Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar eylül ve ekim ayında hamile kalanlar grubuna sordum ama size de sormak istedim.18. Haziranda kürtaj olmuştum.Bu ay ara ara kasık ağrılarım oldu.Kürtajdan beri reglim çok düzenli değil bugün regl olalı 28. Gün.Sanırım reglime 4-5 gün var ama test yapayım dedim ikinci bi kırmızı çizgi görür gibi oldum ama bilemedim siz ne diyorsunuz?

Eklentiler

• C967A559-F115-4C73-BBCA-E3142D5AA692.jpeg
    76 KB · Görüntüleme: 52
Hemen mı cıktı canım, oyleyse dahaa cok mınnak, ben goruyorum

Kızlar merhaba bugün hormon testi verdim adetin 2. Günü. Bilenler yorum yapabilir mi doktorla yarın konuşacağım

Eklentiler

• 867832AC-2293-46CC-946E-59D6013B48B9.jpeg
    83,4 KB · Görüntüleme: 53
  • 63BE801E-3966-4968-8B44-14768F8DEDB7.jpeg
    20,8 KB · Görüntüleme: 49
Arka planda incecik var gibi sanki ama insan test hatası mı diye de korkmadan edemiyor

Gayet güzel hepsi, bu arada sen de mı baskente gıdıyorsun canım
Lh fsh tan yüksek olduğu için bir tık pko yatkınlığı var galiba ama doktorum pko değilsin sen adetin düzenli yumurtlaman da oluyor diyor
Yine de bu ay femaraya başladık bakalım ilk defa ilaç kullanıcam inşallah işe yarar.

Ben eskişehirdeyim canım Ümit hastanesi var burada ona gidiyorum

Hayır canım hormonlara gore pko deılsın lh/fsh 2.5 uzerınde ıse pko oluyor.. Yuksek olması bi anlam ifade etmez..
Baskentın sonuc sayfası da boyle, o yuzden acaba mı dedım

Ben de gördüm inşallah bebiştir Erken yapmışsın zaten testi evde daha test varsa iki gün sonra ilk idrarla birdaha yap bakalım koyulaşacak mı

Canım 6 gün erken bence ayrıca psikolojik de olabilir çok erken belirti vermesi de Ağrı vs evet ama mide bulantısı duymadım erken zamanda daha önce . Stres yapma hepimiz ya bu süreçten geçtik ya fa geçiyoruz ben dahil ama sabırla bekleyeceğiz sanırım Bu esnada tahlil vs vererek sağlık probleminiz olmadığını kontrol edin dua eddelim elden gelen bir şey olmuyor . Ama hamile kalabileceğini düşünüyorsan bence bat geçince ya da bat günü yap

Adıyaman’da bir mezarlığa daha iki üç günlük bir bebek gömmüşler oradaki lise öğrencileri şehit mezarlığına dua okumaya gittiğinde fark edip çıkarmışlar . Yazık kızlar bile nasıl korkup ağlamış arrık gerçekten rabbim öyle bir sınav vereceğine beklesek de mühim değil merhametsiz vicdansız yapmasın rabbim insanı çok üzüldüm ya biz burada ne göz yaşları döküyoruz millet bakmaya aciz

Ben de ikinci çizgiyi görüyorummmbebiştir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…