Hemen mı cıktı canım, oyleyse dahaa cok mınnak, ben goruyorumKızlar eylül ve ekim ayında hamile kalanlar grubuna sordum ama size de sormak istedim.18. Haziranda kürtaj olmuştum.Bu ay ara ara kasık ağrılarım oldu.Kürtajdan beri reglim çok düzenli değil bugün regl olalı 28. Gün.Sanırım reglime 4-5 gün var ama test yapayım dedim ikinci bi kırmızı çizgi görür gibi oldum ama bilemedim siz ne diyorsunuz?
Gayet güzel hepsi, bu arada sen de mı baskente gıdıyorsun canımKızlar merhaba bugün hormon testi verdim adetin 2. Günü. Bilenler yorum yapabilir mi doktorla yarın konuşacağım
Gerçekten miAa bende sosyal bilgiler öğretmeniyimm.Bu sene işi bırakıp kpss çalışıyorum
Arka planda incecik var gibi sanki ama insan test hatası mı diye de korkmadan edemiyorKızlar eylül ve ekim ayında hamile kalanlar grubuna sordum ama size de sormak istedim.18. Haziranda kürtaj olmuştum.Bu ay ara ara kasık ağrılarım oldu.Kürtajdan beri reglim çok düzenli değil bugün regl olalı 28. Gün.Sanırım reglime 4-5 gün var ama test yapayım dedim ikinci bi kırmızı çizgi görür gibi oldum ama bilemedim siz ne diyorsunuz?
Lh fsh tan yüksek olduğu için bir tık pko yatkınlığı var galiba ama doktorum pko değilsin sen adetin düzenli yumurtlaman da oluyor diyorGayet güzel hepsi, bu arada sen de mı baskente gıdıyorsun canım
Hayır canım hormonlara gore pko deılsın lh/fsh 2.5 uzerınde ıse pko oluyor.. Yuksek olması bi anlam ifade etmez..Lh fsh tan yüksek olduğu için bir tık pko yatkınlığı var galiba ama doktorum pko değilsin sen adetin düzenli yumurtlaman da oluyor diyor
Yine de bu ay femaraya başladık bakalım ilk defa ilaç kullanıcam inşallah işe yarar.
Ben eskişehirdeyim canım Ümit hastanesi var burada ona gidiyorum
Ben de gördüm inşallah bebiştirKızlar eylül ve ekim ayında hamile kalanlar grubuna sordum ama size de sormak istedim.18. Haziranda kürtaj olmuştum.Bu ay ara ara kasık ağrılarım oldu.Kürtajdan beri reglim çok düzenli değil bugün regl olalı 28. Gün.Sanırım reglime 4-5 gün var ama test yapayım dedim ikinci bi kırmızı çizgi görür gibi oldum ama bilemedim siz ne diyorsunuz?
İyi yaparsın vakit geçiyor kafası dağılıyor insanın stres olmadan pat diye bir sürpriz gelirbelkiNasip inşallah hocam birinden birini yapmalıyım artık modundayım tabi o arada çocuk süreci de devam bakalım neler olacak
Canım 6 gün erken bence ayrıca psikolojik de olabilir çok erken belirti vermesi de Ağrı vs evet ama mide bulantısı duymadım erken zamanda daha önce . Stres yapma hepimiz ya bu süreçten geçtik ya fa geçiyoruz ben dahil ama sabırla bekleyeceğiz sanırımKızlar merhaba. Beni anlayan sizin gibi dostlara ihtiyacım var. İlk gebeliğim 23 haziranda bebeğin kalp atışları duyulmadığı için sonlandırıldı. Herkes doktorumda dahil kürtajdan sonra kolay hamile kalırsın dedi. Kürtajdan sonra hiç korunmadık. Geçen ay 9 gün gecikmeden sonra regl oldum. Bu ay bata 6 gün var. Sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Acaba çok mu erken yaptım yoksa gerçekten birşey yok mu bilmiyorum. Sol kasığımda ağrı var. Hafif mide bulantılarım ve baş ağrısı bel ağrısı çekiyorum. Acaba psikolojik mi diyorum ama kafam iyice karıştı
Özel sektörde çalışıyordum kolejde bu sene anlaşmayı yapmadım kpss çalışmak içinGerçekten miama anlamadım nasıl işi bırakıp kpss çalışacaksınız
Evet bende zaman geçsin tekrar yapacağım inşallah hamileyimdirBen de gördüm inşallah bebiştirErken yapmışsın zaten testi evde daha test varsa iki gün sonra ilk idrarla birdaha yap bakalım koyulaşacak mı
Testi yaptıktan 4 dakika sonra belirdi.Test hatası da olabilir biraz endişem var 2-3 gün daha bekleyip kan vereceğimHemen mı cıktı canım, oyleyse dahaa cok mınnak, ben goruyorum
Ben de ikinci çizgiyi görüyorummmKızlar eylül ve ekim ayında hamile kalanlar grubuna sordum ama size de sormak istedim.18. Haziranda kürtaj olmuştum.Bu ay ara ara kasık ağrılarım oldu.Kürtajdan beri reglim çok düzenli değil bugün regl olalı 28. Gün.Sanırım reglime 4-5 gün var ama test yapayım dedim ikinci bi kırmızı çizgi görür gibi oldum ama bilemedim siz ne diyorsunuz?
Ay hadi inşallahhBen de ikinci çizgiyi görüyorummmbebiştir inşallah
Bende 130 kontenjanı görünce şok olmak ile meşgulüm bu aralarÖzel sektörde çalışıyordum kolejde bu sene anlaşmayı yapmadım kpss çalışmak için
Bende aynı şekildeBende 130 kontenjanı görünce şok olmak ile meşgulüm bu aralar