Kuzum bu teramısın falan ilaç mı? Merhem de olsa gebelikte kullanılmayabiliyor biliyorsundur zaten de doktoruna sor kullanırken yine hatırlatıyım dedimEstrofem de kullandıgım ıcın mıdır bılmıyorum, evdeyken kanama durmustu tamponla.. Cok sükür bugun ıyı elim teramısın de sürdüm hemen etkı ettı.. Cok tesekkur ederım canım
Teşekkür ederim. Yarın öğlene aldım bakalım. Ne çekiyor bu kadınlar hormonlardan. Erkekler ne rahat. Sizin ikizdi değil mi nasıl gidiyor bebeklerin hareketleri hissediyor musunuzAy pardon aşı değil sen covid oldun ama benzer etkiler olabiliyor yine de doktora gitsen iyi olur canım hasta olamamak gerginlik yaratır kıyamam zor bir durum. Benim de akıntım olup durmuştu anlam verememiştim kesin yumurtladım diyordum ille senin de öyle olacak diye bir şey yok tabi inşallah değildir
Ay evet sorma her ay bir olay benim bide adet düzensizliği vardı hep belirsiz hep geç çok moral bozuyorTeşekkür ederim. Yarın öğlene aldım bakalım. Ne çekiyor bu kadınlar hormonlardan. Erkekler ne rahat. Sizin ikizdi değil mi nasıl gidiyor bebeklerin hareketleri hissediyor musunuz
Valla kullandım dün birkere hemen fayda ettı zaten, bidaha kullanmamKuzum bu teramısın falan ilaç mı? Merhem de olsa gebelikte kullanılmayabiliyor biliyorsundur zaten de doktoruna sor kullanırken yine hatırlatıyım dedimBen sırtım tutulduğunda mahvolmuştum ağlıyordum resmen yine de merhem sürdürtmedi doktorum bitane doğal içerikli masaj kremi söyledi onu aldık bir de sadece parol dedi çok kötü olursan
Tamam canım bir şey olmaz sen elinde minik bir yere sürdün sadece dimi? Bir daha aklında bulunsun hemen geçer inşallahValla kullandım dün birkere hemen fayda ettı zaten, bidaha kullanmam
Tamam kuzum, cok tesekkur ederım, tecrubesızlık ısteTamam canım bir şey olmaz sen elinde minik bir yere sürdün sadece dimi? Bir daha aklında bulunsun hemen geçer inşallah
Çok geçmiş olsun, Rabbim sabır, güc kuvvet versin sizeArkadaşlar bebeğimi kaybettim süt sancım var nasıl gecer
Patoloji sonucunu bekliyorum sagol canım kanamalıydı hamileliğim suyum geldiÇok geçmiş olsun, Rabbim sabır, güc kuvvet versin size
Süt sancısı İle ılgılı bılım yok maalesef, arkadaslar yardımcı olurlar ınsallah.. O zaman ileri haftaydı sizin, sebebı bellı mı
Tekrardan çok geçmiş olsun cnmPatoloji sonucunu bekliyorum sagol canım kanamalıydı hamileliğim suyum geldi
Geçmiş olsun canım Rabbim sabır ve güç versin. Doktorlar böyle durumlarda dostinex veriyor diye biliyorum. Süt hormonunu düşüren bir ilaç sen doktoruna sor verir muhtemelenPatoloji sonucunu bekliyorum sagol canım kanamalıydı hamileliğim suyum geldi
Canım rabbim sabır versin ahirette size şfaatci olsun inşallahArkadaşlar bebeğimi kaybettim süt sancım var nasıl gecer
Bende 4 buçuk aylık kaybetmiştim kızımı, agriyodu gögüslerim ama bi hafta 10 gün sonra gecti hatta az az süt de geldi bendenPatoloji sonucunu bekliyorum sagol canım kanamalıydı hamileliğim suyum geldi
Allah rahmet eylesin canım peki nekadar sonra hamile kaldın benimki tüp bebektiBende 4 buçuk aylık kaybetmiştim kızımı, agriyodu gögüslerim ama bi hafta 10 gün sonra gecti hatta az az süt de geldi bendendoktorum cok rahatsız ediyorsa ilac vereyim demişti ama istememistim
Sana da iyi geceler..Herkese iyi geceler kizlar yatmadan size de yazım dedim yairn doğumum sabah bende sizden dua bekliyirum dua edin bana kazasız belasız atlatim kavusay oğluma
Çok heyecanlıyım çok mutluyum duygusalim
Bu gece nasıl yatacam bilmiyorum sabah erken kalkmam lazım 6 da
Çok heyecanlıyım
Sizin için hepiniz için dua edeceğim hamile olan arkadaşlarım insalalh sağ salim 9 ayı bitirir bebeklerinize kavuşursunuz
Bebek sahibi olmak isteyen çabalayan arkadaşlarim Rabb'im insalalh size de bu mutluluğu tattırır doğumunu gösterir
Şükür geldim sonnuna hayırlısı insalalh kavuşmak olsun
Hepiniz kendinize iyi bakın Allah a emanet olundualarınız eksik olmasın
Hepiniz aklimdasiniz dualarimdasiniz
Rabb insalalh dualarımı kabul eder
Bende sizin insalalh mutluluğunuzu şahit olurum yaşarim
Yarın ola hayrola
Allah'a emanet olun yarın toparlaninca size dönüş yaparım
Hayırlı geceler herkese
Sağ salim kavuşun inşallahHerkese iyi geceler kizlar yatmadan size de yazım dedim yairn doğumum sabah bende sizden dua bekliyirum dua edin bana kazasız belasız atlatim kavusay oğluma
Çok heyecanlıyım
Sizin için hepiniz için dua edeceğim hamile olan arkadaşlarım insalalh sağ salim 9 ayı bitirir bebeklerinize kavuşursunuz
Bebek sahibi olmak isteyen çabalayan arkadaşlarim Rabb'im insalalh size de bu mutluluğu tattırır doğumunu gösterir
Yarın ola hayrola
Hayırlı geceler herkese
2.bebeğimiz de geliyor şükürler olsunHerkese iyi geceler kizlar yatmadan size de yazım dedim yairn doğumum sabah bende sizden dua bekliyirum dua edin bana kazasız belasız atlatim kavusay oğluma
Çok heyecanlıyım
Yarın ola hayrola
Hayırlı geceler herkese