Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sohrab Sohrab bu arada tabloya kendini kalp atışını duyunca mı ekleyeceksin🥰
Bılgısayarı acınca, daha eklıcegım batlar da var.. Tembellik üstümde bu aralar ☺️kalp atısına daha cok var, bugun tüp bebek topıgındeki bı arkadas 5+4 gıttı, keseyı gorduler, kalp ıcın 15 gun sonra cagırmıs, ıkız onunkı.. Yanı bana da yaklasık 20 25 gun var 🙃 eklerım o yuzden pc acınca ınsallah

Bılgısayarı acınca, daha eklıcegım batlar da var.. Tembellik üstümde bu aralar ☺️kalp atısına daha cok var, bugun tüp bebek topıgındeki bı arkadas 5+4 gıttı, keseyı gorduler, kalp ıcın 15 gun sonra cagırmıs, ıkız onunkı.. Yanı bana da yaklasık 20 25 gun var 🙃 eklerım o yuzden pc acınca ınsallah
Ekle ekle senin de orada olmam lazım 🥰🥰🥰

Sohrab Sohrab Canım çok geçmiş olsun, Rabbim beterinden korusun sizi🤲

Ha-ri Ha-ri yeni rengi hayırlı olsun🤩

Kalbim73 Kalbim73 Canım sağlıcakla git bebişin le sağlıkla çık🥰çok güzel geçsin her sey dualarım seninle🤲
Çok teşekkür ederim csnim benim Allah razi olsun ♥️🤗🙏🤲 Rabb'im inşallah sanada bugünleri gösterir bu heyecanı tekrar tattırır 🙏🤲♥️🤗

Ha-ri Ha-ri hayırlı olsun canim yeni pro üyeliğin 🤩🙈

Aynen canımm eşimin de ilk soyledıgı sey nazar, çenemeizi tutamıyoruz dun güzel haber aldık bugun boyle oldu dıyor 😔
Senın dedıgın durum da olur mu olur 🤷‍♀️

Çok şükür kuzum, rabbim daha kötüsünden korudu 🤲🏻❤️

Allah razı olsun canım benım 🤲🏻❤️İnşallahh rabiim korur hep böyle
Amin insalalh canım❤️🙏♥️🙁

Kızlar bugun sabah dustan tam cıkacakken duşakabının camı elımde patladı buz oldu heryer ıkı parmağımda derin kesik var, apar topar gıyındık saglık ocagına gıttım pansuman yaptık.. Kan sulandırıcı kullanmama ragmen ve kesının de derım olmasına ragmen kan durdu çok şükür.. Verilmiş sadakamız varmıs, yüzüme gözüme, vucuduma sıcramadı neyseki... Ama o şok anı cok kotuydu, eşim panik ben şok içinde kaldık 😔dualarınızı beklıyorum sagsalim kavusayım ben de ❤️🤲🏻
Cok geçmiş olsun cnm rabbim beterinden korusun

Aminn canım, Allah razı olsun ☺️teramisin sürdüm iyi geldi yaraya
Sevindim cnm iyi olmana,bende kızlara katılıyorum ya nazar değdi sana.. Okula gidiyorsun hala sanirim, lütfen dikkat et kendine extra, evet 8leri hazırlıyorsun ama sonuçta sen bebeğin(ins sağlıkla bebeklerin) daha önemlisin, yani zorlandiginda mutlaka al rapor, bildiğim kadarıyla ozele gidiyosun rapor konusunda sıkıntı çıkarmazlar, ben hic başlamadım bu sene okula, 5 er gün alıyorum doktorumdan rapor, Allahın izniyle Ekim sonu da 24 haftalık idari izne cikicam bu seneyi kapaticam

X