyamadım şükür iyiyiz Allah razı olsun sizden dua edenlerden
Bebeğim çok iyi ikimizde iyiyiz sağlıklıyiz
Bebeğim 3,685 Gr doğdu 53 cm doğdu kafası 35 cm
Narkozu etkileri yavaş yavaş ayağımdan kesildi daha yürümeye başlamadım bebeğim emiyor şükür sıkıntı yok
Kıllı bebeğim varbeklediğim gibi Behlül gibi değil
Allaha şükür kavuştum
Rabb insalalh sizlerede nasip eder
Çok dua ettim hepinize insalah sağ salim bebeklerinizi dogurursunuz , insalalh bebek sahibo olursunuz hamile kalırsınız kazasız belasız kavuşursunuzşimdiden kendinize iyi bakın görüşmek üzere
Tez zamanda ayağa kalkarsın inşallahSlm kizlar mesajlarınızı okuyamadım şükür iyiyiz Allah razı olsun sizden dua edenlerden
Narkozu etkileri yavaş yavaş ayağımdan kesildi daha yürümeye başlamadım bebeğim emiyor şükür sıkıntı yok
Allaha şükür kavuştum
Çok dua ettim hepinize insalah sağ salim bebeklerinizi dogurursunuz , insalalh bebek sahibo olursunuz hamile kalırsınız kazasız belasız kavuşursunuzşimdiden kendinize iyi bakın görüşmek üzere
Bin şükürSlm kizlar mesajlarınızı okuyamadım şükür iyiyiz Allah razı olsun sizden dua edenlerden
Allaha şükür kavuştum