- 4 Kasım 2020
- 3.887
- 4.505
- 31
İnşallah inşallahEn büyük hediye kalp atışı veya atışlarda olacak inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah inşallahEn büyük hediye kalp atışı veya atışlarda olacak inşallah
Cok fazla Poztıf var okulda toplamda 4 sınıf karantina da, dıger sınıflarda da muhakkak 1 pozıtıf, 2 3 temaslı var, 10 gun ıcın pozıtıf cıkarsa onlar da karantinaya gırecek, bakalım.. Bana cok surmez gıbı gelıyor.. Oyle ekranda soyledıklerı gıbı deıl, herkes korkuyor, guvenlı bır ortam yok yanı.. Bu donem calısırım, 2.doneme baslamam sanırım ben de...uzaktana gecsek Hıc sorun deıl de.. Yasayıp gorecez artıkSevindim cnm iyi olmana,bende kızlara katılıyorum ya nazar değdi sana.. Okula gidiyorsun hala sanirim, lütfen dikkat et kendine extra, evet 8leri hazırlıyorsun ama sonuçta sen bebeğin(ins sağlıkla bebeklerin) daha önemlisin, yani zorlandiginda mutlaka al rapor, bildiğim kadarıyla ozele gidiyosun rapor konusunda sıkıntı çıkarmazlar, ben hic başlamadım bu sene okula, 5 er gün alıyorum doktorumdan rapor, Allahın izniyle Ekim sonu da 24 haftalık idari izne cikicam bu seneyi kapaticam
İnşallah sıkıntı yasamazsin ama yaşarsan mutlaka rapor al cnm gerçekten okullar kötü, bende okuyorum bizim okul grubunu, nasılsa ocak ayında rapor hakkı yenileniyor, 5 er günden 2 ay alabilirsin raporCok fazla Poztıf var okulda toplamda 4 sınıf karantina da, dıger sınıflarda da muhakkak 1 pozıtıf, 2 3 temaslı var, 10 gun ıcın pozıtıf cıkarsa onlar da karantinaya gırecek, bakalım.. Bana cok surmez gıbı gelıyor.. Oyle ekranda soyledıklerı gıbı deıl, herkes korkuyor, guvenlı bır ortam yok yanı.. Bu donem calısırım, 2.doneme baslamam sanırım ben de...uzaktana gecsek Hıc sorun deıl de.. Yasayıp gorecez artık
Evet durum fena. Dikkat edin ya onun stresi de başka. Bir ara iyiki tam okul açılırken covid oldum da bağışıklık kazandım bile dedim benCok fazla Poztıf var okulda toplamda 4 sınıf karantina da, dıger sınıflarda da muhakkak 1 pozıtıf, 2 3 temaslı var, 10 gun ıcın pozıtıf cıkarsa onlar da karantinaya gırecek, bakalım.. Bana cok surmez gıbı gelıyor.. Oyle ekranda soyledıklerı gıbı deıl, herkes korkuyor, guvenlı bır ortam yok yanı.. Bu donem calısırım, 2.doneme baslamam sanırım ben de...uzaktana gecsek Hıc sorun deıl de.. Yasayıp gorecez artık
Canım ben de beklemiştim böyle uzun süre hasta olmamıştım sonra doktora gittim ne yumurtlama olmuş ne duvar kalınlaşmış vücut stresten sapıtabiliyor. Kadın doğuma git direkt olarak benceKızlar bana bir cozum bulun. Regl olmadım 4 Gün geçti hala gelen giden yok. Masaj çaylar sıcak falan yok ettki etmiyor. Catliyorum ağrıdan sistim gaz kabızlık sancı kaç gündür. Bugun aile hekimi beta ya bakalım dedi de zaten pozitif de degerlendiremedik imkansız testler de negatif dedim olsun dedi. Yarın kadın doğum gidicem ama sizin denediginiz bir çözüm var mı.
Canım covıd den oturu gecıkıyor da olabılır.. Ası olanlar da da olmus gecıkme lerKızlar bana bir cozum bulun. Regl olmadım 4 Gün geçti hala gelen giden yok. Masaj çaylar sıcak falan yok ettki etmiyor. Catliyorum ağrıdan sistim gaz kabızlık sancı kaç gündür. Bugun aile hekimi beta ya bakalım dedi de zaten pozitif de degerlendiremedik imkansız testler de negatif dedim olsun dedi. Yarın kadın doğum gidicem ama sizin denediginiz bir çözüm var mı.
Elimden geldiğince ediyorum, ınsallah sag salım gecırırırız bu süreciEvet durum fena. Dikkat edin ya onun stresi de başka. Bir ara iyiki tam okul açılırken covid oldum da bağışıklık kazandım bile dedim ben
Yaa anladım peki normal adet olacak gibi sancıniz var mıydı. Yarına alabildim randevu.Canım ben de beklemiştim böyle uzun süre hasta olmamıştım sonra doktora gittim ne yumurtlama olmuş ne duvar kalınlaşmış vücut stresten sapıtabiliyor. Kadın doğuma git direkt olarak bence
Evet aile hekimi Dr öyle dedi de valla çatlayacak gibiyim gerginliktenCanım covıd den oturu gecıkıyor da olabılır.. Ası olanlar da da olmus gecıkme ler
İnşallahElimden geldiğince ediyorum, ınsallah sag salım gecırırırız bu süreci
Biraz hareket yap, yürüyüş yap canım, cabucak gelır ınsallah, bı de yapabılırsin leslıe yap, bana faydası olmustuYaa anladım peki normal adet olacak gibi sancıniz var mıydı. Yarına alabildim randevu.
Evet aile hekimi Dr öyle dedi de valla çatlayacak gibiyim gerginlikten
İnşallah
Sancım olmuştu ama ben çok bekledim boşuna beklemişim ki benim adetim zaten düzensizdi senin düzenliymiş aşıdan bile olsa bi baktır bence bekledikçe daha çok stres oluyorsunYaa anladım peki normal adet olacak gibi sancıniz var mıydı. Yarına alabildim randevu.
Evet aile hekimi Dr öyle dedi de valla çatlayacak gibiyim gerginlikten
İnşallah
Yok canım onun pıhtılaşma ile ilgisi yok benim bildiğim ve okuduğum kadarıyla mthfr genlerinde mutasyon varsa folik asit ve b12 depolanmayip sürekli alınması gerekiyor. Yani her ay test yaptırıp eksikse takviyelere doğuma kadar devam edilmeli. Senin yüksekse zaten ihtiyacın yok demektir.Benimde sizinkilere ek olarak faktör v heterozigot. Neden b 12 ve folik asit e dikkat etmek gerekir ne oluyor ki benim B12 çok yüksek pıhtılaşmadan mi ki
12 bin adım attım iki gün önce dünde 9 bin. Yok bi de üstüne ayaklarim zonklamasi eklendiLeslie bakayım inşallah olurBiraz hareket yap, yürüyüş yap canım, cabucak gelır ınsallah, bı de yapabılırsin leslıe yap, bana faydası olmustu
Yok aşıdan değil tam delta oldum adetin ilk günü ve 16 gün devam etti. Sonra yumurtlama zamanı olan akıntıdan geldi faln bende hiç yumurta olmfigini düşünemedim. Evet vucud çok gergin patlayacgaim nerdeyseSancım olmuştu ama ben çok bekledim boşuna beklemişim ki benim adetim zaten düzensizdi senin düzenliymiş aşıdan bile olsa bi baktır bence bekledikçe daha çok stres oluyorsun
Hii benim küçükenden beri b 12 ignelere rağmen hep düşük cikardi demek ondan. Sonra gebelikte nasılsa yükselmiş kürtajdan sonra ilk kez normal sınırın üstünde idi bende şaşırdım. Teşekkürler bilgilendirme içinYok canım onun pıhtılaşma ile ilgisi yok benim bildiğim ve okuduğum kadarıyla mthfr genlerinde mutasyon varsa folik asit ve b12 depolanmayip sürekli alınması gerekiyor. Yani her ay test yaptırıp eksikse takviyelere doğuma kadar devam edilmeli. Senin yüksekse zaten ihtiyacın yok demektir.
Geçmiş olsun Canım.Nazar çıkmıştır belki eşim bile cam kırılmasına böyle söyler. Yinede kaza tabi ucuz atlatmışsınız neyseki.Kan sulandırıcı iğne kullanırken ben de tedirgin olmuyor değilim Vallahi Allah yardımcımız olsun sağ salim bitirelim hepimiz inş.bu süreci.Kızlar bugun sabah dustan tam cıkacakken duşakabının camı elımde patladı buz oldu heryer ıkı parmağımda derin kesik var, apar topar gıyındık saglık ocagına gıttım pansuman yaptık.. Kan sulandırıcı kullanmama ragmen ve kesının de derım olmasına ragmen kan durdu çok şükür.. Verilmiş sadakamız varmıs, yüzüme gözüme, vucuduma sıcramadı neyseki... Ama o şok anı cok kotuydu, eşim panik ben şok içinde kaldık dualarınızı beklıyorum sagsalim kavusayım ben de
Aşı benim ablamda adet gecikmesi yaptı.Kendisi bekar ama evli değil. Sen yine de bi gözük kadın doğum doktoruna.12 bin adım attım iki gün önce dünde 9 bin. Yok bi de üstüne ayaklarim zonklamasi eklendiLeslie bakayım inşallah olur
Yok aşıdan değil tam delta oldum adetin ilk günü ve 16 gün devam etti. Sonra yumurtlama zamanı olan akıntıdan geldi faln bende hiç yumurta olmfigini düşünemedim. Evet vucud çok gergin patlayacgaim nerdeyse
Hii benim küçükenden beri b 12 ignelere rağmen hep düşük cikardi demek ondan. Sonra gebelikte nasılsa yükselmiş kürtajdan sonra ilk kez normal sınırın üstünde idi bende şaşırdım. Teşekkürler bilgilendirme için
Yarın gidicem artık çok fenayım çok patlamaya hazır bomba gibiAşı benim ablamda adet gecikmesi yaptı.Kendisi bekar ama evli değil. Sen yine de bi gözük kadın doğum doktoruna.
Ay pardon aşı değil sen covid oldun ama benzer etkiler olabiliyor yine de doktora gitsen iyi olur canım hasta olamamak gerginlik yaratır kıyamam zor bir durum. Benim de akıntım olup durmuştu anlam verememiştim kesin yumurtladım diyordum ille senin de öyle olacak diye bir şey yok tabi inşallah değildir12 bin adım attım iki gün önce dünde 9 bin. Yok bi de üstüne ayaklarim zonklamasi eklendiLeslie bakayım inşallah olur
Yok aşıdan değil tam delta oldum adetin ilk günü ve 16 gün devam etti. Sonra yumurtlama zamanı olan akıntıdan geldi faln bende hiç yumurta olmfigini düşünemedim. Evet vucud çok gergin patlayacgaim nerdeyse
Hii benim küçükenden beri b 12 ignelere rağmen hep düşük cikardi demek ondan. Sonra gebelikte nasılsa yükselmiş kürtajdan sonra ilk kez normal sınırın üstünde idi bende şaşırdım. Teşekkürler bilgilendirme için
Estrofem de kullandıgım ıcın mıdır bılmıyorum, evdeyken kanama durmustu tamponla.. Cok sükür bugun ıyı elim teramısın de sürdüm hemen etkı ettı.. Cok tesekkur ederım canımGeçmiş olsun Canım.Nazar çıkmıştır belki eşim bile cam kırılmasına böyle söyler. Yinede kaza tabi ucuz atlatmışsınız neyseki.Kan sulandırıcı iğne kullanırken ben de tedirgin olmuyor değilim Vallahi Allah yardımcımız olsun sağ salim bitirelim hepimiz inş.bu süreci.